Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tu cisza
szukam powoli inspiracji na nowe paznokcie i będę musiała się przy tych temperaturach przeprosić z akrylożelem, bo ostatnio nawet żel - galaretka mi się rozpływał 🙄
I znalazłam też inspirację na ciasto, bo na kolejny weekend wybierają się do nas znajomi, a oni mają tradycję, że rano espresso i ciacho
grazka0022, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Ale tu cisza
szukam powoli inspiracji na nowe paznokcie i będę musiała się przy tych temperaturach przeprosić z akrylożelem, bo ostatnio nawet żel - galaretka mi się rozpływał 🙄
I znalazłam też inspirację na ciasto, bo na kolejny weekend wybierają się do nas znajomi, a oni mają tradycję, że rano espresso i ciacho
Ja tylko odliczam dni do urlopu (9
)
Nie mam weny na pracowanie dzisiaj, gdyby nie ten urlop zaraz poszłabym na l4. Psychicznie jestem wrak dzisiaj.
Dropsik, Katsue lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Elektro dobrze, że masz jeszcze urlop i możesz odpocząć 🥹
Ja przeważnie po podróży, zwłaszcza po locie też muszę dojść do siebie 🙈
Prezesowa a o jakich myślisz? Ja w końcu jutro po 7 tyg idę na paznokcie bo już wyglądam jak dziad z tym odrostem 😂 i o jakim cieście myślałaś? Ciasto i kawa to nieodłączny element każdego rodzinnego spotkania przynajmniej u nas 😋
Grazka 🫂 ten urlop dobrze Ci zrobi kochana 🥹 a jedziecie gdzieś?
A ja niedługo zbieram się do lekarza ale jest opóźnienie więc muszę wyjechać później z domu a już byłam gotowa żeby wyjść u teraz siedzę na kanapie i nie wiem co ze sobą zrobić 😂
Nie mogę się doczekać na spotkanie z bobofrutem 🥹😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2024, 13:47
Prezesoowa, Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
A co będziesz piekła?Prezesoowa wrote:Ale tu cisza
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że mamy w biurze 30 stopni dzisiaj.
Moja praca polega na kręceniu się ze szklanka wody i staniu obok wiatraka… Nie mam siły nawet klikać dzisiaj 😂 a jeszcze na 15.30 mam paznokcie a na 18.40 ten monitoring, więc w domu o 20. Płakać się chce 👀🤣
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻, taak jedziemy do Austrii, Tyrol. Mieliśmy do Włoch, ale w ostatniej chwili zmieniliśmy plan
I jedziemy w 5 osób + 2 psy, na dwa auta.
Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Malinowysorbet, Prezesoowa, Dropsik, MummyYummy, Vienna, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
notsobadd wrote:Powiem Wam, że mamy w biurze 30 stopni dzisiaj.
Moja praca polega na kręceniu się ze szklanka wody i staniu obok wiatraka… Nie mam siły nawet klikać dzisiaj 😂 a jeszcze na 15.30 mam paznokcie a na 18.40 ten monitoring, więc w domu o 20. Płakać się chce 👀🤣
I co idziesz jednak na ten monit?
Bo ty jesteś na stymulacji w tym cyklu?Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Na czas oczekiwania trochę sobie pokoloruję 😁

I gratis wrzucam mema, który mnie dziś rozbawił 😂

Notsobad wrzuć później fotkę paznokci 😁 może się zainspiruje! I potem poznamy się na mieście po paznokciach 😂
Grazka ale super! Czekamy na jakieś fotki i najważniejsze bawcie się dobrze i wypocznijcie, nabierajcie sił ♥️ w marcu byliśmy na krótkim wyjeździe 5dniowym ale to dodało nam skrzydeł i wtedy widziałam jak bardzo człowiek potrzebuje takiego czasu by wyluzować i niczym się nie przejmować 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2024, 13:54
elektro96, notsobadd, Zaczarowan, Prezesoowa, Leśneintro, Malinowysorbet, Dropsik, MummyYummy, Vienna, Gregorka lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:I co idziesz jednak na ten monit?
Bo ty jesteś na stymulacji w tym cyklu?
Tak, jestem na stymulacji, ale albo nic tam za bardzo się nie dzieje albo przechodzę owulację kompletnie bezobjawowo bo śluz się pojawiał i znikał 😂
Jadę zobaczyć, mam nadzieję że dojadę bo zapowiadają jakiś armagedon nad Trójmiastem po południu
Zazdrooo wakajków ♥️ Twój piesek dobrze znosi takie dłuższe podróże?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesowa, pochwal się inspiracją paznokciową i cukierniczą 🤪
Notsobadd, Twoje pazurki też poproszę, bo każde które wrzucasz bardzo mi się podobają 😁
Liyss, ten mem… 🤣🤣🤣🤣
Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

I gratis wrzucam mema, który mnie dziś rozbawił 😂

Notsobad wrzuć później fotkę paznokci 😁 może się zainspiruje! I potem poznamy się na mieście po paznokciach 😂
Grazka ale super! Czekamy na jakieś fotki i najważniejsze bawcie się dobrze i wypocznijcie, nabierajcie sił ♥️ w marcu byliśmy na krótkim wyjeździe 5dniowym ale to dodało nam skrzydeł i wtedy widziałam jak bardzo człowiek potrzebuje takiego czasu by wyluzować i niczym się nie przejmować 🥹
Ale jesteś zdolna artystka 🥰
A co do ręcznego to mi się nie zdarzyło, ale koleżanka przyjechała 8 km na ręcznym kiedyś i nie mogłam wyjść z szoku jakim cudem 😂
Wrzucę fotkę, ale to będą pewnie turbo ekspresowe paznokcie, bo chce zdążyć jeszcze wpaść do domu się umyć przed wizytą, więc nie wiem czy coś ciekawego wyczarujemy 😅
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:Ja tylko odliczam dni do urlopu (9
)
Nie mam weny na pracowanie dzisiaj, gdyby nie ten urlop zaraz poszłabym na l4. Psychicznie jestem wrak dzisiaj.
O jak dobrze
urlop na pewno Ci się przyda :*
Doczytałam, że wyjeżdżacie. Na cały urlop? Jakie macie tam plany? -
Smażę właśnie naleśniki, bo na nic innego mnie dzisiaj nie stać, a poza tym lodówka świeci pustkami 🤣
Muszę się wybrać do Biedry.
Zjadłabym coś dobrego na kolację, ale nie mam pomysłu co tu zrobić… co proponujecie w taki upał ?Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Może na kolację lody 😂 a tak poważnie to może jakaś sałatka z fetą i warzywami 🥹
Ja kiedyś na ręcznym przejechałam tylko 1 km ale już miałam w głowie, że co te auto tak ciężko chodzi.
Za to mój mąż zawsze zostawia auto na 1 biegu a ja zawsze na luzie i ręczny. Nawet zimą jak są mega mrozy 😂 -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Elektro dobrze, że masz jeszcze urlop i możesz odpocząć 🥹
Ja przeważnie po podróży, zwłaszcza po locie też muszę dojść do siebie 🙈
Prezesowa a o jakich myślisz? Ja w końcu jutro po 7 tyg idę na paznokcie bo już wyglądam jak dziad z tym odrostem 😂 i o jakim cieście myślałaś? Ciasto i kawa to nieodłączny element każdego rodzinnego spotkania przynajmniej u nas 😋
Grazka 🫂 ten urlop dobrze Ci zrobi kochana 🥹 a jedziecie gdzieś?
A ja niedługo zbieram się do lekarza ale jest opóźnienie więc muszę wyjechać później z domu a już byłam gotowa żeby wyjść u teraz siedzę na kanapie i nie wiem co ze sobą zrobić 😂
Nie mogę się doczekać na spotkanie z bobofrutem 🥹😁
Na razie myślę o czymś takim:
https://ibb.co/PMBNL4m
https://ibb.co/315ZBxR
ale u mnie najczęściej jest tak, że jak zasiadam do paznokci to zmienia mi się wizja
Liyss🧚🏻, elektro96, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Tak, jestem na stymulacji, ale albo nic tam za bardzo się nie dzieje albo przechodzę owulację kompletnie bezobjawowo bo śluz się pojawiał i znikał 😂
Jadę zobaczyć, mam nadzieję że dojadę bo zapowiadają jakiś armagedon nad Trójmiastem po południu
Zazdrooo wakajków ♥️ Twój piesek dobrze znosi takie dłuższe podróże?
Taak, Dogi kładzie sie spać już na parkingu i śpi caaałąą droge. Ostatnio byliśmy w Lublinie i z powrotem, bo szwagier jechał po auto i go zawoziliśmy, od nas 400 km, czyli 800km w jeden dzień pyknęliśmy i spokojnie przespała
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH