Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:Hmmm… nie ma kto dzisiaj odpalić pociągu.
Ale musimy zmierzać dzisiaj na USG z Vienką naszą smutną ciuchcią… 🚂 Kciuki @Vienna 🤞🏻:*
Ja chciałam tylko zaraportować, że prądu nie ma i nie będzie 😂 Niestety duża część pomorskiego oberwała i mają pełno roboty. A nasze uszkodzenie jest bardzo duże, więc prąd mogę zobaczyć za kilka dni. Nie chcecie mi trochę przesłać przez paczkomat? 🤭
Zaraz wysyłam wiaderko paczkomatem 😅 Notsobadd bardzo współczuję tych problemów, mam nadzieję, że pogoda będzie już dla Was łaskawsza. Spokojnego dnia dziewczyny! Vienka mocne, mocne kciuki! 🥰Vienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Ale musimy zmierzać dzisiaj na USG z Vienką naszą smutną ciuchcią… 🚂 Kciuki @Vienna 🤞🏻:*
Ja chciałam tylko zaraportować, że prądu nie ma i nie będzie 😂 Niestety duża część pomorskiego oberwała i mają pełno roboty. A nasze uszkodzenie jest bardzo duże, więc prąd mogę zobaczyć za kilka dni. Nie chcecie mi trochę przesłać przez paczkomat? 🤭
🫣🙀👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
My tak mamy zimą, jak są większe wichury - przez wiatr regularnie są awarie i nie ma prądu albo częściowo faz.
Współczuję 🤭
Vienna jestem!
Wskakuję na miejsce 4b - ale śniadanka nie mam.
Muszę się wybrać do Baru w pociągu.
Speranza :), notsobadd, Vienna, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
-
@Vienna trzymam kciuki 🤞😊
@notsobadd pogoda robi wam ostatnio niezłą szkole przetrwania 🙄 oby ten prad szybko wrócił...
Dbajcie o siebie kobietki i miłego dnia;*Speranza :), notsobadd, Vienna, Zaczarowan, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Brzusio bolał od rana, poszłam do pracy, rozruszalam miednicę i przeszło 😬👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Vienna, kciuki 😊
Vienna lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Może @ już się przygotowuje do natarcia?Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ja już po sniadanku (serek wiejski z borówkami i tostem) i siedzę w pociągu 🚆😄 Zapraszam do wagonu 😄
elektro96, Malinowysorbet, Paima, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Ja już po sniadanku (serek wiejski z borówkami i tostem) i siedzę w pociągu 🚆😄 Zapraszam do wagonu 😄
Myślałam, że tylko ja jem śniadania o takiej „nieludzkiej” porze 🤪 jak nie zjem do 7.30 to strzelam prądem w pracy 🤭Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
O a ja właśnie zamówiłam sobie i mojemu na piątek śniadanie z Diety od brokuła na spróbowanie
elektro96, Zaczarowan, Malinowysorbet, notsobadd, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
notsobadd wrote:Myślałam, że tylko ja jem śniadania o takiej „nieludzkiej” porze 🤪 jak nie zjem do 7.30 to strzelam prądem w pracy 🤭
Zaczarowan lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ja w dni wolne jem ok. 9, ale jak chodzę do pracy to o7:30 jak przyjdę to coś zjem. Nie zjem dużo, ale coś muszę zjeść, bo mi zassie żołądek xD👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
notsobadd wrote:Może @ już się przygotowuje do natarcia?
Nie chcę zapeszać... 🤫Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Vienna wrote:Laski mówię Wam ale parodia 😆 Przychodzę na rejestrację, mówię że byłam umówiona na usg piersi, a babeczka taka zdziwiona "ale my nie robimy usg piersi" 🤣 pokazuje jej karteczkę, że jestem umówiona. Ona sprawdza na swojej liście i no faktycznie jestem wpisana i jest wpisane usg piersi. Dzwoni do lekarki, lekarka powiedziała że zrobi mi to usg 🤣 Parooodia. Jeszcze jestem umówiona na godzinę, widziałam na jej liście że jestem na 3 pozycji, a idę pod gabinet a tam 7 osób przede mną 😦 Także sobie poczekam 🫠
Vienna lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
Katsue, jak się czujesz?29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Vienna wrote:Laski mówię Wam ale parodia 😆 Przychodzę na rejestrację, mówię że byłam umówiona na usg piersi, a babeczka taka zdziwiona "ale my nie robimy usg piersi" 🤣 pokazuje jej karteczkę, że jestem umówiona. Ona sprawdza na swojej liście i no faktycznie jestem wpisana i jest wpisane usg piersi. Dzwoni do lekarki, lekarka powiedziała że zrobi mi to usg 🤣 Parooodia. Jeszcze jestem umówiona na godzinę, widziałam na jej liście że jestem na 3 pozycji, a idę pod gabinet a tam 7 osób przede mną 😦 Także sobie poczekam 🫠
Coooo? Nie wierzę 😂Vienna lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi