Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Powiem Wam, że mamy w biurze 30 stopni dzisiaj.
Moja praca polega na kręceniu się ze szklanka wody i staniu obok wiatraka… Nie mam siły nawet klikać dzisiaj 😂 a jeszcze na 15.30 mam paznokcie a na 18.40 ten monitoring, więc w domu o 20. Płakać się chce 👀🤣
O kurcze. Plus taki, że stylistka i lekarka zapewne mają klimę...Dropsik, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Prezesowa to jestem ciekawa co wymyślisz! Oby dwie inspiracje fajne. Miałam kiedyś takie wtopione kwiatki. Ja zawsze mam ochotę jak idę do mojej stylistki powiedzieć, rób co chcesz 😂 Ale jeszcze nigdy nie zaryzykowałam 😂
Dropsik a używasz odżywek? Miałaś kiedyś przedłużane? Też nie każdy lubi nosić paznokcie. Ja kocham 😁 wolę paznokcie niż fryzurę i makijaż 😂Prezesoowa lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Smażę właśnie naleśniki, bo na nic innego mnie dzisiaj nie stać, a poza tym lodówka świeci pustkami 🤣
Muszę się wybrać do Biedry.
Zjadłabym coś dobrego na kolację, ale nie mam pomysłu co tu zrobić… co proponujecie w taki upał ?
U nas będzie jajko sadzone i frytki, ale nie wiem czy na ten upał czegoś po prostu nie zamówimy, żeby się jeszcze nie dogrzewaćelektro96 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Elektro a z czym te nalesy? 😁
Może na kolację lody 😂 a tak poważnie to może jakaś sałatka z fetą i warzywami 🥹
Ja kiedyś na ręcznym przejechałam tylko 1 km ale już miałam w głowie, że co te auto tak ciężko chodzi.
Za to mój mąż zawsze zostawia auto na 1 biegu a ja zawsze na luzie i ręczny. Nawet zimą jak są mega mrozy 😂
Też właśnie myślę o jakiejś sałatce, bo w takiej temperaturze jakoś nie ma ochoty na konkrety…Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Prezesowa to jestem ciekawa co wymyślisz! Oby dwie inspiracje fajne. Miałam kiedyś takie wtopione kwiatki. Ja zawsze mam ochotę jak idę do mojej stylistki powiedzieć, rób co chcesz 😂 Ale jeszcze nigdy nie zaryzykowałam 😂
Dropsik a używasz odżywek? Miałaś kiedyś przedłużane? Też nie każdy lubi nosić paznokcie. Ja kocham 😁 wolę paznokcie niż fryzurę i makijaż 😂
Miałam jedną taką stylistkę, której tak mówiłam i zawsze byłam zachwyconaLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Prezesowa to jestem ciekawa co wymyślisz! Oby dwie inspiracje fajne. Miałam kiedyś takie wtopione kwiatki. Ja zawsze mam ochotę jak idę do mojej stylistki powiedzieć, rób co chcesz 😂 Ale jeszcze nigdy nie zaryzykowałam 😂
Dropsik a używasz odżywek? Miałaś kiedyś przedłużane? Też nie każdy lubi nosić paznokcie. Ja kocham 😁 wolę paznokcie niż fryzurę i makijaż 😂 -
grazka0022 wrote:Taak, Dogi kładzie sie spać już na parkingu i śpi caaałąą droge. Ostatnio byliśmy w Lublinie i z powrotem, bo szwagier jechał po auto i go zawoziliśmy, od nas 400 km, czyli 800km w jeden dzień pyknęliśmy i spokojnie przespała
Nasz pies niestety całą drogę siedzi i ziaje. Nie chce się w ogóle położyć, a o spaniu to już kompletnie nie ma mowy.
Zawsze z chęcią wskakuje do samochodu i ogólnie jest grzeczny, no ale jakoś nie chce się zrelaksować 😁34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Nie mam siły funkcjonować dzisiaj, współczuję jak ktoś musi wychodzić z domu 😅 bylam właśnie z psem ale to byl turbo szybki spacerek xD a teraz leżę z lapkiem na nogach, wiatrak włączony i próbuje przetrwać 😅
Liyss czekam z niecierpliwością na Twoja wizytę 😁
A i dzisiaj nic nie gotuje, nie ma opcji że włączę kuchenkę albo piekarnik 🥵Liyss🧚🏻, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dropsik aaa pamiętam pisałaś już nam tutaj o tym, że czujesz, że masz coś na paznokciach. Ciekawe 😁 ja za to jak mi kosmetyczka nakleiła kępki rzęs to czułam je cały czas dopóki tego nie ściągnęłam 🙄 I szczerze wkurzające uczucie, więc jak Ty czujesz te paznokcie to nie dziwię się 😁
No dziewczyny, ja w sumie już mówiłam, że nie uwierzę w płeć dopóki nie urodzę 😂 Ale jak dziś lekarz potwierdzi to co 2 i 3 tyg temu było mówione to będzie serduszko 🩵 albo 🩷 🥹 Najwyżej po porodzie zmienimy 😂Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa, Dropsik, Zaczarowan, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Dropsik wrote:Wrzucacie takie piękne paznokcie zawsze 😍 Ja nie chce przedłużać, a z kolei moje naturalne są takie mega brzydkie, bo mam malutką płytkę paznokcia, że nawet nie opłaca się ich malować 😭 Zazdroszczę wam tych paznokci!
Ja bardzo długo obgryzałam paznokcie. I miałam okropną płytkę, tzw. łopaty 😂 krótkie i szerokie…
Jak pierwszy raz poszłam do dziewczyny, do której chodzę teraz cały czas to mi powiedziała że to uratuje i wyprowadzi mi je tak, że jeszcze będą mi zazdrościć.
Se myślę „ta jasne, no już” 😂 i skubana miała rację, po półtora roku wyglądają jak paznokcie zupełnie innej osoby. Ona nawet nazywa czasem co mi się tam wydłużyło, a co urosło i co się zmieniło ale ja nie koduje tych nazw xD W każdym razie dlatego teraz ufam tylko jej i modle się, żeby się nie wyprowadziła nigdzie 🙈
Także @Dropsik, dobra stylistka i ogarnie wszystko. A długich też nie cierpię, bo przy klikaniu w klawiaturę jest masakra, więc też takie max 2 mm za opuszek a jak odrastają to odliczanie do wizyty. Terminy wizyt mam zaklepane do marca 2025 😂Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dropsik aaa pamiętam pisałaś już nam tutaj o tym, że czujesz, że masz coś na paznokciach. Ciekawe 😁 ja za to jak mi kosmetyczka nakleiła kępki rzęs to czułam je cały czas dopóki tego nie ściągnęłam 🙄 I szczerze wkurzające uczucie, więc jak Ty czujesz te paznokcie to nie dziwię się 😁
No dziewczyny, ja w sumie już mówiłam, że nie uwierzę w płeć dopóki nie urodzę 😂 Ale jak dziś lekarz potwierdzi to co 2 i 3 tyg temu było mówione to będzie serduszko 🩵 albo 🩷 🥹 Najwyżej po porodzie zmienimy 😂
No baaaardzo jestem ciekawa kto tam u Ciebie mieszka 🥰👀Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dropsik aaa pamiętam pisałaś już nam tutaj o tym, że czujesz, że masz coś na paznokciach. Ciekawe 😁 ja za to jak mi kosmetyczka nakleiła kępki rzęs to czułam je cały czas dopóki tego nie ściągnęłam 🙄 I szczerze wkurzające uczucie, więc jak Ty czujesz te paznokcie to nie dziwię się 😁
No dziewczyny, ja w sumie już mówiłam, że nie uwierzę w płeć dopóki nie urodzę 😂 Ale jak dziś lekarz potwierdzi to co 2 i 3 tyg temu było mówione to będzie serduszko 🩵 albo 🩷 🥹 Najwyżej po porodzie zmienimy 😂
To co? Obstawiamy?
Ja stawiam na 🩷Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Dropsik wrote:Wrzucacie takie piękne paznokcie zawsze 😍 Ja nie chce przedłużać, a z kolei moje naturalne są takie mega brzydkie, bo mam malutką płytkę paznokcia, że nawet nie opłaca się ich malować 😭 Zazdroszczę wam tych paznokci!
Jejku.. u mnie to samo 😂🙁 wiec dziewczynki, chwalcie się ile wlezie 😘 -
Dropsik wrote:+1 😂
Ja 🩵Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki