Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Jak mawia Prezesowa: testy przy PCOS mogą nie działać, a temperatura nie zawsze jest miarodajna 😃 szach mat 🤪
Proszę jej polać 😊elektro96, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:Hej, dziękuję za wasze wszystkie kciuki ❤️
Właśnie wyszłam z wizyty, dziewczynka pozostaje dziewczynką. Nie mam zdjęć, bo to NFZ ale w poniedziałek mam połówkowe, to liczę na słodkie fotki 🤭
Najważniejsze, że mała dobrze przyrasta, bo tego najbardziej się bałam. Ja na diecie cukrzycowej nic nie tyję ale ona rośnie zdrowo.
Rano było już tak gorąco o 9:00, że postanowiliśmy szybko skoczyć na plażę.
A tam zero fali, zero wiatru i jeszcze gorzej niż w domu 😂
Ale teraz już przeszła burza więc jest troszkę lżej. 🤭
Czyli team dziewczynka! ❤️ super! O Paima, a powiedz jak z ludnością? Dużo ich tam czy mało na plaży? Ostatnio coś mi śmignął artykuł, że podobno pustki, bo Polaków nie stać. Wiadomo zależy też pewnie od regionu 🫣 -
Zaczarowan wrote:Czyli team dziewczynka! ❤️ super! O Paima, a powiedz jak z ludnością? Dużo ich tam czy mało na plaży? Ostatnio coś mi śmignął artykuł, że podobno pustki, bo Polaków nie stać. Wiadomo zależy też pewnie od regionu 🫣
My mamy blisko do Sarbinowa i Gąsek- parawnanów tysiące i człowiek na człowieku 🙈🙈
Ale jak się pójdzie kawałek dalej od głównych wejść, lodów, zapiekanek itp , to już jest luźniej
Nie mogę powiedzieć aby ten rok był słabszy, przynajmniej tak mi się wydaje 😊 -
Paima wrote:Hej, dziękuję za wasze wszystkie kciuki ❤️
Właśnie wyszłam z wizyty, dziewczynka pozostaje dziewczynką. Nie mam zdjęć, bo to NFZ ale w poniedziałek mam połówkowe, to liczę na słodkie fotki 🤭
Najważniejsze, że mała dobrze przyrasta, bo tego najbardziej się bałam. Ja na diecie cukrzycowej nic nie tyję ale ona rośnie zdrowo.
Rano było już tak gorąco o 9:00, że postanowiliśmy szybko skoczyć na plażę.
A tam zero fali, zero wiatru i jeszcze gorzej niż w domu 😂
Ale teraz już przeszła burza więc jest troszkę lżej. 🤭
Cudnie 😍
Ja też przytyłam tylko 1 kg na ten moment, się na początku zgubiłam 3, także nadal jestem na minusie 😉
I też mam połówkowe w poniedziałek 🤭Paima, Zbuntowana, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paznokcie zrobione w niecałą godzinkę, uwielbiam to że mówię jej „poproszę ekspresowo” i jest ekspresowo 😂
Standardowo nuda 🤪
PS. Prezesowa, pomarańczowy lakier to była Claresa Fluo 3 😘Katsue, Prezesoowa, elektro96, Paima, Malinowysorbet, Dropsik, Gregorka, MummyYummy, ultramaryna_, Vienna, Zbuntowana, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Ona mi jakoś boki wyprowadzała, żeby dojść do takiego ładnego kwadratu. No i najważniejsze, jak miałam zrobione to nie obgryzałam dzięki temu mi coś tam „odroslo” 🙈 Tłumaczę to genialnie… ale taka jest moja wiedza z zakresu paznokciowego 😂
Pewnie, że idź, kiedy masz urodziny? Wybierzemy Ci jakąś ładną inspirację 🤪 -
Ale piękne ! ♥️ a to jaki kolorek ?34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnyKatsue wrote:Jestem, jestem!
Grazka, polubiłam za urlop, mam nadzieję, że sobie odpoczniesz ♥️
Masakra z tą temperaturą, jak zajechałam pod dom termometr w aucie wskazywał 36 stopni 🫣 aż nie chciało się wychodzić, najpierw klimatyzowane biuro, potem klimatyzowane auto, a teraz nagrzane mieszkanie 🫣🤣
Liyss, ja nie obstawiam, kto u Ciebie w brzuszku mieszka, ale czekam na info ♥️
Kurcze, właśnie nie wiem co z tą tempką u mnie, też nie wiem czy nie pochrzaniłam czegoś przy pomiarze, że tak wzrosła 🫣 co do testowania to powiem szczerze, że mam jakaś wewnętrzną blokadę, bo wiem, że jeśli zobaczę teraz biel, a potem dostanę 🐒 to będzie bardzo kiepski weekend 🥺 a z drugiej strony przy ewentualnym pozytywie chciałabym skorzystać tego samego dnia i przy powtórce ze ŚLA, a to koło mnie jest w soboty nieczynne 😅 bo to, w którym robiłam poprzednio za pobranie w godzinach dyżurowych (czyli weekendy oraz w tygodniu przed 7) ma dopłatę 70 % więc się niezły hajs z tego robi 🫣🙈
Zrób jak czujesz :* -
Dropsik wrote:Na koniec miesiąca, więc nie wiem czy nie za późno już, bo terminu mogę nigdzie nie znaleźć 🙈😂 no, ale co sobie pomarzyłam to moje 😂
My Ci znajdziemy, powiedz tylko kiedy jesteś free 😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Ale piękne ! ♥️ a to jaki kolorek ?
To jest tylko baza z drobinkami i top, żadnego lakieruelektro96, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Wybieramy się na wieś, ale co z tego wyjdzie to się okaże
O my też jedziemy na weekend na działkę, trochę poczillowac 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Zaczarowana, no niestety, w ciąży chyba większość ma z tym problem 🥺🫣 Gdyby nie ten Melilax, to chyba w ogóle bym nie chodziła do toalety, polecam bo jest ekspresowy 😉 Ja jeszcze biorę progesteron, co wcale nie pomaga sytuacji…
Paima, super 😍 Lyiss, ja widzę u Ciebie 💙 😊
Ostatnio pokochałam na nowo sałatkę Cezara, w taki upał nieźle wchodzi 👌Paima, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:O my też jedziemy na weekend na działkę, trochę poczillowac 😅
Już siebie widzę w basenie cały dzień 😁 mąż bedzie donosił drinksy i żarełko 😄😄Zbuntowana, Paima, grazka0022, notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
mało się ostatnio udzielam ale chciałabym prosić o kciuki na jutro. Mój mąż będzie miał mikroskopowe usuwanie ŻPW I mam nadzieję że poprawia się nam potem parametry po tym zabiegu..
Z góry dziękuję!Zbuntowana, Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, Dropsik, MummyYummy, elektro96, Liyss🧚🏻, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB -
ultramaryna_ wrote:Zaczarowana, no niestety, w ciąży chyba większość ma z tym problem 🥺🫣 Gdyby nie ten Melilax, to chyba w ogóle bym nie chodziła do toalety, polecam bo jest ekspresowy 😉 Ja jeszcze biorę progesteron, co wcale nie pomaga sytuacji…
Paima, super 😍 Lyiss, ja widzę u Ciebie 💙 😊
Ostatnio pokochałam na nowo sałatkę Cezara, w taki upał nieźle wchodzi 👌
A jeszcze naprawdę pomaga podnóżek pod nóżki w toalecie, nie wiem czy próbowałyście dziewczyny.
Fakt, że jest to problem wielu ciężarnych (i nie tylko) 😢