Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Vienna wrote:Robię bete i progesteron. Krew już oddana, dziś wyniki koło 15-16. Ehh teraz mam milion myśli na sekundę. Jeśli beta wyjdzie pozytywna a plamie pewnie będę potrzebować jakiegoś proga. Myślicie że jakaś teleporada z rodzinnym albo po prostu na e-recepty da się to załatwić?
Vienna lubi tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Cześć wam zrobiłam najglupsza rzecz z pewnością że ujrzeć dziś biel a tu cień cienia później wam się postaram uchwycic jutro zrobię powtórkę bo podejrzewam że to oszukaniec ale żałuję naiwności losu staraczkowegoHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Anonim1992 wrote:Cześć wam zrobiłam najglupsza rzecz z pewnością że ujrzeć dziś biel a tu cień cienia później wam się postaram uchwycic jutro zrobię powtórkę bo podejrzewam że to oszukaniec ale żałuję naiwności losu staraczkowego
Trzymam kciuki żeby to nie był oszukaniec! 😘 czekamy na foteczkeelektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Dzień dobry! 🌸
Trzymam kciuki za wyniki i wizyty 🤞🏼
Wstałam rano i zobaczyłam piękne słońce, ale niestety mina mi zrzedła, kiedy spojrzałam na termometr… 🥶🤣🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Zaczarowan wrote:Sono HSG miałam robione
Ja będę mieć zwykle HSG. Nie wiem, jaka jest różnica w odczuciach, ale powiem szczerze, że chyba nie będę nawet czytać i nakręcać się… Muszę to przeżyć 😊 Zrobie wszystko, byleby dało to jakieś nowe odpowiedzi…CoffeeDream, Chmurka21, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Majuna lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
kciuki za wizyty✊✊✊
U mnie dziś różowy sluz, jest 25dc także wkurzylam się, ze znów coś się pieprzy mi z organizmemZbuntowana lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Anonim1992 wrote:Cześć wam zrobiłam najglupsza rzecz z pewnością że ujrzeć dziś biel a tu cień cienia później wam się postaram uchwycic jutro zrobię powtórkę bo podejrzewam że to oszukaniec ale żałuję naiwności losu staraczkowego
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Dziękuję za Twoją opinię, ze wcale nie jest to takie straszne badanie 😊
Ja będę mieć zwykle HSG. Nie wiem, jaka jest różnica w odczuciach, ale powiem szczerze, że chyba nie będę nawet czytać i nakręcać się… Muszę to przeżyć 😊 Zrobie wszystko, byleby dało to jakieś nowe odpowiedzi…
Rozsądnie kochana, trzymam kciuki żeby owocowało! ;* przed badaniem decydujesz się na wymaz z szyjki? -
Zaczarowan wrote:Rozsądnie kochana, trzymam kciuki żeby owocowało! ;* przed badaniem decydujesz się na wymaz z szyjki?30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96 wrote:Myślę, że nie. Ani na wizycie, ani na oddziale kiedy umawiałam termin nikt mi o tym nie mówił, więc chyba się wstrzymam. Dziewczyny tutaj też potwierdziły, że zależy od szpitala, niektóre nie wymagają. Ale dziękuję za podpowiedź 😊
Nie ma sprawy! Powodzenia ❤️elektro96 lubi tę wiadomość
-
@Suzie zdrówka dla taty!
@Dropsik miłego wypoczynku! Przywieź troche słonka na powrocie do Trójmiasta 🤪☀️
@Anonim pokazuj tu szybko komisji do oceny 🤞🏻Suzie, Prezesoowa, Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻