Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Ale laska 😍
Ja przyjeżdżam do Ciebie na wczasy 😁😘
Zapraszam 🤪💋Zbuntowana, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Zimozielona wrote:Plan jest aby dotrzymać do 34/36tygodnia ciąży. Jeżeli będzie ok to może się uda bez długiego pobytu na patologii ciąży. Więc termin porodu od 25.02-4/6tyg daje środek stycznia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2024, 22:15
-
Zimozielona wrote:Hej dziewczyny! Komórka zgubiona z wrażenia. Odnaleziona właśnie. Wizyta była udana, Pani Doktor fantastyczna.
Mam jedną krewetkę1cm! Serduszko pięknie bije. 126 uderzeń.
Drugiego pęcherzyka nie ma.
Oprócz tego duża torbiel na jajniku oraz obszary adenomiozy. I mam zwolnić z pracą 😹
No i to są świetne wieści na zakończenie dnia!
Bardzo się cieszęZbuntowana lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:To się nazywa logistyka cyklu 🤣😝 uda się to jeszcze ogarnąć w lipcu?
Speranza :), Dropsik lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
notsobadd, Zaczarowan, MummyYummy, Katsue, Pati2804, Zbuntowana, Prezesoowa, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Powiem Ci że chyba często na początku jest przodujące dopóki nie urośnie macica. W obu ciążach miałam gdzieś do połowy ze połowa łożyska była na ujściu. Oba sie podniosły gdzieś w połowie.
Będzie dobrze 🥰🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Zimozielona super wieści 🥳☺️ Niech kropeczek rośnie zdrowo ☺️
Zbuntowana lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:a ja siedzę i oglądam domy za granicą... Coraz częściej rozmawiamy z mężem, żeby sprzedać wszystko co mamy i wyprowadzić się gdzieś poza Polskę. Kiedyś to były tylko żarty w złości, ale coraz częściej mówimy o tym na poważnie
Polecam
Nie koniecznie Irlandię bo tu wilgotność wiecznie 70-95% ale inaczej sie oddycha. Średnia temp 15 stopni. Wiecznie leje. Mi pasuje. Ale jest kryzys lokalowy i ogólnie drogie życie.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
nick nieaktualnyDzień dobry 🍀
Nie potrafię spać na tym gorącu.. 23 stopnie w nocy przy takiej wilgoci to lekka przesada.
Pękłam wczoraj do męża i sobie popłakałam, a dziś zaczynam nowy dzień. Zakładam najbardziej żółtą sukienkę jaką mam i będę emanować dobrą energią, niech te gnoje ginąco nie zmienia faktu, że od środka się gotuję 🤬
Zimozielona - gratulacje 🍀 zrobisz oczywiście jak uważasz, ale skoro lekarz zaleca zwolnić to może warto wziąć to pod uwagę?
Notsobadd - mam klienta, który nie mógł mieć z żoną dzieci i adoptowali rodzeństwo- trójkę dzieciaków. Zaraz po całej procedurze zaliczyli „wpadkę”. Teraz już mają pięcioro 😊
Dzisiaj 🚂 jedzie do Paimy i do Lyiss 😍 będziemy oglądać bobasy ♥️Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Dropsik, Zaczarowan, MummyYummy, Pati2804, Paima, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:A śnił mi się dzisiaj kolega z podstawówki. Spotkałam go w Lidlu na zakupach i opowiadał mi, że właśnie mu się urodziło trzecie dziecko. A ja we śnie wypychałam brzuch, żeby on też myślał, że jestem w ciąży 🫣🫣🫣
Co te starania robią z naszymi głowami 🙈🙈🙈
Czasami dobrze sobie popłakać, oczyścić się… dobrze, że wstałaś już z nową energią 💪🏻 pokaż im tam wszystkim gdzie ich miejsce ♥️Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry 😊
@Zimozielona cieszę się, że wszystko jest dobrze. Niech kropek rosnie zdrowo 😊
@Liyss @Paima kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀✊️😊
@Prezesowa już mi się podoba twoja sukienka! 😁💪
Lubię lato i jak jest ciepło, ale taki upal w nocy to jakaś masakra ....😮💨Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2024, 07:41
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Paima lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Miłego dnia ☀️ 34 stopnie dziś u mnie, dojadę cała mokra do tego lekarza 😂
Czekam znowu na 20 stopni wtedy da się żyć 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍