X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Katsue nam się meldowała wczoraj? Bo przeleciałam pobieżnie i nie widzę 🙄
    Ale za to widzę, że na wykresie 16dpo a tempka nadal w górze… 😁

Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość

34 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesowa, najlepsze życzenia urodzinowe! Przede wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń - zarówno tych zawodowych jak i prywatnych, a także spokoju i odpoczynku ♥️

Prezesoowa lubi tę wiadomość

34 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @notsobadd @Speranza :) @Anonim1992 @Zaczarowana @elektro96 bardzo Wam dziękuję <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    Czy Katsue nam się meldowała wczoraj? Bo przeleciałam pobieżnie i nie widzę 🙄
    Ale za to widzę, że na wykresie 16dpo a tempka nadal w górze… 😁

No właśnie siedzi cicho :) może potrzebuje czasu dla siebie i jak będzie gotowa to do nas przyjdzie :)

elektro96 lubi tę wiadomość

• Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Speranza trzymam mocno kciuki oby to nie było nic powaznego, a zwykle uszkodzenie naczynka po usg 🫂🫂🤞🤞

@Prezesowa kochana wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń ❤️ niech ten dzień będzie dla Ciebie cudowny i żeby był początkiem samych lepszych dni😚❤️🥳

Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:51

Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leśneintro wrote:
    @speranza przytulam Cię i mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja niezwiastująca nic złego 🫂

@prezesowa spełnienia marzeń! Niech wszystko co trudne się ułoży 🧡

Ja, podobne jak Speranza, miałam stresującą noc, bo przed snem zauważyłam na papierze różowy śluz. Śniło mi się, że poroniłam.
    Jadę zbadać betę i proga

Trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze 🤞🏻🤞🏻

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speranza :) wrote:
    Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitalu

Trzymam kciuki za Ciebie i Żabkę🤞dawaj nam znać jak sytuacja :*

Speranza :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:
    @Speranza trzymam mocno kciuki oby to nie było nic powaznego, a zwykle uszkodzenie naczynka po usg 🫂🫂🤞🤞

@Prezesowa kochana wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń ❤️ niech ten dzień będzie dla Ciebie cudowny i żeby był początkiem samych lepszych dni😚❤️🥳

Dziękuję <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leśneintro wrote:
    @speranza przytulam Cię i mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja niezwiastująca nic złego 🫂

Ja, podobne jak Speranza, miałam stresującą noc, bo przed snem zauważyłam na papierze różowy śluz. Śniło mi się, że poroniłam.
    Jadę zbadać betę i proga

Dziękuję :*

Trzymam kciuki :* a jak się czujesz? Odczuwasz jakiś ból? Coś się dzieje? Czy tylko ten różowy śluz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze powtarzam, że ten dzień jest pechowy :P

Dziewczyny, wszędzie trąbią, że pojedyncze plamienia, bez bólu, bez skurczy, są fizjologicznym objawem w ciąży, ale na pewno stres jest ogromny i trzeba to sprawdzić :* trzymam za Was kciuki bardzo mocno! Musi być dobrze :)

elektro96, Malinowysorbet, Dropsik, Speranza :) lubią tę wiadomość

• Leśneintro Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Zawsze powtarzam, że ten dzień jest pechowy :P

Dziewczyny, wszędzie trąbią, że pojedyncze plamienia, bez bólu, bez skurczy, są fizjologicznym objawem w ciąży, ale na pewno stres jest ogromny i trzeba to sprawdzić :* trzymam za Was kciuki bardzo mocno! Musi być dobrze :)

No właśnie niestety boli mnie mocniej podbrzusze, niż w poprzednich dniach. Ale staram się nie zamartwiać jeszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leśneintro wrote:
    No właśnie niestety boli mnie mocniej podbrzusze, niż w poprzednich dniach. Ale staram się nie zamartwiać jeszcze

To też nie musi nic znaczyć. Odpoczywaj dzisiaj dużo :* a jak dzisiaj sytuacja? Ten śluz się powtórzył?

Masz możliwość wykupienia badań w ekspresie?

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leśneintro wrote:

Jadę zbadać betę i proga

Leć kochana, leć.. Mocne kciuki! 🫂🫂

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Anonim1992 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko dziewczyny trzymam za was kciuki 🫂🫂a Prezesoowa bo użyjemy Twojego bacika jak będziesz mówić takie głupoty że to pechowy dzien!!!👮‍♀️👮‍♀️ ja na dziś przewiduje owu ( wyszedl pozytywny wczoraj)No ale na monitoring się nie wybieram żeby potwierdzić jakas jestem dziwnie spokojna ciekawe jak będzie przed testowaniem

Prezesoowa lubi tę wiadomość

Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia

04.2021- CC -nasz synek
    Starania 06.2023
    Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀

"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    To też nie musi nic znaczyć. Odpoczywaj dzisiaj dużo :* a jak dzisiaj sytuacja? Ten śluz się powtórzył?

Masz możliwość wykupienia badań w ekspresie?
    W labie, gdzie będę robiła badania nie ma takiej opcji :(
    Dziś już nie miałam różowego śluzu

• Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Lesneintro trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞🤞🫂

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 18:33

Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2024, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie siedzę w przychodni, wypiłam te całą glukozę (cytrynową) i nie było tragedii, ale no odbija mi się.. 😂 o 10 powinnam stad wyjść.. 🤔😀

Anonim1992, Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2024, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonim1992 wrote:
    O matko dziewczyny trzymam za was kciuki 🫂🫂a Prezesoowa bo użyjemy Twojego bacika jak będziesz mówić takie głupoty że to pechowy dzien!!!👮‍♀️👮‍♀️ ja na dziś przewiduje owu ( wyszedl pozytywny wczoraj)No ale na monitoring się nie wybieram żeby potwierdzić jakas jestem dziwnie spokojna ciekawe jak będzie przed testowaniem

Trzymam kciuki 🤞 a jak z mężem? Już pogodzeni?

Anonim1992 lubi tę wiadomość

‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ