Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Dziękuję i Tobie za polecajki 🩷
Zamierzam zakupić olej z wiesiołka ale raczej w kapsułkach, żeby łykał (zwykły olej chyba nie przejdzie 🥴) i sok pomidorowy będę mu kupować i podsuwać pod nos 😄
Właśnie chciałam wspomnieć, żebyś go codziennie faszerowała szklanką soku pomidorowego i dolej do tego olej z czarnuszki, gładziej przejdzie olej z sokiem 🤭CoffeeDream lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Leśne jestem! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
CoffeeDream wrote:Dziękuję i Tobie za polecajki 🩷
Zamierzam zakupić olej z wiesiołka ale raczej w kapsułkach, żeby łykał (zwykły olej chyba nie przejdzie 🥴) i sok pomidorowy będę mu kupować i podsuwać pod nos 😄
Lepiej olej z czarnuszki. no i sok pomidorowy to w sumie takie super food. Ja też myślałam że mój tego nie tknie ale faceci to zadaniowcy. Wiec może jednak się przekona?
Ja pije czarnuszkę z moim i sama widzę jej super rezultaty. Od lat zmagałam się z egzema rąk. Jak od dwóch miesięcy pije czarnuszkę łyżeczkę dziennie do obiadu po wysypkach ani śladu. Nigdy nie osiągnęłam takiego wyniku przy maściach nawet sterydowych.CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Właśnie chciałam wspomnieć, żebyś go codziennie faszerowała szklanką soku pomidorowego i dolej do tego olej z czarnuszki, gładziej przejdzie olej z sokiem 🤭
Dobry patent 🤪 to chyba faktycznie skusze się na olej i będzie pił z sokiem. Zobaczymy czy zaakceptuje 😄 -
CoffeeDream wrote:Ech, nie mogę... 😭 Jak się trzymałam cały czas i nie płakałam, tak teraz ryczę jak bóbr... 😭
Chciałam zadzwonić umówić wizytę, a tam na poczekajce piosenka Over the Rainbow 😭 rozkleiłem się... Oczywiście nie odebrali i słuchałam tego i się rozkleiłem.
Przytulam Cię bardzo mocno 🫂🫂🫂CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Dobry patent 🤪 to chyba faktycznie skusze się na olej i będzie pił z sokiem. Zobaczymy czy zaakceptuje 😄29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja pije czarnuszkę z moim i sama widzę jej super rezultaty. Od lat zmagałam się z egzema rąk. Jak od dwóch miesięcy pije czarnuszkę łyżeczkę dziennie do obiadu po wysypkach ani śladu. Nigdy nie osiągnęłam takiego wyniku przy maściach nawet sterydowych.
Wow, nie wiedziałam, że może aż tak spektakularnie działać 🫢
A jakiej firmy olej polecasz? -
elektro96 wrote:Musicie popróbować różne kombinacje, bo mojemu mężowi akurat polaczenie oleju z sokiem nie smakowało. Uznał, że lepiej wziąć olej na raz, a później popić sokiem pomidorowym 🤣🤣 nie ma co ukrywać, że smak jest obrzydliwy, ale faktycznie chłopy to zadaniowcy i nie było żadnego marudzenia, że musi to brać 😄
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Odświeżam jak głupia 🤪👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
elektro96 wrote:Musicie popróbować różne kombinacje, bo mojemu mężowi akurat polaczenie oleju z sokiem nie smakowało. Uznał, że lepiej wziąć olej na raz, a później popić sokiem pomidorowym 🤣🤣 nie ma co ukrywać, że smak jest obrzydliwy, ale faktycznie chłopy to zadaniowcy i nie było żadnego marudzenia, że musi to brać 😄
To prawda, że ze smakiem jest słabo. Najpierw piłam razem z moim, ale teraz olewam 😝 a on sobie dolewa do Fertistimu.
I mój też narzekał jeśli brał olej z czarnuszki na noc - że się odbija, ciężko na żołądku i źle się śpi. Teraz bierze wcześniej i zdecydowanie lepiej po posiłku niż np. na czczo. No a efekty czytałam, że są świetne po soku pomidorowym i oleju👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
CoffeeDream wrote:Wow, nie wiedziałam, że może aż tak spektakularnie działać 🫢
A jakiej firmy olej polecasz?
Nic innego nie zmieniłam w swoim życiu więc myślę że to on pomógł na moją egzemę.CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Lesneintro 🤞 czekamy na wieściStarania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
Zaczarowan wrote:Co robicie na obiadek dziewczynki?
Leśneintro czekamy kochana ❤️Zaczarowan lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Leśneintro czekamy kochana ❤️
Ja mam kotlety od mamyAnonim1992, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog