Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrób prezent prezesoowej i sikaj 🤣🤣🥳🥳🥳
Suzie, Zaczarowan, elektro96, Zbuntowana, Prezesoowa, MummyYummy, Gregorka, Speranza :) lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
notsobadd wrote:Katsue, @elektro była moja skrzydłową w przedowulacyjnym maratonie, czy Ty potrzebujesz skrzydłowej do sikania?
Bo jak chcesz to my Ci tu doping załatwimy 🤪
Zawsze może nasikać do kubeczka, a ja zrobię ten test 🤣Zaczarowan, notsobadd, Anonim1992, elektro96, Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
notsobadd wrote:Ale wymówek szuka, no nie mogę z nią… 😀🤪
SI-KAJ, SI-KAJ, SI-KAJ 👀
…ten doping 😂😂 SI-KAJ, SI KAJ 😂🚽
Notsobadd jak po wczorajszej akcji ratunkowej? Udało Ci się coś naprawić?elektro96, notsobadd, Malinowysorbet, Prezesoowa, Gregorka, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Czekamy ⏰️🚽🚽🚽
Gregorka lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Zaczarowan wrote:…ten doping 😂😂 SI-KAJ, SI KAJ 😂🚽
Notsobadd jak po wczorajszej akcji ratunkowej? Udało Ci się coś naprawić?
Działalismy do 23 na podwórku, a do północy jeszcze wystawiałam faktury. Dziś rano oboje byliśmy nieprzytomni ze zmęczenia 😴
Niestety raczej mogę ten cykl spisać na straty, bo nawet nie było czasu na starania, czuję że owu chyba się czai aktualnie, a ostatnie ♥️ wczoraj nad ranem i to jeszcze tak „z obowiązku” bo sytuacja nie nastrajała, nie poprawialiśmy już wczoraj wieczorem 🙈👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Co tu się dzieje od rana 🤯
Speranza, Lesneintro kciuki, żeby się nie powtórzyło 🤞🤞 Takie plamienia nie muszą być groźne. Nawet bóle dopóki nie są silne,bo w pierwszej ciąży to wszystko mocno pracuje niekiedy i się rozciąga. Mi lekarz zawsze mówił, że boimy się krwawienia i tego się trzymałam w obu ciążach. Krwawienie to rozumiem jako coś więcej niż ślad na papierze.
Katsue, jak masz gdzie zrobić betę w sobotę i potem w poniedziałek to bym jutro już ogarnęła temat 😁 Ale sama w pierwszej ciąży tak nie wierzyłam w "cud", że zrobiłam test chyba z tydzień po terminie, bo ciągle bylam pewna, ze to jakis cykle bezowulcyjny czy torbiel 🙈
Prezesowa, wszystkiego co najlepsze 🥳 Żyj nam sto lat i spełniaj swoje marzenia!Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
Prezesoowa wszystkiego najlepszego kochana! 🥳 dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń a w szczególności tego jednego, najważniejszego ❤❤🥺 obyś wysikała 2 kreseczki na najbliższym testowaniu ✊🍀😘🦠🦠🦠🦠🦠
Speranza ja też już w tej ciąży wiele razy widziałam plamienia, ale żywej krwi nie, ja zawsze dzwoniłam do lekarza czy mnie przyjmie na wizytę cito jeśli on nie miałby czasu to mówił że mam jechać na IP ginekologiczną, z tym nie ma żartów! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby skończyło się tak jak u mnie, czyli nic poważnego tylko nadżerka albo naczynko ✊🍀😘🫂
Leśneintro jeśli oprócz plamień są bóle to radzę tak samo, albo do gina na usg albo IP 😘✊🍀
Dajcie znać dziewczyny jak u Was bo teraz będę się martwić cały dzień o Was 🥺🫂
Ja jadę na małe zakupy z teściową po owoce i warzywa na rynek, jak wrócę to postaram się odpoczywać 😘🙂
Miłego dnia dziewczyny kochane, mimo wszystko 😘🌞Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan, elektro96, Leśneintro, Anonim1992, Liyss🧚🏻, notsobadd, Zbuntowana, Dropsik, Malinowysorbet, ultramaryna_, Prezesoowa, Gregorka, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Działalismy do 23 na podwórku, a do północy jeszcze wystawiałam faktury. Dziś rano oboje byliśmy nieprzytomni ze zmęczenia 😴
Niestety raczej mogę ten cykl spisać na straty, bo nawet nie było czasu na starania, czuję że owu chyba się czai aktualnie, a ostatnie ♥️ wczoraj nad ranem i to jeszcze tak „z obowiązku” bo sytuacja nie nastrajała, nie poprawialiśmy już wczoraj wieczorem 🙈Anonim1992, Zbuntowana, Dropsik, Malinowysorbet, Speranza :), Prezesoowa, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Niestety raczej mogę ten cykl spisać na straty, bo nawet nie było czasu na starania, czuję że owu chyba się czai aktualnie, a ostatnie ♥️ wczoraj nad ranem i to jeszcze tak „z obowiązku” bo sytuacja nie nastrajała, nie poprawialiśmy już wczoraj wieczorem 🙈
A dzisiaj będzie coś działane? 🤔 -
Lekarz zadzwonił i powiedział, że to pewnie po badaniu albo przez globulki progesteronu, jakieś naczynko albo coś i że wczoraj nic absolutnie niepokojącego nie było u dziecka. Kazał obserwować i gdyby jeszcze raz jakakolwiek żywa krew się pojawiła to do szpitala mam jechać. Na razie to był jednorazowy incydent, potem już tylko ślady starej krwi były na papierze. Uspokoił mnie... Ale będę się bacznie obserwować i jak coś, to od razu jadę.
Anonim1992, elektro96, notsobadd, Dropsik, Leśneintro, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Prezesoowa, Vienna, Pati2804, Paima, Gregorka lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Aha, wczorajsze USG było przez pochwę.
elektro96, Zaczarowan, Dropsik, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Lekarz zadzwonił i powiedział, że to pewnie po badaniu albo przez globulki progesteronu, jakieś naczynko albo coś i że wczoraj nic absolutnie niepokojącego nie było u dziecka. Kazał obserwować i gdyby jeszcze raz jakakolwiek żywa krew się pojawiła to do szpitala mam jechać. Na razie to był jednorazowy incydent, potem już tylko ślady starej krwi były na papierze. Uspokoił mnie... Ale będę się bacznie obserwować i jak coś, to od razu jadę.Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Speranza :) wrote:Lekarz zadzwonił i powiedział, że to pewnie po badaniu albo przez globulki progesteronu, jakieś naczynko albo coś i że wczoraj nic absolutnie niepokojącego nie było u dziecka. Kazał obserwować i gdyby jeszcze raz jakakolwiek żywa krew się pojawiła to do szpitala mam jechać. Na razie to był jednorazowy incydent, potem już tylko ślady starej krwi były na papierze. Uspokoił mnie... Ale będę się bacznie obserwować i jak coś, to od razu jadę.
Jestem z Tobą. Nie wyobrażam sobie, jak ogromny to stres…Speranza :) lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Pewnie tak, ale jakoś bez nadziei. Ten tydzień jesteśmy strasznie zmęczeni i zestresowani, to nie są dobre warunki na robienie dziecka 😂Zaczarowan lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Speranza :) wrote:Lekarz zadzwonił i powiedział, że to pewnie po badaniu albo przez globulki progesteronu, jakieś naczynko albo coś i że wczoraj nic absolutnie niepokojącego nie było u dziecka. Kazał obserwować i gdyby jeszcze raz jakakolwiek żywa krew się pojawiła to do szpitala mam jechać. Na razie to był jednorazowy incydent, potem już tylko ślady starej krwi były na papierze. Uspokoił mnie... Ale będę się bacznie obserwować i jak coś, to od razu jadę.
Uff, to brzmi naprawdę uspokajająco. Najważniejsze, że nie widać już żadnej krwi. Na pewno najadłaś się strachu, ale chyba możesz już trochę odetchnąć…Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
W urlopie sobie bardzo pofolgowałam jedzeniowo i przez to mam brzuch jak balon… 😵💫 Muszę w końcu wrócić na dobre tory…
Dzisiaj 12dc i widzę już śluz płodny, więc zapowiada się kolejny cykl ok. 28 dni. Powiem szczerze, że jestem zachwycona, bo moje zawsze trwały 30 dni i więcej. Także jestem przekonana, że ma na to wpływ dieta i suple. 🥰Zbuntowana, Zaczarowan, notsobadd, Dropsik, Leśneintro, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, MummyYummy, ultramaryna_, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
elektro96 wrote:W urlopie sobie bardzo pofolgowałam jedzeniowo i przez to mam brzuch jak balon… 😵💫 Muszę w końcu wrócić na dobre tory…
Dzisiaj 12dc i widzę już śluz płodny, więc zapowiada się kolejny cykl ok. 28 dni. Powiem szczerze, że jestem zachwycona, bo moje zawsze trwały 30 dni i więcej. Także jestem przekonana, że ma na to wpływ dieta i suple. 🥰
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..