Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
No to ulga że Was nie złapało 😊 u nas też wśród znajomych panuje jakiś wirus i bierzemy przez jakiś czas dodatkowo Dicoflor razem z mężem 🙂Dropsik wrote:Tak, był w placówce już dzisiaj. Od wczoraj ma maruda mode ON i dzisiaj też przechodził sam
siebie a byłam z nim wieczorem sama😐 Na szczęście już śpi 🙏
Zamknęłam się w pokoju, w ciszy(!) i nadrabiam co tu pisały dziewczyny.
Jestem zadowolona, że ani mąż, ani ja nie złapaliśmy tego co miał synek. Na plus to zapobiegawczo biorę probiotyki i zauważyłam, że 💩 się poprawiła i nie mam takich zaparć 😁
Ja też w sumie odkąd biorę sanprobi ibs nie mam problemu z zaparciami 😁
Dropsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też mam dużą tabletkę, ale łamię ją na pół i tak łykam, łatwiej jestKatsue wrote:Ja w końcu kupiłam w aptece takiego z podziałka na 4 pory dnia 🤣 weszło na styk 🤣 ale ten magnez z NOW jest ogromy 🫣🤢 jak ja to połknę 🤢
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Będę jutro jeździć po actionach 😀. Mam 4 w okolicy 🤭Majuna wrote:Ja mam tego dziadoboxa (bardzo mnie śmieszy te określenie😂), jestem zadowolona. On leży u mnie przy suplach tych actionowych, ale możliwe, że go nie było, bo on chodliwy jest, u mnie był moment że go brakło. 😀 A kupiłam dziadkom męża i mojej babci i potem było mi smutno, że sobie nie wzięłam. Potem to już i mojemu staremu wzięłam, niech też ma coś od życia. 😅

Majuna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:To, że nie wiedziała co to to nie znaczy, że tego nie mieli.
Mogłaś może spróbować zamówić w Dozie z odbiorem własnym? Chociaż ja z dozem to mam takie mieszane uczucia. Kiedyś była spoko ta firma, ale mocno moim zdaniem się popsuli i u mnie długo się czeka na odbiór mimo rezerwacji zwykłej a nie nawet zamówienia 😐
Miejmy nadzieję,że szybko wyślą i jeszcze szybciej dostarczą🤞
To fakt, czas realizacji zamówienia to jest dla cierpliwych, ale często u nich zamawiam, bo zdarza mi się, że mają wszystko co potrzebuję, a dzięki możliwości odbioru w aptece mam za darmoszkę dostawę
-
Mają w ofercie, ale tak jak piszesz, niestety na odbiór czeka się dłużej, dlatego wolałam zamówić przez stronę, gdzie teoretycznie było napisane, że dostawa we wtorek 😊Dropsik wrote:To, że nie wiedziała co to to nie znaczy, że tego nie mieli.
Mogłaś może spróbować zamówić w Dozie z odbiorem własnym? Chociaż ja z dozem to mam takie mieszane uczucia. Kiedyś była spoko ta firma, ale mocno moim zdaniem się popsuli i u mnie długo się czeka na odbiór mimo rezerwacji zwykłej a nie nawet zamówienia 😐
Miejmy nadzieję,że szybko wyślą i jeszcze szybciej dostarczą🤞
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualny
Roz.ebałaś bank tym dziadoboxem
Pokazałam staremu - Majunko Twojego też - a on do mnie: "dobrze, że Ty jesteś normalna" hahaha
Ale on jeszcze nie wie, że też taki dostanie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
elektro96, Malinowysorbet, nick nieaktualny, Suzie, Pati2804, Dropsik, CoffeeDream, Vienna, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Tak, pani mi proponowała, ale wolałam kapsułki swanson, bo mamy brać dawkę 3x600, więc byłoby tego sporo do wypicia…Prezesoowa wrote:A mówiłaś, że szukasz NAC czy że n-acetylocysteinę? Bo to drugie na pewno mają, choćby w postaci ACC

Mam nadzieję, że po prostu jutro uda nam się to wszystko ogarnąć i będzie ok 😊
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dropsik lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%