Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Platynova55 wrote:No właśnie z jednej strony mogłabym pojechać do labu całodobowego, ale chyba poczekam na spokojnie na jutrzejszy test, jeśli będzie ciemniejsza kreska to we wtorek zrobię betę
-
Monk@ wrote:Bardziej myślałam o sprawdzeniu dodatkowo proga, ale chyba masz rację, poczekaj na rozwój wydarzeń
Monk@ lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Hej kochane! 💕
Życzę wam zdrowych, wesołych świąt 💕
Niech nasze wspólne marzenie się w końcu spełni 💕
Korzystajcie z rodzinnej atmosfery 😌
U mnie święta bardzo skromnie jeśli chodzi o liczbę osób, ale tak lubię najbardziej. Ból głowy mnie nie opuszcza od wczoraj więc byleby przeżyć 🙈
Zanotowałam dzisiaj spadek temp w 3 dniu po teoretycznej owu. I podejrzewam, że jednak tej owu mogło nie być. 🤷🏻♀️
Będę starała się nadrobić wątek, ale stron co chwilę przybywa, a ja ciągle mam tyły 😅blob lubi tę wiadomość
-
Platynova widać!! Kciuki kochana ✊🏻
Dziewczyny tulę za biele 🫂
Ale dopóki nie ma @, nie wszystko przesadzone.
Wesołego Alleluja 😘Platynova55, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
🔜 poród 🥰
-
Cześć dziewczęta.
Tulę za biele 🫂
@Platynova jak nic krecha ♥️
@Prezesoova jak tata?
U mnie dziś spadek temperatury o 0.20, więc tylko czekać na jej królewską mość jędzę 🙈.
Platynova55 lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Platynowa - zdecydowanie widać . Jeśli robiłaś testy po ovitrellu aż do białego i kreski pojawiły się dopiero później, to to musi być ciąża czekamy na jutrzejszy tescior, a potem betę
Dobrej Wielkanocy kochane!!
Ja w środę idę do szpitala na podanie Smoflipid.
Prezesowa jak tata się czuje? Jak Wasza Wielkanoc?Platynova55 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Jakoś tak odzyskałam nadzieję. Będę realizować wszystkie punkty planu mojego lekarza i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie w środę szpital. Potem badanie nietolerancji pokarmowych. I następne rzeczy.
Prezesoowa, elektro96, Monk@, Suzie, Liyss🧚🏻, notsobadd, MummyYummy, Chmurka21, Pati2804, Lauraa, blob lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:Hej hej dobrze, że jesteś ) chciałabyś się zapisać na testowanie? a może będą potrzebne jakieś kciuki przed badaniami/wizytami?
Prezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Platynova55 wrote:Przytulam dziewczyny za biele 🫂
Ja zatestowałam i widzę drugą kreskę, ale nawet na zdjęciu nie widać 🙄 11 dpo, zrobiłam pinka i facelle paskowy i na obu dosłownie cień cienia. Na początku pomyślałam, że to może jeszcze pozostałości po ovitrelle, ale robiłam kilka testów w tym tygodniu żeby zobaczyć czy jeszcze się utrzymuje i były już całkiem białe chyba od 7 dpo. Po moich doświadczeniach z ciążą biochemiczną jedyna myśl jaką teraz mam to że zaraz będzie to samo, ale jutro sprawdzam dalej
PS. Widzę cień na pinku, pink nie kłamie 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 11:30
Prezesoowa, Platynova55 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Myślałam, że będę mieć Wielkanoc do kitu, bo obudziłam się z mega zgagą i lekkimi nudnościami 🥲 ale na szczęście już przeszło, masakra, a tyle dobroci do jedzenia 😄👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌problemy z tarczycą po zajściu w ciążę
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
13/01 - cytologia i badania do endokrynologa
14/01 - endokrynolog
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi -
Hej dziewczyny ja byłam na lutowym wątku, miałam teraz przerwę od forum. Zdiagnozowano u mnie IO trochę mnie to przygnębiło. Ale nie przestaliśmy się starać, byłam na monitoringu owulacji w tym cyklu. Może się uda. To nasz 3 cykl starań.
Pozdrawiam wszystkie kochane 💚🪻
Proszę o wpisanie na 13.04 ❤️
Monk@, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Myślałam, że będę mieć Wielkanoc do kitu, bo obudziłam się z mega zgagą i lekkimi nudnościami 🥲 ale na szczęście już przeszło, masakra, a tyle dobroci do jedzenia 😄
Ja się dopiero zabieram za robotę. Idę kończyć mazurek i gotować rosół na żurek 😂 my też w spokoju spędzamy święta, bez rodziny, bez szalonych przygotowań -
Majlen wrote:Właśnie, czemu te wszystkie badania są takie drogie 🫣🫣
Pakiet witaminowy ponad 5 stów
PCOSponad 5 stów
Pakiet dla kobiet planujących ciążę ponad 8 stów
Itp itd ...
Ludzie kochani 🤑🤑 -
Dziewczyny dziękuję za kciuki, serio to jest tak piękne i pozytywne że dajemy sobie tu takie wsparcie ❤️
Monk@, elektro96, notsobadd, damrade, Dropsik, CoffeeDream, Majuna, Fermina, MummyYummy, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Mi już niedobrze od tego jedzenia 🤢🤢
Ale jesteśmy jeszcze u rodzinkiStarania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Dzień dobry!
@notsobad, trzymam kciuki za normalny, całkiem zwyczajny cykl!
@Lauraa witaj! Będzie Ci tu dobrze!
@Malinowsorbet, Majlen, Anonim, Coffee bardzo mi przykro, przytulam, mam nadzieję że to był ostatni taki test. :*
@Platynova! Piękna kreseczka! Trzymam kciuki, niech ciemnieje a beta rośnie!
@Prezesoowa, nieodmiennie, cały czas trzymam kciuki za tatę!
@MummyYummy, tam nie było już ani grama alkoholu! Grzańcowi nie wolno pozwolić się zagotować bo procenty odparowują błyskawicznie. Jestem pewna, że nie zaszkodziłaś maluszkowi! :*
Mi dziś kolejny raz odcięło energię z minuty na minutę i leżę bez sił. Do tego mam zatkany nos od jakiegoś przeziębienia, także w sumie przyda mi się ten odpoczynek bardzo.Monk@, Platynova55, Majlen, Malinowysorbet, Prezesoowa, Pati2804, Lauraa, blob lubią tę wiadomość