Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Dzień dobry 🌼
U mnie właśnie zaczęło się krwawienie i to od razu z grubej rury. Jestem trochę w szoku, bo małpa przyszła dokładnie o czasie.... Gdybym nie robiła testu to nawet bym nie wiedziała. Ale czy wolałabym nie wiedzieć? Oboje z mężem uważamy że lepiej wiedzieć mimo że to boli 💔🥺
Więc zaczynamy nowy cykl. Akurat skończy mi się okres i w przyszłym tygodniu będę już u siebie i pójdę na wizytę do swojej lekarki i będziemy myśleć co dalej 🥲
Kochana bardzo mocno Cię przytulam :*
Ja też uważam, że lepiej wiedzieć, mimo, że boli...
Czekamy z Wami na wizytę i dalsze kroki :*Vienna lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dzień dobry 🌼
U mnie właśnie zaczęło się krwawienie i to od razu z grubej rury. Jestem trochę w szoku, bo małpa przyszła dokładnie o czasie.... Gdybym nie robiła testu to nawet bym nie wiedziała. Ale czy wolałabym nie wiedzieć? Oboje z mężem uważamy że lepiej wiedzieć mimo że to boli 💔🥺
Więc zaczynamy nowy cykl. Akurat skończy mi się okres i w przyszłym tygodniu będę już u siebie i pójdę na wizytę do swojej lekarki i będziemy myśleć co dalej 🥲Vienna lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry 🍀
Nie potrafię spać na tym gorącu.. 23 stopnie w nocy przy takiej wilgoci to lekka przesada.
Pękłam wczoraj do męża i sobie popłakałam, a dziś zaczynam nowy dzień. Zakładam najbardziej żółtą sukienkę jaką mam i będę emanować dobrą energią, niech te gnoje ginąco nie zmienia faktu, że od środka się gotuję 🤬
Zimozielona - gratulacje 🍀 zrobisz oczywiście jak uważasz, ale skoro lekarz zaleca zwolnić to może warto wziąć to pod uwagę?
Notsobadd - mam klienta, który nie mógł mieć z żoną dzieci i adoptowali rodzeństwo- trójkę dzieciaków. Zaraz po całej procedurze zaliczyli „wpadkę”. Teraz już mają pięcioro 😊
Dzisiaj 🚂 jedzie do Paimy i do Lyiss 😍 będziemy oglądać bobasy ♥️Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyZbuntowana wrote:Dzien dobry Prezesowa twoja sukienka napewno jest dziś dobrym rozwiązaniem niech widzą że cię nie złamią... tak trzymaj... a jutro krwista czerwień niech im da po oczach
Bardzo dobry pomysłna jutro wyprasuję krwistą czerwień
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Hej, hej! Taka przygoda mnie spotkała w nocy, ostatnio niestety, ale mam zaparcia.. kolejny piękny objaw 😂 jest to w pełni fizjologiczne, ale kuźwa.. bolesne i nieprzyjemne po prostu. O 3 wstałam na siku, okazało się, że te drugie tez.. z 20 minut siedziałam w łazience -.- ((sorry jak kogoś obrzydziłam xd))
Dziewczynki powodzenia na wizytach, już się nie mogę doczekać waszych bobasów 😘😘
Prezi niezły sen… 😂🤔Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Hej, hej! Taka przygoda mnie spotkała w nocy, ostatnio niestety, ale mam zaparcia.. kolejny piękny objaw 😂 jest to w pełni fizjologiczne, ale kuźwa.. bolesne i nieprzyjemne po prostu. O 3 wstałam na siku, okazało się, że te drugie tez.. z 20 minut siedziałam w łazience -.- ((sorry jak kogoś obrzydziłam xd))
Dziewczynki powodzenia na wizytach, już się nie mogę doczekać waszych bobasów 😘😘
Prezi niezły sen… 😂🤔
Biednapróbowałaś ciepłej wody i tych innych naturalnych sposobów?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc zaczynamy nowy cykl. Akurat skończy mi się okres i w przyszłym tygodniu będę już u siebie i pójdę na wizytę do swojej lekarki i będziemy myśleć co dalej 🥲
Jejku.. mimo że jest to za Tobą, to jest to bardzo bolesne..Kochana.. przytulam cię tak mocno, jak potrafię.. Jesteście przesilni z mężem, trzymaj się kochana.. 🫂
Vienna lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej, hej! Taka przygoda mnie spotkała w nocy, ostatnio niestety, ale mam zaparcia.. kolejny piękny objaw 😂 jest to w pełni fizjologiczne, ale kuźwa.. bolesne i nieprzyjemne po prostu. O 3 wstałam na siku, okazało się, że te drugie tez.. z 20 minut siedziałam w łazience -.- ((sorry jak kogoś obrzydziłam xd))
Prezi niezły sen… 😂🤔
Nie przysypiałaś na kibelku o takiej nieludzkiej porze? 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Dowiedziałam się właśnie, że ma być u nas w firmie reorganizacja, na której oczywiście mój dział straci najwięcej. Właśnie namawiam męża, żeby mnie do swojej firmy zatrudnił
To są chyba naprawdę jakieś znaki dla Ciebie, żebyś uciekała… 🙈Prezesoowa, Malinowysorbet, grazka0022, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Biedna
próbowałaś ciepłej wody i tych innych naturalnych sposobów?
Wiesz co.. nawet głowy nie miałam 😂 ale może i by pomogło 😘. Siedziałam sobie i wzdychałam. No i niestety mam hemoroidy.. ale dobra już koniec 😂😂 -
Przytulam mocno 🥹💔
Właśnie przy ciążach biochemicznych najgorsze (a może „najlepsze”) jest to, że zazwyczaj kobiety o nich nie wiedzą, bo po prostu dostają miesiączke w terminie.
Myślę, że to mimo wszystko dobrze, że ją wyłapałaś, zawsze to kolejny kamyczek do dalszej diagnostyki jeśli będzie potrzebna..Prezesoowa, Vienna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Dowiedziałam się właśnie, że ma być u nas w firmie reorganizacja, na której oczywiście mój dział straci najwięcej. Właśnie namawiam męża, żeby mnie do swojej firmy zatrudnił
A rozmawiałaś już tak oficjalnie z szefem czy gwiazdką aka księgową? -
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Wiesz co.. nawet głowy nie miałam 😂 ale może i by pomogło 😘. Siedziałam sobie i wzdychałam. No i niestety mam hemoroidy.. ale dobra już koniec 😂😂
Nic co ludzkie nie jest nam obce
Myślę, że w ciąży taki specyfik można - mój teść ma spore problemy właśnie z zaparciami i on śliwki suszone zalewa połową szklanki ciepłej wody i odstawia na noc. Rano to wypija albo blenduje i takim "sosikiem" polewa owsiankę i wszystko mu się uregulowało
A na hemoroidy to wiem, że dobra jest kora dębu, ale nie wiem czy w ciąży można..Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:A rozmawiałaś już tak oficjalnie z szefem czy gwiazdką aka księgową?
Nie. Szef mnie unika jak diabeł wody święconej. Księgowa też się nie odzywa. Ja nie wychodzę z inicjatywą do rozmów, bo wyraźnie w mailu napisałam, że cała korespondencja dot. sprawy mojego wynagrodzenia będzie prowadzona w formie pisemnej.
Skontaktowałam się z kancelarią prawną, która specjalizuje się w prawie pracy i mi podali, jakie dokumenty będą ode mnie potrzebować w przypadku konsultacji, więc dziś nie ma ani gwiazdy ani szefa, ale jak wrócą to będzie na nich czekał soczysty mail z listą dokumentów, które mają mi wysłaćDropsik, notsobadd, Zaczarowan, MummyYummy, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość