Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Lyiss bardzo dobre wieści ☺️❤️ Super ☺️
Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Endo 8 mm, pęcherzyk 19 mm 🥳
Jedziemy bez Ovitrelle tym razem. Kiedy najlepiej działać? Chyba jutro i pojutrze 🤔
Bo według pani dr dziś, jutro i pojutrze ale zdecydowanie przecenia moje możliwości 🤣Malinowysorbet, elektro96, Dropsik, Prezesoowa, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Speranza :), Suzie, Katsue, Zaczarowan, ultramaryna_, Gregorka, Vienna, Pati2804, Zbuntowana, Zbuntowana, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Po wizycie wszystko ok. Trochę było opóźnienia bo chyba weszłam po godzinie czekania ale była klima więc zbawienie 😁
Bobofrut miał dziś nogi na głowie, mały akrobata. I widzieliśmy tą maleńką rączkę 🥹🫠
A co do płci, to lekarz mówi, że jest za wcześnie i mamy się nie przywiązywać jeszcze do płci . Ale już od trzech wizyt słyszymy, że w moim brzuszku prawdopodobnie rośnie sobie dziewczynka 🩷
No ale się nie przywiązuje skoro gin mówiła, że to jeszcze do potwierdzenia. Za to Mąż już od 3 tygodni mówi, że córeczka tatusia rośnie. A ja twardo, że nie wiadomo jeszcze! Więc póki co do brzucha mówimy bobofrut 😂
PS po prenatalnych kupiłam pierwszą sukieneczkę, najwyżej komuś sprezentuje jak wyrośnie siusiak 😂Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Jedziemy bez Ovitrelle tym razem. Kiedy najlepiej działać? Chyba jutro i pojutrze 🤔
Bo według pani dr dziś, jutro i pojutrze ale zdecydowanie przecenia moje możliwości 🤣notsobadd lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
notsobadd wrote:Endo 8 mm, pęcherzyk 19 mm 🥳
Bo według pani dr dziś, jutro i pojutrze ale zdecydowanie przecenia moje możliwości 🤣MummyYummy, notsobadd, Malinowysorbet, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Bo według pani dr dziś, jutro i pojutrze ale zdecydowanie przecenia moje możliwości 🤣
Kochana ale ekstra !!!! ❤️notsobadd lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Endo 8 mm, pęcherzyk 19 mm 🥳
Bo według pani dr dziś, jutro i pojutrze ale zdecydowanie przecenia moje możliwości 🤣
Czyli warto było jechać! 🤞 🤞 🤞notsobadd lubi tę wiadomość
-
Notaobad to dobre wieści. Czekają Was upojne dni 😁✊🏻
Paima, notsobadd, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
notsobadd wrote:Endo 8 mm, pęcherzyk 19 mm 🥳
Super!
Rzucaj ten telefon w kąt i do dzieła 🤭😜notsobadd, Speranza :), elektro96, MummyYummy, Malinowysorbet, Zaczarowan, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
A dajcie spokoj, z moich obliczeń wynikało ze powinien dziś pęknąć to już maraton zaliczony, czuję się jakby mnie od nowa na starcie postawili 😂😂💪🏻
Speranza :), Liyss🧚🏻, elektro96, Prezesoowa, MummyYummy, Dropsik, Katsue, Malinowysorbet, Zaczarowan, ultramaryna_, Gregorka, Vienna, Pati2804 lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Notsobadd i pięknie! ♥️🔥 działajcie co dwa dni będzie ideolo 😉
notsobadd lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:A dajcie spokoj, z moich obliczeń wynikało ze powinien dziś pęknąć to już maraton zaliczony, czuję się jakby mnie od nowa na starcie postawili 😂😂💪🏻
Prezesoowa, notsobadd, Dropsik, Speranza :), Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Jest 19 stopni, damy radę (chyba) 🤪Speranza :), Paima lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Stoję na trasie i krzyczę „dawaj czaduuuuu!” 🤪
Moja skrzydłowa 😂♥️elektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻