Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Dziewczyny, co robicie dzisiaj na obiad? 🤔
Musze Wam powiedzieć, że przedwczoraj kupiłam pierwsze w tym sezonie ogóreczki do kiszenia 😊 to jest totalnie mój smak wiosny i lata! Już nie mogę się doczekać aż będą gotowe 🥰 mniaaaaamPrezesoowa, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, notsobadd, Chmurka21, Malinowysorbet, MummyYummy, Vienna, Gregorka, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja 7dpo i też już sobie wkręcam ból jajnika i mocny ból cyców. Mimo, że zarzekałam się że w tym miesiącu totalnie nic z tego, bo ♥️ były tylko raz i to kilka dni przed owulką…
Ech, no cóż. Staraczkowa głowa 🤯Chmurka21 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Vienna, kurde też myślałam o tym, żeby się uchronić przed infekcją, nie nosze na codzień wkładek higienicznych ale przy tym progu ciężko inaczej 🙈
Dziewczyny macie jakieś naturalne sposoby, żeby uchronić się przed infekcją miejsc intymnych w ciąży?elektro96, notsobadd, Zaczarowan, Vienna, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:U mnie puree ziemniaczane, surówka z białej kapusty i marchewki (bez majonezu) i do tego pieczone udo z kurczaka 😋
Vienna, kurde też myślałam o tym, żeby się uchronić przed infekcją, nie nosze na codzień wkładek higienicznych ale przy tym progu ciężko inaczej 🙈
Dziewczyny macie jakieś naturalne sposoby, żeby uchronić się przed infekcją miejsc intymnych w ciąży?Zaczarowan lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Pierogi z paczki, bo ostatnio jadę na totalnym braku mocy i jedyne co robię po pracy to drzemka 😂Prezesoowa, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Anonim1992, MummyYummy, Gregorka, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
elektro96 wrote:Uwielbiam takie proste domowe obiadki… 🥰 znajdzie się porcja dla zbłąkanego wędrowca? 🤪
Zapraszam 😁 potem jakiś deser i plotki 😂😘elektro96, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Hej hej 🤗
Tak przyszłam się tu dziś tylko przywitać, nie wiem czy będę aktywna na forum dziś, bo jestem jakaś nie w sosie 😒 ..nic się nie stało, poprostu od tak, wczoraj super energia, chciało mi się wszystko, a dziś ktoś mi zamknął pudełeczko dobrego nastroju. Idę sobie do actiona i tedi, popatrzeć na pierdoły,których nie potrzebuję 😃
@Vienna cieszę się, że kreseczka ściemniała 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2024, 14:35
Prezesoowa, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Vienna, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:No to ja z rodzicami zostałam 2,5 roku
tak się złożyło wszystko, że dopiero 5lat temu się wyprowadziłam do męża
a ten debil to nadal ma jakieś dziwne ciągoty, bo jak w Wielkanoc odwoziłam mamę ze szpitala to stał pod jej blokiem oparty o samochódnie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że on mieszka 200 km stąd
Ale creepy 😳 To już by mnie chyba przeraziło 🙈Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Zapraszam 😁 potem jakiś deser i plotki 😂😘
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Tak przyszłam się tu dziś tylko przywitać, nie wiem czy będę aktywna na forum dziś, bo jestem jakaś nie w sosie 😒 ..nic się nie stało, poprostu od tak, wczoraj super energia, chciało mi się wszystko, a dziś ktoś mi zamknął pudełeczko dobrego nastroju. Idę sobie do actiona i tedi, popatrzeć na pierdoły,których nie potrzebuję 😃
@Vienna cieszę się, że kreseczka ściemniała 😘
Czekamy na Ciebie 🥰Zaczarowan, Majlen, Gregorka lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
@Vienna cieszę się, że kreseczka ściemniała 😘
Majlen, witamy w klubie. Chyba dziś jest jakiś spadek energii. -
Kurczę.. tak czytam, co robicie na obiadek i ślinka cieknie 😋 Nie mam mięska, nie chciało mi się jechać, wiec chyba stawie na ziemniaki, jajko sadzone i surówka 😂😂 ale ze mnie kucharka..
Botwinki nie jadłam chyba z kilka lat, pyszota!Prezesoowa, Liyss🧚🏻, elektro96, Majuna, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@prezesowa, ja ostatnio nie skupiam się na owulacji za bardzo. Ale srednio wypada mi w 16/17dc. Wiec jestem 9/10 dni po (chyba). A to plamienie zaczęło się plus minus 7-8 dniach.
@elektro No, to byłby prawdziwy cud 🤪🤪🤪 ale widziałam, ze udzielasz się w wątku z noheart93 i powiem Ci, ze jej przypadek mnie natchnął optymistycznie. Ale widzę ze zaciazyla po drożności, wiec chyba tez sobie zrobię 🤪Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
👩31l.
👱♂️34l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
27cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: ciężki OAT
beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰 -
Coffee mnie bolały mięśnie ud i nóg w tym cyklu 😂
Dziewczyny, weszłam na wątek kwietniowy, żeby zobaczyć kto napisał pierwszy post oprócz prowadzącej. Patrzę a to byłam ja 🥹 i uwaga patrzcie co napisałam : , „oby kwiecień był tym szczęśliwym miesiącem 🤞🏻” ja nie mogę nadal uwierzyć w to wszystko 🥹 ciągle się wzruszam haha i cieszę się, że trafiłam na to forum i takie fajne osóbki 🥹♥️grazka0022, Prezesoowa, Chmurka21, Malinowysorbet, Zaczarowan, CoffeeDream, elektro96, notsobadd, Suzie, MummyYummy, Vienna, KejtKa, Majuna, Rachelka23, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
Liyss🧚🏻 wrote:Coffee mnie bolały mięśnie ud i nóg w tym cyklu 😂
Dziewczyny, weszłam na wątek kwietniowy, żeby zobaczyć kto napisał pierwszy post oprócz prowadzącej. Patrzę a to byłam ja 🥹 i uwaga patrzcie co napisałam : , „oby kwiecień był tym szczęśliwym miesiącem 🤞🏻” ja nie mogę nadal uwierzyć w to wszystko 🥹 ciągle się wzruszam haha i cieszę się, że trafiłam na to forum i takie fajne osóbki 🥹♥️
Weź mnie nie nakrecaj Kobieto 😄 haha
Właśnie uda to jest jakaś masakra, wmawiam sobie, że to przez pracę siedzącą, dlatego staram się ruszać ile mogę. Ale no tak to dawno nie miałam... Ja wszystko zwalam na hormony 😅
Ach, no widzisz jak pięknie Cię zaskoczył ten kwiecień 🩷 🍀 Piękny miesiąc 🌸🩷Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Chmurka21, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Bylam przed chwilą z psem na spacerze i ktoś na klatce ma na obiad mielone bo czuc wszędzie i taka ochotę mi zrobili, że umrę jak dzisiaj nie zjem razem z ziemniaczkami i kapusta kiszona, ktora wczoraj kupiłam bo też mi się zachciało 🤤
Liyss🧚🏻, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸