Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:Ja kiedyś nie wyprowadzałam z błędu odnośnie ciasta, które teściowie u mnie jedli. Trochę wtopa, bo w kuchni na wierzchu został kartonik po cieście 🙈🤡
Oj tam, oj tam 🤪 może nie widzieli 🤪Pati2804 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Witaj @Lauraa 🌸
Hej 🥰 dziękuję dziewczyny za takie miłe przyjęcie 🌹CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:03
Lauraa, notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Pati2804 wrote:Witaj, miło Cię poznać 😊 oby wyniki przyniosły dobre informacje ✊🍀
Dziękuję ❤️
@Majuna hej 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 01:17
Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane. Witam się już z kubkiem kawy i powoli biorę się za przygotowywanie śniadania:)
Lauraa witaj i rozgość się
Mam do nadrobienia 13 stron, może dziś się uda
Kochane zdrowych, spokojnych Świat, pelnych wiary, nadziei i miłości 🌸🌸🐣🐥 niech się spełni nasze największe marzenie - wierzę, że niedługo wszystkie będziemy mamami:) a dla naszych kochanych Mam - wszystkiego co najlepsze, zdrowia i spokojnych ciąż, następne święta już będą z maleństwami na rękach:) aż mi się cieplutko na sercu robi jak o tym pomyślę
Cudownego dnia 🥰🌷
Leśneintro, Pati2804, Malinowysorbet, notsobadd, CoffeeDream, Majuna, Lauraa, Prezesoowa, damrade, Fermina, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 08:27
CoffeeDream, Majuna, Lauraa, Prezesoowa, damrade, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, można się przyłączyć? 😇 było mi z Wami bardzo miło w pierwszej połowie marca, a później żyćko się pokomplikowało i zniknęłam z forum, a potem już Was nadrobić nie szło 😵💫 ale od kwietnia będę mieć więcej czasu, przynajmniej w teorii 🤪
Obiecuję mocno ściskać kciuki i nadrobić tych 30 stron 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 07:15
Pati2804, Malinowysorbet, Majuna, Lauraa, Prezesoowa, Fermina, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
Wesołych świąt dziewczyny, wczoraj mieliśmy posiadówe wieczorem, więc się odstresowałam 🐣
notsobadd, Majuna, Lauraa, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌problemy z tarczycą po zajściu w ciążę
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
13/01 - cytologia i badania do endokrynologa
14/01 - endokrynolog
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi -
Hej dziewczyny 🌸
Test zrobiony, ale biało 😃
Te objawy są zdradliweWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 07:44
Anonim1992 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:@notsobadd @elektro96 Dziewczyny ja Wam tak kibicuję, że oddam swoją „kolejkę” do ⏸️ na Waszą rzecz 🥹
@Prezesoowa Ty dobra duszyczko 🥹♥️ weźmie i człowieka rozklei z samego rana… kochana 🫶🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 08:02
Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majlen wrote:Hej dziewczyny 🌸
Test zrobiony, ale biało 😃
Te objawy są zdradliwe
Tulę Cię mocno 🫂 bardzo czekałam na wieści od Ciebie, bo bardzo obiecująco to wyglądało. Dziś masz 13 dpo z tego co pamiętam? Jak się czujesz, przedokresowo czy jakoś inaczej?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Dzień dobry.
Witam się z biela na teście. Zaskoczenia nie bylo🤔
Miłego dnia i Wesołych Świąt jeszcze raz wszystkim 😊
Przytulam za biel 🫂 mam nadzieję, że nie popsuła Ci mocno świątecznego humoru… 😘👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
@Lauraa @Monk@ witajcie dziewczyny! ☺️😘
Monk@, Lauraa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Tulę Cię mocno 🫂 bardzo czekałam na wieści od Ciebie, bo bardzo obiecująco to wyglądało. Dziś masz 13 dpo z tego co pamiętam? Jak się czujesz, przedokresowo czy jakoś inaczej?
Dziś mam 12dpo, i czuje nadal nabrzmiałe piersi, wczoraj miałam mocne bóle jajników, ale nie mam żadnego plamienia jak narazie. We wtorek mam mieć 🐒Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Świąteczne dzień dobry! 😘
Jeszcze raz życzę Wam Wesołych Świąt i cudownego czasu spędzonego z z najbliższymi ☺️
Pewnie wszystkich nas tutaj będzie mniej przez te dwa dni, ale ja myślami jestem tutaj cały czas 🫶🏻Majuna, Lauraa, Prezesoowa, damrade, Pati2804, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Anonim1992 wrote:Dzień dobry melduje również biel. Dziś jakiś koszmarny spadek typowa temp przed 🐒 więc zagości we wtorek mimo proga 😔 chyba nie jest nam pisane 2 bobo 😔
Pysznego śniadanka i wszystkiego dobrego.🥚🥓🥓
Będę mniej aktywna w nadchodzących dniach ale wrzucę foto wam jak zrobię tort🎂
To by nie było, nic straconego. Pamiętaj o tym 😘Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
✨️2025 jest nasz!✨️