Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Notsobad dobrze, że możecie u rodziców się wykąpać. W ogóle fajny z Ciebie współpracownik, nie jeden by po prostu olał i wziął wolne jak potrzebuje 🥹 Będziecie mieć dziś romantyczny wieczór! 🩷
Pati pokaż pazurki 😁
Prezesowa dobrze, że zadzwoniłaś, kciuki ✊🏻
Mąż zrobił obiad i lemoniadę na ochłodę 🥹 Wspaniały jest ten człowiek. Muszę go pochwalić!
Powiedziałam mężowi , że jak faktycznie będziemy mieć córkę to będzie mieć wspaniały wzór mężczyzny, który dobrze traktuje swoją kobietę. Przez to będzie mieć wysokie wymagania co do partnera, mam nadzieję! 🤪Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Hejka. Witam się dziś późno. Czytam, ale mam tak podły nastrój, że nie mam na nic siły. Jestem tak płaczliwa, wszystko mnie wytrąca z równowagi. Rano na działkę obok, przyjechali sąsiedzi, tacy starsi z wnukami 7 i 3 lata. Podlewali kwiaty, coś tam plewili. A te dzieciaczki takie smutne, widać że im się nudziło. Kiedyś się zdarzało się, że się nimi opiekowałam, jak sąsiedzi byli zajęci. I teraz też sobie pomyślałam, że zgarnę je na chwilę i pogramy w planszówki. I jak tylko sobie o tym pomyślałam to zaraz wpadłam w taki płacz, że mąż nie mógł mnie uspokoić 🥺😭
Notsobadd współczuję sytuacji. Wiem ile pracy Was teraz będzie musiało to kosztować 😢
Prezesoowa dobrze że zadzwoniłaś. Szansa dalej jest. Trzymam kciuki 🤞❤️Vienna lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa trzymam mocno kciuki żeby Cię zatrudnili w nowym miejscu i żebyś dotychczasową robotę mogła rzucić w cholerę 🤞🏻 Bardzo dobrze, że tam dzisiaj zadzwoniłaś. Jest nadzieja, a my tutaj Ci wszystkie kibicujmy ☺️
Co do fotek z wizyty, to postaram się jutro wrzucić, bo dzisiaj już mi sił nie starczyło. Dobrej nocy dziewczyny 😘Dropsik, Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Zaczarowan wrote:A tak z doświadczenia, dziecko nie wkurza się, gdy wkładasz mu termometr do ucha? 😂🤔
Nie, przynajmniej ja nie mam z tym tego problemu. Młody jest dość rozumnym dzieckiem i może przez to że cały czas tłumaczyłam po co na co i jak to grzecznie siedzi/stoi. A tak naprawdę to tylko kilka sekund wystarczyZaczarowan lubi tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️wysokie TSH ‼️ (4,34) - lewotyroksyna
🔹️19.07.2025 - dziewczynka
🔹️15.07.2025 - najprawdopodobniej dziewczynka
🔹️01.07.2025 - CRL 82.37mm, 82 gram
🔹️27.05.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.05.2025 - CRL 5.9 mm
🔹️11.05.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Przepraszam nie nadrobiłam Was
Mam mentlik w głowie po wizycie mojej gin w sumie... muszę przetrawić chce mi sie ryczec..
PREZESOWA współczuję sutuacji w firmie...
Elektro piękny kolor i włosy...mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Właśnie byłam w toalecie na siku i pojawiła się krew 😭... Jestem przerażona.... W domu jestem sama. Czekam do rana żeby od razu napisać do lekarza żeby powiedział mi co mam robić... Pewnie będę musiała jechać do szpitala. Tak bardzo się boję... Staram się nie ryczeć, ale mam najgorsze w głowie. Wczoraj na USG wszystko było dobrze, serduszko biło 170 na min. Nie wiem skąd ta krew... Wczesniej nie miałam żadnych plamien ani nic. Muszę się uspokoić jakoś, żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić, ale łzy mi same ciekną po policzkach. Nie mam żadnych innych objawów. Ta noc to jakiś koszmar"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Właśnie byłam w toalecie na siku i pojawiła się krew 😭... Jestem przerażona.... W domu jestem sama. Czekam do rana żeby od razu napisać do lekarza żeby powiedział mi co mam robić... Pewnie będę musiała jechać do szpitala. Tak bardzo się boję... Staram się nie ryczeć, ale mam najgorsze w głowie. Wczoraj na USG wszystko było dobrze, serduszko biło 170 na min. Nie wiem skąd ta krew... Wczesniej nie miałam żadnych plamien ani nic. Muszę się uspokoić jakoś, żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić, ale łzy mi same ciekną po policzkach. Nie mam żadnych innych objawów. Ta noc to jakiś koszmar
Kochana, jak sytuacja teraz? To taka żywa krew? Dużo jej?
Jeśli nie masz żadnych objawów to może to po USG? Jakieś naczynko zostało podrażnione i pękło?
Przytulam Cię bardzo bardzo mocno :*
Trzymam kciuki za Was 🤞 i czekam na informacje 🙏🏼Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Jutro obiecuje ze wstawię zdjęcie bo dzisiaj nie wyrobiłam się 🙈 zresztą ostatnio w ogóle czuje się jak na jakimś wyścigu.. 😅 I co chwilę brak mi czasu 😳 nadrabiam Was właśnie 😘
Pati 👮🏻 dostaniesz po tyłku! Miałaś odpoczywać! Dzisiaj proszę leżeć, głaskać Frania od ciotek i zadbać o siebie. Świat się nie skończy jak jeden dzień nic nie będziesz robić 😘Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZbuntowana wrote:Przepraszam nie nadrobiłam Was
Mam mentlik w głowie po wizycie mojej gin w sumie... muszę przetrawić chce mi sie ryczec..
Elektro piękny kolor i włosy...
Co się stało? Chcesz się z nami podzielić tą wizytą? Przytulam Cię mocno :* -
Speranza :) wrote:Właśnie byłam w toalecie na siku i pojawiła się krew 😭... Jestem przerażona.... W domu jestem sama. Czekam do rana żeby od razu napisać do lekarza żeby powiedział mi co mam robić... Pewnie będę musiała jechać do szpitala. Tak bardzo się boję... Staram się nie ryczeć, ale mam najgorsze w głowie. Wczoraj na USG wszystko było dobrze, serduszko biło 170 na min. Nie wiem skąd ta krew... Wczesniej nie miałam żadnych plamien ani nic. Muszę się uspokoić jakoś, żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić, ale łzy mi same ciekną po policzkach. Nie mam żadnych innych objawów. Ta noc to jakiś koszmar
Czekam na wieści 🙏🏻🤞🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Prezesowa, najlepsze życzenia z okazji urodzin! ♥️
Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia, a każdy kolejny dzień będzie piękniejszy od poprzedniego, żyj na sto lat 🎂💋Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitalu"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Prezesoowa kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przepraszam że w takich okolicznościach je składam. Życzę Ci całego dobra i piękna tego świata ❤️ Miłości i spełnienia Twoich marzeń
Prezesoowa lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa sto lat sto lat niech żyje żyje nam🥳🥳🥳 przede wszystkim życzę Ci aby Twoje marzenia się spełniły, żebyś więcej nie musiała być w tym toksycznym miejscu i dostała nową pracę😁i zeby z zycia pod górkę jak za dotknięciem magicznej różdżki wszystko było w końcu jak należy.🎂🎂🍰🍾🥂🍾🍾niczego sobie nie żałuj bo zasługujesz na wszystko co najlepsze 💖💖🌞🌞🌞
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Speranza :) wrote:Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitaluHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Speranza :) wrote:Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitalu
Speranza czasami występują takie lekkie plamienia po badaniu USG.. miałaś dopochwowo? Oczywiście leć zrobić badania i daj znać co doktor powie.. 🫂🫂wierzę, że z Żabką na pewno wszystko dobrze.. 😘Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Zbuntowana wrote:Przepraszam nie nadrobiłam Was
Elektro piękny kolor i włosy...Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Speranza :) wrote:Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitalu
Może to faktycznie tylko jednorazowa sytuacja po badaniu albo coś się dzieje z moczem.Speranza :) lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺