Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Ja dołączam 😅 Mam w planie zacząć na spokojnie. Po pierwsze codziennie zacznę dzień od krótkiej jogi lub (jeśli ktoś kojarzy) rozruszników porannych od Bugańskiego. W piątek wyjeżdżam do samotni na dwa tygodnie więc jeśli dopisze pogoda joga będzie na zewnątrz 😍 z racji ograniczonego sprzętu który mogę ze sobą wziąć nie będę szaleć z niewiadomo jakimi treningami. Na pewno dam radę tam zrobić 3x tyg trening core, poślady, brzuch, plecki. Mamy w planie dużo chodzenia po górach więc i cardio będzie ❤️ Taki mam plan na 3 tyg. Potem zobaczymy 😅
Brzmi super ♥️ a co postanowiłaś w kwestii pracy? Jakoś się to rozegrało?Vienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dzisiaj pociąg kursuje do Liyss na godzinę 10:00 i do Dropsika na 12:20 - 🚂 gotowy do drogi
Majlen - a co chcesz osiągnąć dodając selen do suplementów? Jakiego efektu oczekujesz?Malinowysorbet, Suzie, Eniana, Dropsik, Pati2804, Paima, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Prezesoowa, notsobadd, Vienna, Katsue, Sikoreczkaaa, Malinowysorbet, Majlen, elektro96, Leśneintro, Majuna, Speranza :), pp2018, Suzie, Eniana, Dropsik, Pati2804, CoffeeDream, Zbuntowana, MummyYummy, ellevv, PaulaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega kciuki 🤞🏻 niech ciemnieje!NiedoszlaWielodzietna, pp2018 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyNa betę nie dam rady dzisiaj - jestem sama z dziećmi i jeszcze w pracy armagedon. Więc dzisiaj latam między przedszkolem a pracą… no ale warto byłoby sprawdzić przed wyjazdem czy coś tam przyrasta bo w niedzielę wyjeżdżam…
Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Na betę nie dam rady dzisiaj - jestem sama z dziećmi i jeszcze w pracy armagedon. Więc dzisiaj latam między przedszkolem a pracą… no ale warto byłoby sprawdzić przed wyjazdem czy coś tam przyrasta bo w niedzielę wyjeżdżam…
Mocne kciuki kochana! 😎NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2024, 07:11
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Vienna wrote:Ja dołączam 😅 Mam w planie zacząć na spokojnie. Po pierwsze codziennie zacznę dzień od krótkiej jogi lub (jeśli ktoś kojarzy) rozruszników porannych od Bugańskiego. W piątek wyjeżdżam do samotni na dwa tygodnie więc jeśli dopisze pogoda joga będzie na zewnątrz 😍 z racji ograniczonego sprzętu który mogę ze sobą wziąć nie będę szaleć z niewiadomo jakimi treningami. Na pewno dam radę tam zrobić 3x tyg trening core, poślady, brzuch, plecki. Mamy w planie dużo chodzenia po górach więc i cardio będzie ❤️ Taki mam plan na 3 tyg. Potem zobaczymy 😅
Vienna lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dzisiaj pociąg kursuje do Liyss na godzinę 10:00 i do Dropsika na 12:20 - 🚂 gotowy do drogi
Majlen - a co chcesz osiągnąć dodając selen do suplementów? Jakiego efektu oczekujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2024, 07:16
♀️29 ♂️34
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:A ogolnie jak spędziliście czas nad morzem? No i jak poszła rozmowa narzeczonego?
Przytulam Cię mocno za te przykre dolegliwości😘
Bardzo fajnie było, odpoczęłam, dużo spacerowaliśmy, śmialiśmy się z różnych rzeczy i jedliśmy pyszne rzeczy, min idealna, pikantna zupę rybna 🤩 Narzeczony chyba mniej wypoczal, bo myślał w weekend o poniedziałkowej rozmowie. Ogólnie ma mieszane uczucia jak poszło, do końca tygodnia ma być wiadomo. Jest jeszcze jakiś inny poważny kandydat i teraz to już nic od nas nie zależy. Bardzo bym chciała żeby dostal te prace...Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Właściwie to zasugerowałam się tym, że na instagramie Hormonalna Przestrzeń został wymieniony m.in. selen, jako podstawowa suplementacja przed ciążą. No i zauważyłam, że włosów leci mi więcej z głowy. Endokrynolog pewnie wyjaśni sprawę
Wypadanie włosów może być nasilone przez niedobór wit. D no i po odstawieniu AH zwykle włosy też lecą
Z selenem trzeba uważać, bo jego nadmiar jest bardziej szkodliwy niż niedobórMajlen lubi tę wiadomość
-
Dobrego dnia dziewczyny! ☺️🌞 Niech praca i obowiązki szybko mijają 😘
Prezesoowa, notsobadd, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Leśneintro wrote:A kiedy masz teraz jakąś wizytę żeby podejrzeć żabkę?
Jutro rano ☺️Leśneintro, Prezesoowa, notsobadd, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
Hej, u mnie 38 dc i nadal stan @ zerowy
Co do sportu, to wczoraj byłam na koniach i w koncu nie mam zakwasówPo 1 razie mialam zakwasy przez tydzien do następnej jazdy
I dzisiaj idziemy biegać. Mojemu powiedziałam, ze idzie ze mną i byl w lekkim szoku, ale nie protestował. Przy okazji biore tez psa, wiec idziemy kolo 20, bo ma być dzisiaj upał.Zbuntowana, Majlen, Pati2804 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"