Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MummyYummy wrote:To zrozumiałe, potrzebujesz więcej czasu... Pamiętaj, że jeszcze nic nie jest przesądzone 😘 Przykro mi, że tyle dźwigać 🫂mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Vienna wrote:Właśnie się pokłóciłam z ludźmi w kolejce 🤣 Bo jakiś gościu zaczął mówić że on ma na 8:10 i powienin być 4 w kolejce a przed nim tyle ludzi. A jakaś babka zaczęła się już bulwersować, że tu się zawsze przychodzi jak chce i na jej nieszczęście z ciekawości spytała mnie na którą mam (myślała chyba, że stanę po jej stronie) a ja jej mówię że na 7:55, a pani? A pani odpowiada że na 9:00.... No ręce mi opadły i powiedziałam co myślę. Że jak jest umówione na godzinę to się przychodzi na tą godzinę na którą się jest umówionym, a nie dwie godziny wcześniej 😆
I ona myślała, że mając na 9, wejdzie o 8?Vienna lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Paima wrote:Zapraszam nad morze - u nas deszczowy, pochmurny dzień.
Lepiej się oddycha, zdecydowanie 😊
Ale alergia mi nie odpuszcza od tygodnia, już nie wiem jak się ratować 😢
Malinowysorbet co to w ogóle jest 🙈
Tak jak mówią dziewczyny, Ty masz świadomość, że może być różnica w USG.
A jakby ktoś tak poszedł na pierwszą wizytę, już miałby ogromny stres 🥺
Elektro oby wam się poukładało 🌻🌻🌻
Dobrze, że potraficie porozmawiać.
Notsobadd ja wierzę, że Wam się uda.
Jest mi okropnie przykro, że musicie tyle czekać.
Ale wierzę, że niedługo spełni się Twoje marzenie.
Każdej z Was!mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Dzień dobry dziewczyny 💜 Za mną dziwna noc, przebudziłam się o 3 i nie mogłam zasnąć do 5… 😂 a położyłam się coś koło 24, o tyle dobrze, że do pracy nie wstaję.. 🫣 Miłego dnia dla was, oby szybciutko minęła praca ❤️
Vienna ale cyrk.. a to na godzinę czy kto pierwszy?
Elektro jedzonko wyglądało przepysznie 🥰Vienna lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Właśnie się pokłóciłam z ludźmi w kolejce 🤣 Bo jakiś gościu zaczął mówić że on ma na 8:10 i powienin być 4 w kolejce a przed nim tyle ludzi. A jakaś babka zaczęła się już bulwersować, że tu się zawsze przychodzi jak chce i na jej nieszczęście z ciekawości spytała mnie na którą mam (myślała chyba, że stanę po jej stronie) a ja jej mówię że na 7:55, a pani? A pani odpowiada że na 9:00.... No ręce mi opadły i powiedziałam co myślę. Że jak jest umówione na godzinę to się przychodzi na tą godzinę na którą się jest umówionym, a nie dwie godziny wcześniej 😆
😂😂😂 ej to normalnie bezczelne xd Mam nadzieję, że wejdziesz zgodnie z kolejnością w rejestrze..
Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja ,żeby odgruzować głowę włączyłam film na netflixie jakiś tam , ale i tak cały wieczór myślę co mogło się stać.. 🥺 to takie smutne jak ktoś odchodzi stąd.. tak samo Coffee też nie ma , ehh
Coffee jakis czas temu dała znać ale Fermina od czasu dwóch kresek cisza...Speranza :), Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url] -
Dziewczyny, zaczynam nowy cykl 😎
elektro96, Leśneintro, Vienna, Zbuntowana, Dropsik, ultramaryna_, Speranza :), Pati2804, Paima, notsobadd, PaulaG, Majuna, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Gregorka, ellevv lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
PaulaG wrote:Coffee jakis czas temu dała znać ale Fermina od czasu dwóch kresek cisza...
Coffee była ostatni raz 2 tygodnie temu, sprawdzałam niedawnoPaulaG lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Speranza :) wrote:Zaraz wysyłam wiaderko paczkomatem 😅 Notsobadd bardzo współczuję tych problemów, mam nadzieję, że pogoda będzie już dla Was łaskawsza. Spokojnego dnia dziewczyny! Vienka mocne, mocne kciuki! 🥰
Speranza :) lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Paima wrote:Jednym słowem na lato 🤭
Trawy, pyłki, zboże, pleśnie i inne cuda.
Sąsiad jeszcze w tym roku posiał zboże za domem, to już jest mój gwóźdź do trumny.
O jejku.. współczuję -
Sąsiad jeszcze w tym roku posiał zboże za domem, to już jest mój gwóźdź do trumny.mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Vienna, świetnie, że czysto 😁
Notsobadd, ale kicha z tym prądem. Ale u nas w mieście też duże straty. Wszędzie ten wiatr sobie zaszalał 😬
Suzie, kciuki, żeby kolejny cykl zaczął się bez proszenia 🤞
Zaczarowana, ja też tak miałam kilka dni temu 🙃 Ogółem to czuję, że jestem w trzecim trymestrze, bo to spanie teraz to takie na pół gwizdka. Już organizm się wybudza bez sensu, mam płytki sen i to już tak zostanie ze mną na długo jak znam życie 😐Vienna lubi tę wiadomość
-
Sąsiad jeszcze w tym roku posiał zboże za domem, to już jest mój gwóźdź do trumny.
O rety, współczuję... Czy w ciąży są na to jakieś leki? Jak sobie radzisz?
Vienka - no to git Też się wczoraj zapisałam na USG piersi, jeśli dobrze pamiętam to na 11 sierpnia.
Suzie - dobrze, że się wreszcie małpiszon zjawił. Mega kciuki za nowy cyklVienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
notsobadd wrote:Myślałam, że tylko ja jem śniadania o takiej „nieludzkiej” porze 🤪 jak nie zjem do 7.30 to strzelam prądem w pracy 🤭
Ja jak nie zjem śniadania albo zjem za późno (bo np. idę na badania na czczo) to cały dzień ma rozregulowany, nie wiem jakie są pory posiłków, cały czas jestem głodna i wciągam dwa razy więcej niż normalnie No nienawidzę tego..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dziewczyny, próbuję umówić się na monitoring. Niestety nie wiem, kiedy będzie potencjalna owulacja. Zwyle była w przedziale 18-22 dc. Czy jak pójdę w 15 dc to jest szansa, że byłoby coś widać jakby owu miała być w 22dc?
Edit: potem w 20dc mam wizytę u tego specjalisty od PCOS w razie czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2024, 08:55
Dropsik, notsobadd lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog