Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Już siebie widzę w basenie cały dzień 😁 mąż bedzie donosił drinksy i żarełko 😄😄
Supeeeer dupeeeer jak się uda to pojedziemy jeszcze z mojego chłopa kuzynka i jej chłopakiem więc już w ogóle było by super ❤️ basenik też mamy i drynkasy mogą też być hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2024, 17:28
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnySikoreczkaaa wrote:Hej dziewczyny
mało się ostatnio udzielam ale chciałabym prosić o kciuki na jutro. Mój mąż będzie miał mikroskopowe usuwanie ŻPW I mam nadzieję że poprawia się nam potem parametry po tym zabiegu..
Z góry dziękuję!
🤞🤞🤞Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:Supeeeer dupeeeer jak się uda to pojedziemy jeszcze z mojego chłopa kuzynka i jej chłopakiem więc już w ogóle było by super ❤️ basenik też mamy i drynkasy mogą też być haha
Będziemy się łączyć w tym luksusie 😄grazka0022 lubi tę wiadomość
-
Sikoreczkaaa wrote:Hej dziewczyny
mało się ostatnio udzielam ale chciałabym prosić o kciuki na jutro. Mój mąż będzie miał mikroskopowe usuwanie ŻPW I mam nadzieję że poprawia się nam potem parametry po tym zabiegu..
Z góry dziękuję!
Kciuki! ☺️🤞🏻🤞🏻Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dropsik aaa pamiętam pisałaś już nam tutaj o tym, że czujesz, że masz coś na paznokciach. Ciekawe 😁 ja za to jak mi kosmetyczka nakleiła kępki rzęs to czułam je cały czas dopóki tego nie ściągnęłam 🙄 I szczerze wkurzające uczucie, więc jak Ty czujesz te paznokcie to nie dziwię się 😁
No dziewczyny, ja w sumie już mówiłam, że nie uwierzę w płeć dopóki nie urodzę 😂 Ale jak dziś lekarz potwierdzi to co 2 i 3 tyg temu było mówione to będzie serduszko 🩵 albo 🩷 🥹 Najwyżej po porodzie zmienimy 😂Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dziękuję!!!Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB -
Paima wrote:Hej, dziękuję za wasze wszystkie kciuki ❤️
Właśnie wyszłam z wizyty, dziewczynka pozostaje dziewczynką. Nie mam zdjęć, bo to NFZ ale w poniedziałek mam połówkowe, to liczę na słodkie fotki 🤭
Najważniejsze, że mała dobrze przyrasta, bo tego najbardziej się bałam. Ja na diecie cukrzycowej nic nie tyję ale ona rośnie zdrowo.
Rano było już tak gorąco o 9:00, że postanowiliśmy szybko skoczyć na plażę.
A tam zero fali, zero wiatru i jeszcze gorzej niż w domu 😂
Ale teraz już przeszła burza więc jest troszkę lżej. 🤭
Jakie masz cukry?🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
nick nieaktualny
-
Z góry dziękuję!Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny czy przed porodem lewatywa to mus?🙄🙈mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa wrote:Będziemy się łączyć w tym luksusie 😄
Będziemy się prześcigać zdjęciami hahah
Nie no tobie się należy jak przysłowiowa psu buda taki odpoczynek i relaks, zdecydowanie, w tymbardziej w urodziny ❤️❤️❤️Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Późne dzień dobry ☺️
U mnie 35 stopni, nienawidzę takiej temperatury, to zdecydowanie nie dla mnie... Wróciłam z pracy, robię pranie i gotuje rosół... No serio... W ten upał 🤪🫠 mam wrażenie, że cokolwiek zjem stoi mi w gardle, więc wymyśliłam że przejdę tylko na zupy i może jakoś to polepszy sytuację.
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Paima wrote:Hej, dziękuję za wasze wszystkie kciuki ❤️
Właśnie wyszłam z wizyty, dziewczynka pozostaje dziewczynką. Nie mam zdjęć, bo to NFZ ale w poniedziałek mam połówkowe, to liczę na słodkie fotki 🤭
Najważniejsze, że mała dobrze przyrasta, bo tego najbardziej się bałam. Ja na diecie cukrzycowej nic nie tyję ale ona rośnie zdrowo.
Rano było już tak gorąco o 9:00, że postanowiliśmy szybko skoczyć na plażę.
A tam zero fali, zero wiatru i jeszcze gorzej niż w domu 😂
Ale teraz już przeszła burza więc jest troszkę lżej. 🤭
Super Paima, że malutka dobrze rośnie 😘 Jako ciocie jesteśmy zadowolone ☺️Paima lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
U mnie za oknem ciemno jak w nocy 😐 Wiatr się zerwał, chyba jakaś burza przyjdzie. Ale nic chłodniej na dworzu się nie zrobiło jeszcze 🥵 Nawet ten wiatr szarpiący jest taki gorący.
Zapisałam się na pazy w jedno miejsce, ale mam zaznaczone, że wizyta niepotwierdzona na Booksy. Więc jeszcze nic pewnego 😂
Sikoreczka, kciukasy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2024, 17:58
elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:U mnie za oknem ciemno jak w nocy 😐 Wiatr się zerwał, chyba jakaś burza przyjdzie. Ale nic chłodniej na dworzu się nie zrobiło jeszcze 🥵 Nawet ten wiatr szarpiący jest taki gorący.
Zapisałam się na pazy w jedno miejsce, ale mam zaznaczone, że wizyta niepotwierdzona na Booksy. Więc jeszcze nic pewnego 😂
Sikoreczka, kciukasy!!
U nas już po ale faktycznie była bardzo silna burza.
Od razu lżej 👍 -
Paima wrote:Wg krzywej cukrowej na czczo za wysoko.
Ale dostałam sensor i trzymam się w 100%diety.
Póki co daję rady bez insuliny, a wizyta za dwa tygodnie u diabetologa.
Paima, a jakie są zasady tej diety cukrzycowej? Tak krótko mówiąc oczywiście, bo pewnie jest dużo szczegółów ☺️"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Z góry dziękuję!Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zrobiło się ciemno i temperatura spadła o 12 stopni, jakbym się nie odezwała do jutra to zapalcie mi wirtualnego znicza 😂Zaczarowan lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻