Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MummyYummy wrote:Mnie najbardziej "martwi" mąka pszenna... No tak za mną bezczelnie chodzi! Już nawet słodycze mnie tak nie wzywają 🤭 A na jakiej masę robisz naleśniki przy IO, Kochana?
Dzięki temu, że Fermina sprzedała ostatnio patent na zstąpienie jajka, to mam w planach jeszcze raz zabrać się za zrobienie naleśników z orkiszowej 💪
Lepszy patent Ci sprzedam! Ja robię naleśniki tylko z mąki, wody i oleju -
Leśneintro tule mocno 🫂 czasami te wyniki potrafią zamieszać… Trzymam kciuki kochana! A testowałaś jeszcze później?Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Estawiam aktualizację, na początku test był biały i wiedziałam że biochem, pokazuje staremu a tam się pojawiła krecha i to w regulaminowym czasie. Nie wierzę! Idę do pracy na cały dzień, ale chciałam się z Wami podzielić.
Prezesoowa, KejtKa, Monk@, NiedoszlaWielodzietna, Majuna, Pink_Flowers, Pati2804, Miś, Zaczarowan, Leśneintro, brilka, Chmurka21, Majlen, Dropsik, Gregorka, notsobadd, Liyss🧚🏻, Vienna, Suzie, elektro96, CoffeeDream, Rachelka23, Platynova55, Zbuntowana, pp2018, MummyYummy, ellevv, Lauraa, Fermina lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:30
Eniana lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
@Eniana gratulacje
Ja się zarzekałam, że nie pójdę na betę, ale jednak zrobiłam (musiałam pójść sprawdzić żelazo i ferrytyne i jak mnie już kłuli to powiedziałam aby dorzucili betę i proga).
Badanie robiłam wczoraj ale wynik dopiero dziś rano był…
Beta hcg 409.9 mlU/ml
Prog 29.63 ng/ml
Jeszcze się zastanawiam czy powtórzę jutro, aby zobaczyć przyrost. Ja zawsze do przyrostów powtarzałam tylko betę. Proga warto też powtórzyć, czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2024, 08:41
Pati2804, Monk@, Dropsik, Dropsik, Gregorka, Prezesoowa, notsobadd, elektro96, Platynova55, pp2018, MummyYummy, Eniana, ellevv, Lauraa lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:31
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Pati2804 wrote:Przytulam kochana 🫂🥺 prowadzisz wykres ?
Mam analogiczny arsenał leków i ten sam wiek co Ty, także łączę się w starościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2024, 08:54
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! ❤️ dobrego dnia! My dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na małego grilla, wiec chętnie zjem sobie coś chudego.. 😋
Pati- cieszę się, że już lepiej
Leśneintro- niestety.. prog potrafi bardzo zmylić, też miałam bardzo wysokie wskaźniki, też mnie to często gubiło.. a później właśnie czułam (podejrzewam) to co Ty. Progesteron nie świadczy o ciąży, a o super owulacji, więc dobre i to! Twoje maleństwo już do ciebie idzie 😘 dbaj o siebieLeśneintro, Monk@, Majuna, Prezesoowa, Pati2804, CoffeeDream, Rachelka23, Zbuntowana, pp2018, MummyYummy, Lauraa lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Eniana gratulacje
Ja się zarzekałam, że nie pójdę na betę, ale jednak zrobiłam (musiałam pójść sprawdzić żelazo i ferrytyne i jak mnie już kłuli to powiedziałam aby dorzucili betę i proga).
Beta hcg 409.9 mlU/ml
Prog 29.63 ng/ml
Jeszcze się zastanawiam czy powtórzę jutro, aby zobaczyć przyrost. Ja zawsze do przyrostów powtarzałam tylko betę. Proga warto też powtórzyć, czy nie?NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Tak apropo starości 😅🙈 i jeszcze takie dwa pojemnik witamin mamy z mężem albo i trzy bo on jeszcze swoje na siłownię 🙈😂
Memy naprawdę super, nieźle się uśmiałam 😂😅😍
Dzień dobry 😘 melduje że czuje się lepiej po nocy i bardzo mnie to cieszy bo temperatura jest 37 😊 nie będę umierać, nie dzisiaj 😅😘
Eniana super gratulacje wiedziałam że będzie ciemniała 😍❤ dalej trzymamy kciuki 🍀✊
Miłego dnia wszystkim 😘🌞 korzystacie z pogody kochane ! 🌞🌞 Może i mnie uda się choć na chwilę dzisiaj wyjść na słoneczko, oczywiście odpowiednio ubranej 😅🤭 zobaczymy co mąż/żandarm 😂 na to powie, bo on się martwi o mnie bardzo 🤪🧐😅😘Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Eniana gratulacje
Beta hcg 409.9 mlU/ml
Prog 29.63 ng/ml
Jeszcze się zastanawiam czy powtórzę jutro, aby zobaczyć przyrost. Ja zawsze do przyrostów powtarzałam tylko betę. Proga warto też powtórzyć, czy nie?
❤️❤️❤️ piękna beta!NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🥰 skończyłam właśnie nadrabianie Was 😂 dużo tu produkujecie!
Widziałam, ze był temat o serialach i filmach z dzieciństwa. Mój ulubiony film to Jumanji. Szkoda mi Robina Williamsa 💔
@Coffee dobrze, ze wyniki już ok!
@Pati zdrówka życzę ❤️ ja mam 4 takie koszyczki leków- bez komentarza 😀
@niedoszlawielodzietna gratuluje bety 🤩 a @eniana ciemniejacej kreski
@elektro96 dobrze, ze @ chociaż w miarę. Z mężem pewnie zaraz będzie zgoda. Małpa nie sprzyja 😂
Maz wczoraj miał drugie wyniki nasienia (po miesiącu, jak zaleca androlog do którego idziemy). Wyniki są gorsze o polowe. Ja odczytałam je potajemnie, a maz jwszcze nie wie (nie chce nam psuć wolnej niedzieli). Ja już trochę się z tym pogodziłam. Przeczytałam cały internet odnośnie in vitro. Nie wiedziałam nawet, ze jest opcja, ze plemniki łącza się same z komórkami, myślałam ze przy in vitro zawsze jest łączenie komórki z plemnikiem przez embriologa. Wizyta we wtorek, ale ja chyba nie liczę na cud ( przepraszam te z was, które tez maja słabe parametry nasienia u mężów). Po prostu nie chce dłużej się łudzić, bo to jeszcze gorzej na mnie działa.
Obecnie największe moje zmartwienie, to jak nasze życie będzie wyglądać po tym jak maz się dowie i po wizycie u androloga. Ja już jakoś poukladalam sobie w głowie, martwię się o niego.
Z plusów powiedział mi, ze już go nie stresuje oddawanie nasienia do badań i wie, ze to na pewno nie ostatni raz.
Ściskam Was wszystkie i słonecznej niedzieli ❤️Pati2804, CoffeeDream, NiedoszlaWielodzietna, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eniana wrote:
Trzymam kciuki 🩷🩵🧡❤️Eniana lubi tę wiadomość