Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Co Ty mówisz? Mówiła, że przez jakiś czas będzie jej mniej, ale że aż tak..
Ja się jeszcze zastanawiam gdzie jest Platynovamięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
A ja kiedyś w grudniu po południu myślę a poszukam jakiegoś forum dla staraczek i Google mi podpowiedziało, że to tutaj i oto jestem na ovu 😂
Dropsik, Leśneintro, elektro96 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
Piekę właśnie ciasto jogurtowe, ale na kefirze, bo nie miałam jogurtu 🤣 Jutro moi rodzice przyjeżdżają na nockę odwiedzić wnuka. Gdyby to byli teściowie to bym latała teraz na szmacie, ale jednak rodzice to swoi
Więc jest lekki nieład, trochę kurzu na półkach. Muszę męża przycisnąć, żeby chociaż odkurzył 😜
Liyss🧚🏻, Prezesoowa, notsobadd, Speranza :), Malinowysorbet, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Niestety nic konkretnego nie kojarzę♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Dropsik wrote:Piekę właśnie ciasto jogurtowe, ale na kefirze, bo nie miałam jogurtu 🤣 Jutro moi rodzice przyjeżdżają na nockę odwiedzić wnuka. Gdyby to byli teściowie to bym latała teraz na szmacie, ale jednak rodzice to swoi
Więc jest lekki nieład, trochę kurzu na półkach. Muszę męża przycisnąć, żeby chociaż odkurzył 😜
Dropsik lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:Mam wyniki!!! ❤️❤️
975,5 mlU/ml
Dziękuję jeszcze raz za kciuki 🥺❤️❤️Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Oooo MagicznaNutka 😭 Bardzo szkoda, przykro 😓
Może wróci pod innym nickiem za jakiś czas ❤️
Ja wam powiem że nawet jak chce odpocząć od forum to i tak czytam, czasem napiszę jedno zdanie, żebyście się nie martwiły, ale tak mnie ciągnie do was 🥰Leśneintro, Prezesoowa, notsobadd, Speranza :), elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dziewczyny, ja mam już po dziurki w nosie tego.. szwagra córka ma bostonke.. mieliśmy z nimi kontakt bo mieszkają po drugiej stronie ulicy.. I on tu z drugą córka cały czas przychodzi.. bo ona nie jest chora według niego 🤬 a ta chora siedzi w domu. No ale dziecko jedno od drugiego może się zarazić i on też! Ja się martwię o Franka i siedzę w domu.. można jakoś się uchronić przed tym ? Czytałam że higiena jest ważna, mycie rąk i nie dotykanie po nich niczego, ale może ktoś jeszcze miał z tym styczność? W ciąży czytałam że najbardziej niebezpieczna jest w 1 trymestrze ale wiadomo że strach jest.
Zacytuję notsobadd "jak nie urok to sraczka.." 🙄🥴Dropsik lubi tę wiadomość
-
Ale mnie odcięło po pracy. Weszłam do domu, zjadłam pół paczki żelków i poszłam spać xD
Dopiero się zabieram za obiad 🙈
Gin mi dalej nie odpisała i mam dylemat co zrobić jak nie odpisze. Wziąć Aromek, nie brać przed HSG? Nie chce być znowu cykl w plecy… Co Wy byście zrobiły?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Dziewczyny, ja mam już po dziurki w nosie tego.. szwagra córka ma bostonke.. mieliśmy z nimi kontakt bo mieszkają po drugiej stronie ulicy.. I on tu z drugą córka cały czas przychodzi.. bo ona nie jest chora według niego 🤬 a ta chora siedzi w domu. No ale dziecko jedno od drugiego może się zarazić i on też! Ja się martwię o Franka i siedzę w domu.. można jakoś się uchronić przed tym ? Czytałam że higiena jest ważna, mycie rąk i nie dotykanie po nich niczego, ale może ktoś jeszcze miał z tym styczność? W ciąży czytałam że najbardziej niebezpieczna jest w 1 trymestrze ale wiadomo że strach jest.
Zacytuję notsobadd "jak nie urok to sraczka.." 🙄🥴
Albo pogadacie ze szwagrem i do niego coś dotrze, albo pozostaje Ci się chować przed nimi, jeśli nie dotrze.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny, ja mam już po dziurki w nosie tego.. szwagra córka ma bostonke.. mieliśmy z nimi kontakt bo mieszkają po drugiej stronie ulicy.. I on tu z drugą córka cały czas przychodzi.. bo ona nie jest chora według niego 🤬 a ta chora siedzi w domu. No ale dziecko jedno od drugiego może się zarazić i on też! Ja się martwię o Franka i siedzę w domu.. można jakoś się uchronić przed tym ? Czytałam że higiena jest ważna, mycie rąk i nie dotykanie po nich niczego, ale może ktoś jeszcze miał z tym styczność? W ciąży czytałam że najbardziej niebezpieczna jest w 1 trymestrze ale wiadomo że strach jest.
Zacytuję notsobadd "jak nie urok to sraczka.." 🙄🥴
No ale to już jest trochę nieodpowiedzialne z ich strony. Wiedzą przecież o Twojej ciąży i o tym jak się martwisz 🤬 Wiem, że czasami zwrócenie uwagi może być źle odebrane, ale ja bym się chyba nie powstrzymała…Speranza :), elektro96, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Ale mnie odcięło po pracy. Weszłam do domu, zjadłam pół paczki żelków i poszłam spać xD
Dopiero się zabieram za obiad 🙈
Gin mi dalej nie odpisała i mam dylemat co zrobić jak nie odpisze. Wziąć Aromek, nie brać przed HSG? Nie chce być znowu cykl w plecy… Co Wy byście zrobiły? -
nick nieaktualny