Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Ja bardzo długo obgryzałam paznokcie. I miałam okropną płytkę, tzw. łopaty 😂 krótkie i szerokie…
Jak pierwszy raz poszłam do dziewczyny, do której chodzę teraz cały czas to mi powiedziała że to uratuje i wyprowadzi mi je tak, że jeszcze będą mi zazdrościć.
Se myślę „ta jasne, no już” 😂 i skubana miała rację, po półtora roku wyglądają jak paznokcie zupełnie innej osoby. Ona nawet nazywa czasem co mi się tam wydłużyło, a co urosło i co się zmieniło ale ja nie koduje tych nazw xD W każdym razie dlatego teraz ufam tylko jej i modle się, żeby się nie wyprowadziła nigdzie 🙈
Także @Dropsik, dobra stylistka i ogarnie wszystko. A długich też nie cierpię, bo przy klikaniu w klawiaturę jest masakra, więc też takie max 2 mm za opuszek a jak odrastają to odliczanie do wizyty. Terminy wizyt mam zaklepane do marca 2025 😂Ja chyba nie miałam po kim odziedziczyć ładnych paznokci, bo moi rodzice i dziadkowie też brzydkie ;p Moje rodzeństwo to samo 🙈 Alee... Myślę sobie czy na urodziny nie zrobić jakichś ładnych paznokci chociaż raz 😂 Może nawet bym przedłużyła, te dwa tygodnie to wytrzymie, a potraktuje to jako prezent 😁
-
Jak dla mnie chłopczyk 💪🏻 🩵
Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Ja bardzo długo obgryzałam paznokcie. I miałam okropną płytkę, tzw. łopaty 😂 krótkie i szerokie…
Jak pierwszy raz poszłam do dziewczyny, do której chodzę teraz cały czas to mi powiedziała że to uratuje i wyprowadzi mi je tak, że jeszcze będą mi zazdrościć.
Se myślę „ta jasne, no już” 😂 i skubana miała rację, po półtora roku wyglądają jak paznokcie zupełnie innej osoby. Ona nawet nazywa czasem co mi się tam wydłużyło, a co urosło i co się zmieniło ale ja nie koduje tych nazw xD W każdym razie dlatego teraz ufam tylko jej i modle się, żeby się nie wyprowadziła nigdzie 🙈
Także @Dropsik, dobra stylistka i ogarnie wszystko. A długich też nie cierpię, bo przy klikaniu w klawiaturę jest masakra, więc też takie max 2 mm za opuszek a jak odrastają to odliczanie do wizyty. Terminy wizyt mam zaklepane do marca 2025 😂
Dobra stylistka potrafi wszystkono i trzymam kciuki, żeby się nie wyprowadziła ani nic, bo ja przez coś takiego musiałam nauczyć się sama
-
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:A jak tego dokonała?
Ja chyba nie miałam po kim odziedziczyć ładnych paznokci, bo moi rodzice i dziadkowie też brzydkie ;p Moje rodzeństwo to samo 🙈 Alee... Myślę sobie czy na urodziny nie zrobić jakichś ładnych paznokci chociaż raz 😂 Może nawet bym przedłużyła, te dwa tygodnie to wytrzymie, a potraktuje to jako prezent 😁
Ona mi jakoś boki wyprowadzała, żeby dojść do takiego ładnego kwadratu. No i najważniejsze, jak miałam zrobione to nie obgryzałam dzięki temu mi coś tam „odroslo” 🙈 Tłumaczę to genialnie… ale taka jest moja wiedza z zakresu paznokciowego 😂
Pewnie, że idź, kiedy masz urodziny? Wybierzemy Ci jakąś ładną inspirację 🤪Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Patrzę na kalendarz, a tam brak testowań, tylko ja jestem wpisana, ale Prezesowa, możesz mnie wypisać w tym miesiącu też.Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyDropsik wrote:A jak tego dokonała?
Ja chyba nie miałam po kim odziedziczyć ładnych paznokci, bo moi rodzice i dziadkowie też brzydkie ;p Moje rodzeństwo to samo 🙈 Alee... Myślę sobie czy na urodziny nie zrobić jakichś ładnych paznokci chociaż raz 😂 Może nawet bym przedłużyła, te dwa tygodnie to wytrzymie, a potraktuje to jako prezent 😁
Spróbujtylko wybierz dobrą stylistkę, bo to trochę jak szukanie igły w stogu siana
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:
no właśnie strasznie ubolewam nad tym, że nikt nie chce testować
Ja się bałam wpisać 😂
Jak mi coś wywróży tam dzisiaj z moich jajników to się wpisze, a co 😂
W ogóle jak do tego doszło, że nikt się nie wpisał prawie? W sierpniu obowiązkowo wszyscy 1-ego podają daty 🤪Prezesoowa, grazka0022, Malinowysorbet, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Vienna, Zaczarowan, elektro96, Dropsik, Gregorka, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Ja się bałam wpisać 😂
W ogóle jak do tego doszło, że nikt się nie wpisał prawie? W sierpniu obowiązkowo wszyscy 1-ego podają daty 🤪
No to jasne, że się wpiszesz
Nie wiem, jak to się stałoja nie miałam owu to miałam po co się wpisywać
-
notsobadd wrote:Ja się bałam wpisać 😂
W ogóle jak do tego doszło, że nikt się nie wpisał prawie? W sierpniu obowiązkowo wszyscy 1-ego podają daty 🤪
Trzymam kciuki, zebys sie wpisałaChociaż Ty
Prezesoowa, notsobadd lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:No to jasne, że się wpiszesz
Nie wiem, jak to się stałoja nie miałam owu to miałam po co się wpisywać
A ten brak owu to stwierdzony bez monitoringu tak? 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Stwierdzony na podstawie testów owu i temperatury
Jak mawia Prezesowa: testy przy PCOS mogą nie działać, a temperatura nie zawsze jest miarodajna 😃 szach mat 🤪Zaczarowan, elektro96, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Jak mawia Prezesowa: testy przy PCOS mogą nie działać, a temperatura nie zawsze jest miarodajna 😃 szach mat 🤪
No cóż, jedna metoda może zawieść, dwie na raz już trochę gorzejno i nie zapominaj, że mam wieloletnie doświadczenie w obserwacji swojego organizmu, w tym parę lat królowania cykli bezowulacyjnych
ale jak tak Cię uszczęśliwi moje dodatkowe załamanie się na urodziny to mogę osikać jakiś test
-
Prezesoowa wrote:No cóż, jedna metoda może zawieść, dwie na raz już trochę gorzej
no i nie zapominaj, że mam wieloletnie doświadczenie w obserwacji swojego organizmu, w tym parę lat królowania cykli bezowulacyjnych
ale jak tak Cię uszczęśliwi moje dodatkowe załamanie się na urodziny to mogę osikać jakiś test
Broń Boże, w urodziny masz być królową szczęścia ♥️
jakie macie plany?Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hej, dziękuję za wasze wszystkie kciuki ❤️
Właśnie wyszłam z wizyty, dziewczynka pozostaje dziewczynką. Nie mam zdjęć, bo to NFZ ale w poniedziałek mam połówkowe, to liczę na słodkie fotki 🤭
Najważniejsze, że mała dobrze przyrasta, bo tego najbardziej się bałam. Ja na diecie cukrzycowej nic nie tyję ale ona rośnie zdrowo.
Rano było już tak gorąco o 9:00, że postanowiliśmy szybko skoczyć na plażę.
A tam zero fali, zero wiatru i jeszcze gorzej niż w domu 😂
Ale teraz już przeszła burza więc jest troszkę lżej. 🤭Zaczarowan, Malinowysorbet, Vienna, Katsue, MummyYummy, Leśneintro, elektro96, Prezesoowa, Dropsik, Gregorka, ultramaryna_, Zbuntowana, Zbuntowana, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość