Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majlen wrote:Dziękuję, to miłe 😘
Dziś mam 12dpo, i czuje nadal nabrzmiałe piersi, wczoraj miałam mocne bóle jajników, ale nie mam żadnego plamienia jak narazie. We wtorek mam mieć 🐒
12 dpo może dopiero dojść do zagnieżdżenia także jeszcze nie wszystko stracone 🤞🏻 będziesz jeszcze powtarzać test? Czy czekasz na małpiszona?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Przytulam dziewczyny za biele 🫂
Ja zatestowałam i widzę drugą kreskę, ale nawet na zdjęciu nie widać 🙄 11 dpo, zrobiłam pinka i facelle paskowy i na obu dosłownie cień cienia. Na początku pomyślałam, że to może jeszcze pozostałości po ovitrelle, ale robiłam kilka testów w tym tygodniu żeby zobaczyć czy jeszcze się utrzymuje i były już całkiem białe chyba od 7 dpo. Po moich doświadczeniach z ciążą biochemiczną jedyna myśl jaką teraz mam to że zaraz będzie to samo, ale jutro sprawdzam dalejRachelka23, Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy, Chmurka21, blob lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Anonim1992 wrote:Dzień dobry melduje również biel. Dziś jakiś koszmarny spadek typowa temp przed 🐒 więc zagości we wtorek mimo proga 😔 chyba nie jest nam pisane 2 bobo 😔
Pysznego śniadanka i wszystkiego dobrego.🥚🥓🥓
Będę mniej aktywna w nadchodzących dniach ale wrzucę foto wam jak zrobię tort🎂
tulę Cię mocno 🫂🫂🫂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Platynova55 wrote:Przytulam dziewczyny za biele 🫂
Ja zatestowałam i widzę drugą kreskę, ale nawet na zdjęciu nie widać 🙄 11 dpo, zrobiłam pinka i facelle paskowy i na obu dosłownie cień cienia. Na początku pomyślałam, że to może jeszcze pozostałości po ovitrelle, ale robiłam kilka testów w tym tygodniu żeby zobaczyć czy jeszcze się utrzymuje i były już całkiem białe chyba od 7 dpo. Po moich doświadczeniach z ciążą biochemiczną jedyna myśl jaką teraz mam to że zaraz będzie to samo, ale jutro sprawdzam dalej
Ojej, jeśli coś widzisz to pewnie coś jest na rzeczy 🤞🏻 a 11 dpo to jeszcze faktycznie dość wczesnie… nie chcesz pokombinować z wyostrzaniem i wrzucić nam tutaj fotki na dobry początek? 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 08:18
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2024, 08:26
notsobadd, elektro96, CoffeeDream, Majuna, Paima, Malinowysorbet, Lauraa, Rachelka23, Liyss🧚🏻, Vienna, Speranza :), pp2018, Prezesoowa, Leśneintro, damrade, Pati2804, ellevv, MummyYummy, Chmurka21, blob lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Oczywiście, że jest! 😍 jeśli mówisz, ze po Ovi nie było już śladu to chyba mamy pierwsze ⏸️ na wspólnym wątku! 🤪😘Speranza :), pp2018, Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:12 dpo może dopiero dojść do zagnieżdżenia także jeszcze nie wszystko stracone 🤞🏻 będziesz jeszcze powtarzać test? Czy czekasz na małpiszona?
Według detektora ciąży, dzisiaj prawdpodobienstwo pozytywnego testu wysoki 68%Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Platynova55 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌problemy z tarczycą po zajściu w ciążę
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
13/01 - cytologia i badania do endokrynologa
14/01 - endokrynolog
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi -
Majlen wrote:No być może, ale już poczekam na 🐒 i zatestuję jak mi się spóźni .
Według detektora ciąży, dzisiaj prawdpodobienstwo pozytywnego testu wysoki 68%
Prawdopodobieństwo to jedno, a nasze organizmu swoje… wczoraj na marcowym wątku miałyśmy przykład cudu 🥰 owu mogła się też lekko przesunąć, jeszcze nie wszystko stracone 😘Majlen, Speranza :), Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Prawdopodobieństwo to jedno, a nasze organizmu swoje… wczoraj na marcowym wątku miałyśmy przykład cudu 🥰 owu mogła się też lekko przesunąć, jeszcze nie wszystko stracone 😘
Dziękuję za miłe słowanotsobadd lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:Oczywiście, że jest! 😍 jeśli mówisz, ze po Ovi nie było już śladu to chyba mamy pierwsze ⏸️ na wspólnym wątku! 🤪😘
elektro96, notsobadd, Lauraa, Speranza :), pp2018, Prezesoowa, damrade, MummyYummy, Chmurka21, blob lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Widać jak byk! Trzymam kciuki 🤞🏼
Platynova55 lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:03
Platynova55, Malinowysorbet, Majlen lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
@Coffee 🥹🫂🫂🫂
CoffeeDream lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Nie wiem tylko co z duphastonem, bo miałam brać 10 dni do dzisiaj i teraz nie wiem czy przestawać czy brać dalej, totalnie nic nie wiem, boje się że będzie tak jak ostatniostarania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Platynova55 wrote:Nie wiem tylko co z duphastonem, bo miałam brać 10 dni do dzisiaj i teraz nie wiem czy przestawać czy brać dalej, totalnie nic nie wiem, boje się że będzie tak jak ostatnio
Platynova55, Speranza :), Prezesoowa, elektro96, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Do worku już będziesz wiedziała na czym stoisz, wtedy też beta i proga sobie zbadasz i możesz jakiegoś gina złapać, to Ci powie co i jak. Chyba że masz gdzieś całodobowy lab.
🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️Monk@, damrade lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️