Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Fermina wrote:Cześć Dziewczyny, ja tak wpadam znowu z partyzanta, mam nadzieję, że mogę mimo, że nie jestem na bieżąco.
U mnie 6 dpo, jutro przy okazji kontroli tarczycy zrobię sobie proga. Czy estradiol też warto? Nie znam się na tym zupełnie. Za to wiem, że NIE będę robić bety. W tym miesiącu mam zamiar doczekać do 12 dpo z testowaniem.
Po kilkudniowym przeziębieniu wstałam z mega energią i optymizmem wiec Wam też ją przesyłam. Dobrego dnia!
7dpo warto zrobić właśnie estradiol, aby sprawdzić czy nie ma dominacji estrogenowejFermina, notsobadd, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:boisz się zajść w ciąże czy tego, co będzie później? 😂😂
Dzisiaj wszystkiego na raz 🤣Chmurka21, Prezesoowa, Zbuntowana, Zaczarowan, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:A ja znowu mam jakieś lęki, że się uda zajść w ciążę no i co ja zrobię wtedy 🙈🙊
Znowu mam fazę, że się boję 😕
No, miałam dzisiaj rano to samo...
A co jak zajde? Czy my sobie poradzimy? Czy ja w ogole chce mieć dzieci?
...
Masakra, przecież mega chce, ale jakieś dziwne myśli mam od tej @ i tego białego testu.
Czekam na weekend, ma byc 26 stopni w sobotę, pójdę na długi mega spacer i mam nadzieję, że mi przejdzie.
Suzie, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
To mnie dzisiaj z kolei dopadły seksowe sny 🤭
elektro96, Suzie, Fermina, notsobadd, Chmurka21, Prezesoowa, Zbuntowana, Zaczarowan, Vienna, Liyss🧚🏻, Pati2804, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Fermina wrote:Cześć Dziewczyny, ja tak wpadam znowu z partyzanta, mam nadzieję, że mogę mimo, że nie jestem na bieżąco.
U mnie 6 dpo, jutro przy okazji kontroli tarczycy zrobię sobie proga. Czy estradiol też warto? Nie znam się na tym zupełnie. Za to wiem, że NIE będę robić bety. W tym miesiącu mam zamiar doczekać do 12 dpo z testowaniem.
Po kilkudniowym przeziębieniu wstałam z mega energią i optymizmem wiec Wam też ją przesyłam. Dobrego dnia!
Heej, ze dwa dni temu myślałam o Tobie!
Dzięki za pozytywną energie, przyda sięFermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Malinowysorbet wrote:To mnie dzisiaj z kolei dopadły seksowe sny 🤭
Malinowysorbet, Chmurka21, Zbuntowana, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
A co jak zajde? Czy my sobie poradzimy? Czy ja w ogole chce mieć dzieci?
...
Masakra, przecież mega chce, ale jakieś dziwne myśli mam od tej @ i tego białego testu.
Czekam na weekend, ma byc 26 stopni w sobotę, pójdę na długi mega spacer i mam nadzieję, że mi przejdzie.
No dokładnie, tłumacze sobie, że to tylko lęk przed zmianami xdgrazka0022, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyszły wszystkie suple, które zamówiłam mężowi. Poukładałam mu ładnie w pudełeczka i nawet za bardzo nie marudził 😁 Śmieje się tylko, że jest moim królikiem doświadczalnym.
W ciągu ostatnich dni zaliczył już dwa razy trening na siłowni. Zobaczymy czy to wszystko da jakieś efekty… bardzo bym chciała.Suzie, Fermina, notsobadd, Malinowysorbet, Chmurka21, Prezesoowa, Zaczarowan, ultramaryna_, Vienna, Liyss🧚🏻, Pati2804, MummyYummy, Gregorka, Majuna, Rachelka23 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Rozumiem Twoje uczucie, bo u nas też jest takie mieszadło. I to jeszcze laska zgrywa gwiazdę do szefa, a on w to wierzy.. Wykończyli psychicznie jedną dziewczynę tak, że jak ją widziałam ostatnio w poniedziałek to tak się trzęsła, że nie była w stanie utrzymać kubka w rękach ani powiedzieć słowa, normalnie jakby ją zatkało. Umówiłyśmy ją do lekarza i zawiozłyśmy do domu i od tego czasu się do nikogo nie odzywa, nie otwiera nikomu drzwi w domu i teraz strasznie się martwię czy gdzieś nie zemdlała albo jeszcze gorzejnie rozumiem jak można tak zatruwać innych.. Jak kogoś nie lubię to unikam, a nie niszczę dla własnej satysfakcji i to jeszcze udając przyjaciółkę..
Ta laska jest słodko pierdząca. Dla wszystkich milutka, ze wszystkimi utrzymuje kontakt na Messengerze. Wszystkich obgaduje. Ja nie muszę wychodzić od siebie, żeby wiedzieć co się u każdego dzieje. I wiem, że o mnie też innym opowiada, chociaż mówi, że bardzo dobrze jej się ze mną współpracuje i mnie bardzo lubi. Ale próbuje mi wmówić, że moja psiapsi z pracy ma na mnie zły wpływ. Że przy niej jestem inna. A ja właśnie przy niej jestem sobą i cały czas jej to tłumaczę, że przy psiapsi jestem sobą, a przy niej muszę się hamować. Ale nie trafia. Znam całą historię jej życia, chociaż wolałabym żyć w niewiedzy. I wkurza mnie to, że zrobiła się przez nią taka toksyczna atmosfera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2024, 18:25
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
elektro96 wrote:Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyszły wszystkie suple, które zamówiłam mężowi. Poukładałam mu ładnie w pudełeczka i nawet za bardzo nie marudził 😁 Śmieje się tylko, że jest moim królikiem doświadczalnym.
W ciągu ostatnich dni zaliczył już dwa razy trening na siłowni. Zobaczymy czy to wszystko da jakieś efekty… bardzo bym chciała.
Super!!! Trzymam kciuki, musi być dobrze ❤️❤️elektro96 lubi tę wiadomość
👩31l.
👱♂️34l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
27cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: ciężki OAT
beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 13:05
grazka0022, Chmurka21, Suzie, ultramaryna_, pp2018, Prezesoowa, Leśneintro, Zaczarowan, KejtKa, elektro96, Platynova55, Zbuntowana, Liyss🧚🏻, Speranza :), notsobadd, Pati2804, CoffeeDream, MummyYummy, Gregorka, Majuna, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A jesteś pewna, że tego chcesz? Bo strach jest normalny, przecież to życie się przestawia o 180 stopni, więc nic dziwnego
Jednego dnia chcę, drugiego nie, za godzinę znowu chcę i tak w kółko 🙈Zbuntowana, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
aśś wrote:Wydaje mi sie, ze nie powinno sie dmuchac na takie strzykawki bo jakbys miala jakies zakażenie, o ktorym nie wiesz, to pewnie mozesz sobie to przeniesc na igle i na organizm przy wbijaniu, wiec nie dmuchalabym na ta igle.
Dziś jak dmuchałam to mi to przyszło do głowy. Dziekuje faktycznie przestane tak robić 🥹Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
elektro96 wrote:Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyszły wszystkie suple, które zamówiłam mężowi. Poukładałam mu ładnie w pudełeczka i nawet za bardzo nie marudził 😁 Śmieje się tylko, że jest moim królikiem doświadczalnym.
W ciągu ostatnich dni zaliczył już dwa razy trening na siłowni. Zobaczymy czy to wszystko da jakieś efekty… bardzo bym chciała.elektro96 lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Pati dziękuję 🥹 bardziej właśnie boli te wtłaczanie leku niż ta igiełka 😂 ale ja zrobię wszystko dla tej kropki 🥹 jak wbijam to mówię na głos, że robię to dla mojego serduszka i jakoś mi łatwiej 🥹
Dziewczyny tule wszystkie te, którego tego potrzebują 🫂 wierzę, że każdej z Was się uda 🥹✊🏻Prezesoowa, Vienna, Zbuntowana, notsobadd, Pati2804, Anonim1992, Majuna, Rachelka23 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
@Zimozielona @Rachelka23 @ Anonim1992 przykro mi, przytulam Was mocno 🫂
@Suzie @grazka doskonale Was rozumiemjak w tamtym miesiącu miałam bardzo obiecujący progesteron i estradiol i sikalam na test, to najpierw byłam przerażona, że zobaczę dwie kreski a potem załamana, że ich nie zobaczyłam 😂 umysł staraczki rządzi się swoimi prawami, ale zakładam że to strach przed zmianą.
Ja dziś dzień zaczęłam od podlamania-temperatura nadal nie wzrosła a nawet nieznacznie spadła no i zwazylam i zmierzyłam się po miesiącu diety-efektow zero. Chociaż do tego drugiego to trochę przywykłam, bo gubienie kilogramów to u mnie zawsze droga przez mękę (w przeciwieństwie do przybierania na wadzie xD)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2024, 09:24
Suzie, Speranza :), Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dzisiaj wszystkiego na raz 🤣
Nasza psychika jest niesamowita, ale to dobry objaw, bo widać, że podchodzisz do tej kwestii bardzo rozsądnie, oceniając swoje możliwości, dbając o swoje uczucia ❤️
Cześć dziewczyny, dobrego dnia! Zaraz weekend i ciepełko 👍😘
Vienna, super, że test ciemnieje 🤞Prezesoowa, Suzie, Vienna, Pati2804, Malinowysorbet, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ultramaryna_ wrote:To wydaje się dość zabawne, ale jest całkowicie normalne 😊 To ważna i zmieniająca życie decyzja. Też mam podobne odczucia co miesiąc i choć staram się, to przychodzi taka myśl, że jeszcze miesiąc uff 🤣
Nasza psychika jest niesamowita, ale to dobry objaw, bo widać, że podchodzisz do tej kwestii bardzo rozsądnie, oceniając swoje możliwości, dbając o swoje uczucia ❤️
Cześć dziewczyny, dobrego dnia! Zaraz weekend i ciepełko 👍😘
Vienna, super, że test ciemnieje 🤞
Właśnie mąż ciągle mi mówi, że te wahania pokazują, że podchodzę odpowiedzialnie i dojrzale, ale jakby ktoś to usłyszał to by pomyślał, że wariatka, bo albo się chce albo nie 😂Zbuntowana, ultramaryna_, Majuna lubią tę wiadomość