Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy Katsue nam się meldowała wczoraj? Bo przeleciałam pobieżnie i nie widzę 🙄
Ale za to widzę, że na wykresie 16dpo a tempka nadal w górze… 😁Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Czy Katsue nam się meldowała wczoraj? Bo przeleciałam pobieżnie i nie widzę 🙄
Ale za to widzę, że na wykresie 16dpo a tempka nadal w górze… 😁
No właśnie siedzi cichomoże potrzebuje czasu dla siebie i jak będzie gotowa to do nas przyjdzie
elektro96 lubi tę wiadomość
-
@Speranza trzymam mocno kciuki oby to nie było nic powaznego, a zwykle uszkodzenie naczynka po usg 🫂🫂🤞🤞
@Prezesowa kochana wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń ❤️ niech ten dzień będzie dla Ciebie cudowny i żeby był początkiem samych lepszych dni😚❤️🥳Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Leśneintro wrote:@speranza przytulam Cię i mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja niezwiastująca nic złego 🫂
@prezesowa spełnienia marzeń! Niech wszystko co trudne się ułoży 🧡
Ja, podobne jak Speranza, miałam stresującą noc, bo przed snem zauważyłam na papierze różowy śluz. Śniło mi się, że poroniłam.
Jadę zbadać betę i proga
Trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze 🤞🏻🤞🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Pojechałam o tej 3 po kubeczki na mocz. Krew się nie powtórzyła. Nie wiem czy to zdrog rodnych czy w moczu. Zauważyłam po sikaniu i na papierze. Trochę żywej krwi i moczu wymieszany z krwią, taki rozowy. Nic już się nie działo po powrocie z apteki. Zasnęłam na chwilę i przed chwilą się obudziłam dopiero. Pobrałam mocz na badanie ogólne i posiew, zbieram się do diagnostyki na morfologię i proga na czczo. Zaraz potem pisze do lekarza i decydujemy. Ale podejrzewam że i tak skończy się na wizycie w szpitalu
Trzymam kciuki za Ciebie i Żabkę🤞dawaj nam znać jak sytuacja :*Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:@Speranza trzymam mocno kciuki oby to nie było nic powaznego, a zwykle uszkodzenie naczynka po usg 🫂🫂🤞🤞
@Prezesowa kochana wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń ❤️ niech ten dzień będzie dla Ciebie cudowny i żeby był początkiem samych lepszych dni😚❤️🥳
Dziękuję -
nick nieaktualnyLeśneintro wrote:@speranza przytulam Cię i mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja niezwiastująca nic złego 🫂
Ja, podobne jak Speranza, miałam stresującą noc, bo przed snem zauważyłam na papierze różowy śluz. Śniło mi się, że poroniłam.
Jadę zbadać betę i proga
Dziękuję :*
Trzymam kciuki :* a jak się czujesz? Odczuwasz jakiś ból? Coś się dzieje? Czy tylko ten różowy śluz? -
nick nieaktualnyZawsze powtarzam, że ten dzień jest pechowy
Dziewczyny, wszędzie trąbią, że pojedyncze plamienia, bez bólu, bez skurczy, są fizjologicznym objawem w ciąży, ale na pewno stres jest ogromny i trzeba to sprawdzić :* trzymam za Was kciuki bardzo mocno! Musi być dobrzeelektro96, Malinowysorbet, Dropsik, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Zawsze powtarzam, że ten dzień jest pechowy
Dziewczyny, wszędzie trąbią, że pojedyncze plamienia, bez bólu, bez skurczy, są fizjologicznym objawem w ciąży, ale na pewno stres jest ogromny i trzeba to sprawdzić :* trzymam za Was kciuki bardzo mocno! Musi być dobrze
No właśnie niestety boli mnie mocniej podbrzusze, niż w poprzednich dniach. Ale staram się nie zamartwiać jeszcze -
nick nieaktualnyLeśneintro wrote:No właśnie niestety boli mnie mocniej podbrzusze, niż w poprzednich dniach. Ale staram się nie zamartwiać jeszcze
To też nie musi nic znaczyć. Odpoczywaj dzisiaj dużo :* a jak dzisiaj sytuacja? Ten śluz się powtórzył?
Masz możliwość wykupienia badań w ekspresie? -
Leśneintro wrote:@speranza przytulam Cię i mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja niezwiastująca nic złego 🫂
Jadę zbadać betę i proga
Leć kochana, leć.. Mocne kciuki! 🫂🫂 -
O matko dziewczyny trzymam za was kciuki 🫂🫂a Prezesoowa bo użyjemy Twojego bacika jak będziesz mówić takie głupoty że to pechowy dzien!!!👮♀️👮♀️ ja na dziś przewiduje owu ( wyszedl pozytywny wczoraj)No ale na monitoring się nie wybieram żeby potwierdzić jakas jestem dziwnie spokojna ciekawe jak będzie przed testowaniem
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:To też nie musi nic znaczyć. Odpoczywaj dzisiaj dużo :* a jak dzisiaj sytuacja? Ten śluz się powtórzył?
Masz możliwość wykupienia badań w ekspresie?
Dziś już nie miałam różowego śluzu -
nick nieaktualny
-
Właśnie siedzę w przychodni, wypiłam te całą glukozę (cytrynową) i nie było tragedii, ale no odbija mi się.. 😂 o 10 powinnam stad wyjść.. 🤔😀
Anonim1992, Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnonim1992 wrote:O matko dziewczyny trzymam za was kciuki 🫂🫂a Prezesoowa bo użyjemy Twojego bacika jak będziesz mówić takie głupoty że to pechowy dzien!!!👮♀️👮♀️ ja na dziś przewiduje owu ( wyszedl pozytywny wczoraj)No ale na monitoring się nie wybieram żeby potwierdzić jakas jestem dziwnie spokojna ciekawe jak będzie przed testowaniem
Trzymam kciuki 🤞 a jak z mężem? Już pogodzeni?Anonim1992 lubi tę wiadomość