Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatsue wrote:Hejo, wybaczcie, że się nie odzywałam. Wczoraj ciężki dzień w pracy, jeszcze tak upiornie gorąco - zdycham 🥵 po pracy widziałam się z kumpela i tak dzień zleciał.
Elektro, no aż się sama dziwię. Trochę się boję testować, no ale jak obecny stan się utrzyma to w poniedziałek zrobię betę. Dziś już raczej nie będę testować, bo już zdążyłam się opić i to byłby 10 sik 😛 zresztą kurczę, mam jakiś opór i wyrzut sumienia, że tyle z was ma problemy, a ja bym wyskoczyła z testem… (choć może niepotrzebnie się nastawiam) 🥺 btw piękne włoski! ♥️
Prezesowa, wszystkiego najlepszego 🥳 niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia ♥️
Anonim, notsobadd, o matko, współczuję tych zniszczeń bardzo 🥺
Vienna 🫂
Speranza, Leśneintro, trzymam za Was kciuki 🍀
Dziękuję ♥️
Za te wyrzuty to dostaniesz po tyłku 👮🏻 przecież wszystkie życzymy sobie dobrze i czekamy wzajemnie na swoje kreseczki 😁 wiesz, że nie ma tu nic lepszego niż oglądanie pozytywnych osikańców i zaraz potem oglądanie rosnących bobasów 😍😘elektro96, Katsue, MummyYummy, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Właśnie siedzę w przychodni, wypiłam te całą glukozę (cytrynową) i nie było tragedii, ale no odbija mi się.. 😂 o 10 powinnam stad wyjść.. 🤔😀
O kurcze! Podziwiam! Oby wyniki były super 🤞
Pamiętam wszystkie swoje krzywe no i pierwsze 30 minut stoję zawsze nad toaletą modląc się do glukozy, żeby się utrzymała 😂😂😂Zaczarowan, Anonim1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Prezesoowa Kochana nasza ❤️ Życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń. Życzę żeby odezwali się z tej pracy j żebyś mogła rzucić obecną 😍 i żeby u Twojego męża też się ustabilizowała sytuacja w firmie, żebyś mogła poczuć większą stabilizację. I dużo dużo siły i zdrowia, żebyś dała radę przetrwać sytuację z Tatą ❤️🥰 i oczywiście dwóch kresek na najbliższym teściku 🤩
Dziękuję Ci Kochana ♥️ jak się dzisiaj czujesz? -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:O kurcze! Podziwiam! Oby wyniki były super 🤞
Pamiętam wszystkie swoje krzywe no i pierwsze 30 minut stoję zawsze nad toaletą modląc się do glukozy, żeby się utrzymała 😂😂😂
Ajjj.. a piłaś te taką normalną czy cytrynową? Bo te normalne to słyszałam, że są tragiczne rzeczywiście.. 😂 -
Prezesoowa wrote:Dziękuję ♥️
Za te wyrzuty to dostaniesz po tyłku 👮🏻 przecież wszystkie życzymy sobie dobrze i czekamy wzajemnie na swoje kreseczki 😁 wiesz, że nie ma tu nic lepszego niż oglądanie pozytywnych osikańców i zaraz potem oglądanie rosnących bobasów 😍😘Katsue, Prezesoowa lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Katsue wrote:Hejo, wybaczcie, że się nie odzywałam. Wczoraj ciężki dzień w pracy, jeszcze tak upiornie gorąco - zdycham 🥵 po pracy widziałam się z kumpela i tak dzień zleciał.
Elektro, no aż się sama dziwię. Trochę się boję testować, no ale jak obecny stan się utrzyma to w poniedziałek zrobię betę. Dziś już raczej nie będę testować, bo już zdążyłam się opić i to byłby 10 sik 😛 zresztą kurczę, mam jakiś opór i wyrzut sumienia, że tyle z was ma problemy, a ja bym wyskoczyła z testem… (choć może niepotrzebnie się nastawiam) 🥺 btw piękne włoski! ♥️
Prezesowa, wszystkiego najlepszego 🥳 niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia ♥️
Anonim, notsobadd, o matko, współczuję tych zniszczeń bardzo 🥺
Vienna 🫂
Speranza, Leśneintro, trzymam za Was kciuki 🍀
16 dpo to i z 36 sika coś powinno wyjść 😝
Ty nam tu nie czaruj tylko sikaj, daj nadzieję na piękny lipiec 😎💋elektro96, Anonim1992, Prezesoowa, Zaczarowan, Malinowysorbet, Pati2804, Leśneintro, ultramaryna_, MummyYummy, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:16 dpo to i z 36 sika coś powinno wyjść 😝
Ty nam tu nie czaruj tylko sikaj, daj nadzieję na piękny lipiec 😎💋
Ale czekamy cierpliwie ♥️ mam jakieś dobre przeczucia 😘Prezesoowa, Zaczarowan, Malinowysorbet, MummyYummy, Speranza :) lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Leśneintro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Sperenza u Ciebie też, może faktycznie naczynko pękło.
Katsue, sikaj, dobrze to wyglądaSperanza :) lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Katsue wrote:Nie przeoczyłaś, bo nic nie pisałam 😅 I tak, coś jest inaczej, ale zastanawiam się na ile to rzeczywiste objawy, a na ile moja głowa - w sensie, że coś czuję, bo chcę to czuć 🙈 ale generalnie to mnie momentami nieco mdli 🙄😅
Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
nick nieaktualny
-
Prezesowa, w dni urodzin życzę Ci głównie dużo, dużo zdrowia dla Ciebie i twoich najbliższych. Dużo cierpliwości, odpoczynku, mało zmartwień. Pysznego jedzonka, wytchnienia w naszym pięknym domku no i uregulowania wszystkich twoich problemów zdrowotnych oraz ślicznego, zdrowego, bobasa.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Katsue sikaj! My tu wszystkie czekamy i trzymamy kciuki 🥹 ta twoja temperatura, ostatnio czułaś, że coś Cię bierze, już 16dpo 🤞🏻✊🏻💪🏻
Speranza może to po USG, trzymam kciuki ✊🏻
Leśneintro kciuki ✊🏻
Prezesowa Wszystkiego najlepszego kochana! Dużo zdrowia, szczęścia, realizacji marzeń i celów, super pracy i satysfakcji z życia ♥️ Oby się poukładało tak, jak tego chcesz. Jesteś wspaniałą osobą o dobrym sercu ♥️Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Katsue wrote:Notsobad, Elektro, no wiem, wiem 😅 ale serio, juz tyle dziś zdążyłam wypic, że masakra 🙈
Ale wymówek szuka, no nie mogę z nią… 😀🤪
SI-KAJ, SI-KAJ, SI-KAJ 👀Anonim1992, Suzie, Zaczarowan, Malinowysorbet, elektro96, Pati2804, Leśneintro, Speranza :), Prezesoowa, Vienna, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pogodzeni🤞
Co do glukozy to po zwykłej dostałam zgodę w szpitalu żeby umyć zęby bo już prawie wymiotowałam a że powiedziałam że nie powtórzę badania jakbym miała puścić pawia i miałam pastę do zębów beż cukru to się zgodziły 🤣🤣 cytrynowo weszła lepiej ale zjazd po miałam taki ze dobrze ze nie wracałam sama bo zaliczyłam wszystkie śmietniki po drodze 😂😂Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Katsue, @elektro była moja skrzydłową w przedowulacyjnym maratonie, czy Ty potrzebujesz skrzydłowej do sikania?
Bo jak chcesz to my Ci tu doping załatwimy 🤪elektro96, Zbuntowana, Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻