Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Ja brałam laktoferynę z Jarrow i witaminę c. W styczniu moja ferrytyna wynosiła 16. Teraz mam 69. Więc da się ją podnieść w miarę szybko
O właśnie czekam aż skończy się ferrC+ i kupię tą z Jarrow, zobaczymy.
Nie żebym Cię wyganiała, ale idź na ten spacer!!! 🤪
Dla zdrowia zabki:*Speranza :) lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
A ja się czuję taka zdechła po tej dzisiejszej wycieczce, że najchętniej poszłabym spać… 😭
Przy życiu trzyma mnie tylko chłodzący się gyros w lodówce 🤪Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie żebym Cię wyganiała, ale idź na ten spacer!!! 🤪
Dla zdrowia zabki:*
Już mnie tu nie ma 🤪🤣"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
Katsue wrote:Może to nie choroba 🤭🍀🤞🏻
Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
No dziewczyny ja Wam tu kiedyś pisałam "wykład" o żelazie i ferrytynie mówiłam, że ta laktoferyna jest rewelacyjna droga, ale warto 🙂notsobadd, PaulaG lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Nie, nie, 8 dpo to już by było barbarzyństwo 😃
Poczekamy do wtorku albo środy 😝Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Halo halo , ja sikałam 8 dpo 🙈🤣!!
Pamiętam!! Ale Ty jesteś wyjątkowa i jedna na milion 😂🤪Pati2804, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ja dziś od rana co chwilę gości miałam i teraz odpoczywam, a wieczorem jedziemy z mężem na koncert w naszej małej mieścinie 😁 także Franek dziś się pobawi przez godzinkę, dwie 🤣🙈 będzie Kasia Kowalska 🙂 jakaś super fanką nie jestem , ale dobra okazja żeby wyjść z domu we dwoje 😊😘 miłego wieczoru 😘
Notsobadd może to nie choroba.. 😁😅✊🍀❤Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Pamiętam!! Ale Ty jesteś wyjątkowa i jedna na milion 😂🤪
elektro96, Zaczarowan, MummyYummy, notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja dziś od rana co chwilę gości miałam i teraz odpoczywam, a wieczorem jedziemy z mężem na koncert w naszej małej mieścinie 😁 także Franek dziś się pobawi przez godzinkę, dwie 🤣🙈 będzie Kasia Kowalska 🙂 jakaś super fanką nie jestem , ale dobra okazja żeby wyjść z domu we dwoje 😊😘 miłego wieczoru 😘
Notsobadd może to nie choroba.. 😁😅✊🍀❤
Baw się dobrze Pati!Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:Nooo ten poliester to jest dramat 🙈 co kupuje to mu biorę i sprawdzam z czego jest, bo sam by wziął największy syf 🙄 no nie powiem, sama mam w szafie parę plastikowych rzeczy z czasów mniej świadomych zakupów, ale teraz jak kupuję to choćby nie wiem jak coś mi się podobało, to jak widzę 100 % poliester to od razu odrzucam
Ja też mam parę takich ubrań, czasem nie da się uniknąć... Albo raczej wygrać ze słabością. Ale jednak staram się, żeby poliester bym domieszką, a nie całym składem 😊Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Elektro no super te wyniki!!! Homocysteina przepiękna! 😃
Vienka - bobas też się pojawi, a na razie dbajcie o Waszą rodzinkę, czyli o siebie nawzajem i Wasze gniazdko ☺️ My z narzeczonym jak zrobiliśmy podłogę w kuchni i sprzątnęlismy taki zapuszczony kącik za kanapa, to po miesiącu były dwie krechy. Moja koleżanka skomentowała to tak, że przyciągnęliśmy bobasa ☺️ A żeby było śmieszniej, to przed tym sprzątaniem tego kąta śniło mi się, że mieliśmy synka i on tak miał z 5 lat około i miał w tym kąciku swoje łóżeczko i w tym śnie ja patrzę, a tam tyle kurzu i bałaganu, we śnie powiedziałam synkowi, że musimy mu tam posprzątać, a on się śmiał i cieszył. Później w realu posprzątaliśmy, a dalej już wiecie jak było. Może to śmieszne, ale tak było 🤣
WOW.. nieraz już mówiłam, ale wierzę w takie znaki.. cudo po porostu! 🥰Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Hejka 🌼 Nie wiem czy się dziś już witałam 🤣
Chyba mamy z mężem coś w stylu "wicia gniazdka"... Tylko gdzie ten bobas 🤔 Od kiedy wróciliśmy z urlopu non stop coś sprzątamy, układamy, organizujemy, kupujemy organizery, półki itd... 🤣 Jeszcze mamy w planie pomalować mieszkanie na dniach, nie wiem skąd nagle w nas taka mobilizacja. Mieszkamy tu kilka lat i teraz nagle zaczęły nam przeszkadzać pewne rzeczy i musimy robić przemeblowania 😅 No w każdym razie dużo się dzieje i nie mam za bardzo chwili żeby tu z Wami być.
Poza tym ostatnio zobaczyłam tu określenie, że bobas ma "mamoze", to ja bym mogła powiedzieć że mój mąż ma teraz "żonoze" ❤️ Po ostatniej stracie mam wrażenie że trochę zamknęłam się w sobie i przestałam zauważać "nas". Mąż chyba niestety to odczuł i widzę że bardzo teraz potrzebuje mojej bliskości. Więc mam w planie przez ten weekend w pełni się na nas skupić 🥰
Dbajcie o siebie kochani.. 🫂😘😘Vienna lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Powiem szczerze, że dla mnie na ten moment zakupy stacjonarne w galerii są jak tortura 😩 nienawidzę tego robić… nie znoszę tego tłumu, hałasu, zaraz bolą mnie nogi i plecy od tego łażenia 🤣 a jak jestem głodna to już w ogóle kaplica 🤣 zakupy online to najlepsze co może być ♥️
Ooo tak! U mnie tak samo 😂 Ogólnie jestem wrażliwa na bodźce i te hałasy, tłum.. oświetlenie w sklepach powoduje, że wychodzę z tych zakupów taka zmęczona 🫣😂
A odnośnie zakupów małżów to mój uwielbia 4F, większość ubrań ma właśnie stamtąd, ale gdy tylko kołnierzyk w koszulce mu się odgina to jest gotowy wyrzucić tę koszulkę.. Idąc takim tokiem myślenia, to po kilku praniach powinien wyrzucać ubrania 🤡 A i co warto podkreślić to, to że częściej kupuje ubrania niż ja.. 🫣 -
Pati2804 wrote:Ja dziś od rana co chwilę gości miałam i teraz odpoczywam, a wieczorem jedziemy z mężem na koncert w naszej małej mieścinie 😁 także Franek dziś się pobawi przez godzinkę, dwie 🤣🙈 będzie Kasia Kowalska 🙂 jakaś super fanką nie jestem , ale dobra okazja żeby wyjść z domu we dwoje 😊😘 miłego wieczoru 😘
Notsobadd może to nie choroba.. 😁😅✊🍀❤
Udanego wieczoru 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Vienna spędźcie czas razem 😍
Notsobad zdrówka! Co kupiłaś w action?
Elektro to dobre wyniki 🥹
Pati bawcie się!
Ja byłam na spotkaniu rodzinnym, czułam się jak księżniczka 😂 lepsze miejsce do siedzenia, żeby plecy nie bolały, jedzonko zasmakowało to dostałam na wynos, mój brat kupił sok który lubię, żeby mi smakowało. Nie mogę z mojej rodzinki 😁 Fajnie było ruszyć się z domu 🥹Speranza :), Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Vienna spędźcie czas razem 😍
Notsobad zdrówka! Co kupiłaś w action?
Elektro to dobre wyniki 🥹
Pati bawcie się!
Ja byłam na spotkaniu rodzinnym, czułam się jak księżniczka 😂 lepsze miejsce do siedzenia, żeby plecy nie bolały, jedzonko zasmakowało to dostałam na wynos, mój brat kupił sok który lubię, żeby mi smakowało. Nie mogę z mojej rodzinki 😁 Fajnie było ruszyć się z domu 🥹
Zrobiłam gyrosa z tą grillowaną papryką i jak dla mnie smakuje sztos 😊Liyss🧚🏻, Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia