Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
@elektro fajne spodnie. Sama bym takie kupiła.
@Suzie ja to chciałabym właśnie tak raz, a porządnie. Już jestem stara i raczej nie zdążę urodzić dwójki dzieci jeszcze(żebym dała radę jedno), więc chciałabym bliźniaki. Znaczy, bardzo ucieszyłabym się.
@Chmurka21 przytulam. Tobie też na pewno się uda 🫂
@Prezesoowa, zdrówka dla taty.
Niezłe zapasy towaru 🤣
@Zaczarowan, a nie myślałaś bardziej o przedmiotowcu, pedagogu specjalnym albo psychologii? Terapia Ręki też jest spoko..
@CoffeeDream zjadłabym takie jedzonko.
@Pati ładne pazurki 😊 Takie delikatne.
@Speranza 🫂 Ja też dziś się poryczałam przez sytuację w pracy. Chyba PMS.
Jutro 13 dpo, jeśli do rana nie zacznie się plamienie po odstawieniu dupka to jeszcze siknę, ale już ostatni raz. Myślę, że będzie biel. I zacznę 17 cs.
Prezesoowa, Majuna, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
flower 🌸 wrote:Dziękuję, sami byliśmy zaskoczeni drugim wynikiem, czasem zastanawiam się czy to przypadkiem nie jakaś pomyłka. 🤨 Wydaje mi się, że u nas też sporo dało ograniczenie palenia, pilnowanie suplementów, diety i większa aktywność fizyczna. Mąż stara się odstawić teraz e-papierosa ale stres nie pomaga. 😐 Aktualnie leczymy się u dr. Wolskiego i jesteśmy zadowoleni.
Kolejnym krokiem pewnie będzie wspólna wizyta w Novum chociaż ceny tam są powalające. 🙄flower 🌸 lubi tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przykro mi bardzo, że dopadły Was smutki 🥹
Gdzieś to szczęście na pewno na Was czeka, będziemy trzymać kciuki za nawigację do celu ☺️:*Prezesoowa, Majuna, Zbuntowana, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Rachelka to poczekamy pod kibelkiem 😂😘 trzymam kciuki! Macie w rodzinie bliźniaki? Może istnieje takie prawdopodobieństwo?
Ehh.. odnośnie studiów, to planuje zrobić jakieś podyplomówki, ale odkładam ten temat na później. Teraz czas i pieniądze muszę przekierować na co innego 😂😂Rachelka23, Zbuntowana, Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Laski! Mnie puścić na spacer... To wracam z nową parą butów 🤪 do tego ktoś tu ostatnio wspominał o promce w biedrze na lody, to kupiłam 😅
Ale żeby nie było wzięłam też pęczek marchwi i już chrupie z hummusem. O raju, pyszne już są marcheweczki, słodziutkie 😍
Wzięłam też szparagi i bekon, to w sobotę będzie na śniadanko z jajkiem sadzonym 😊
Już Was nadrabiam! 😊
elektro96, notsobadd, Zbuntowana, Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Rachelka to poczekamy pod kibelkiem 😂😘 trzymam kciuki! Macie w rodzinie bliźniaki? Może istnieje takie prawdopodobieństwo?
Ehh.. odnośnie studiów, to planuje zrobić jakieś podyplomówki, ale odkładam ten temat na później. Teraz czas i pieniądze muszę przekierować na co innego 😂😂
Też tak mam. Coś postudiowałabym jeszcze, ale kasa i czas ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 22:00
Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Wrzucę Wam wyniki mojego staruszka. W sumie widziała je tylko ginekolog i powiedziała, że ok. Ale może Wy coś zobaczycie.
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
@Prezesoowa Współczuję Wam naprawdę tego stresu, który macie aktualnie... Ale świetnie, że jesteście w stałym kontakcie z tą kliniką. Skoro wg nich nie ma czym się martwić to odetchnijcie. Na pewno wiedzą co mówią i robią.
@Speranza @Majuna 🫂 tulę... u mnie lekka poprawa humoru, ale jutro może być różnie 🙈
Speranza :), Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Tylko pozazdrościć 😊 bardzo ładne wyniki
Rachelka23, Gregorka lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Szczerze, to nie siedzę mocno w temacie, ale jak spojrzałam na widełki i wyniki, to wygląda to bardzo ładnie 😉Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Zapraszam do piernikowego miasta 🍪
Majuna, Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dzięki, dziewczyny. Czyli jednak problemem jestem ja 🤣.🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Rachelka23 wrote:Dzięki, dziewczyny. Czyli jednak problemem jestem ja 🤣.
A to wiesz, nie zawsze tak jest... Czasem życie potrafi zaskoczyć. Wczoraj na grupie kwietniowej dziewczyna zobaczyła dwie kreski gdzie dzień wcześniej lekarz im powiedział, że z takimi wynikami jak ma mąż to zero szans, a tu proszę, dwie kreski 😁 Po prostu cud!Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:A to wiesz, nie zawsze tak jest... Czasem życie potrafi zaskoczyć. Wczoraj na grupie kwietniowej dziewczyna zobaczyła dwie kreski gdzie dzień wcześniej lekarz im powiedział, że z takimi wynikami jak ma mąż to zero szans, a tu proszę, dwie kreski 😁 Po prostu cud!🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
LH. 8.96
FSH. 5.55
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
Prezesoowa lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Rachelka23 wrote:Tylko, że u nas w drugą stronę 😏. A ginekolog zdziwiona z każdym cyklem stymulowanym, dlaczego nie pykło.
To tylko podalam za przykład, że życie potrafi zaskoczyć. Jeszcze się zaskoczysz ✊🍀Rachelka23, Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
-
Rachelka23 wrote:Tylko, że u nas w drugą stronę 😏. A ginekolog zdziwiona z każdym cyklem stymulowanym, dlaczego nie pykło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 22:50
Gregorka, Rachelka23, Majuna lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
flower 🌸 wrote:Cześć dziewczyny,
Mogę dołączyć? Dobiega właśnie 12 cykl starań, już czuję że niedługo przyjdzie @. Przyda się wsparcie. 😔
Aktualnie zdiagnozowany głównie czynnik męski, wyniki poprawione ale ciąży dalej brak. Niedługo czeka mnie HSG, a później prawdopodobnie klinika.
Hej 😍 wow, jak udało się poprawić tak wyniki? W jakim czasie? Witaj na pokładzie, ja będę zaczynać 12cs, wiec podobnie.
@Speranza @Majuna 🫂🫂🫂
@Prezesowa dobrze, ze chociaż u Ciebie coś lepiej się dzieje 🫶 Ps super pazy! I super plan na LH testy- będzie się działo 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2024, 22:53
Majuna, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Nic porą spać bo dziś jestem mega zmeczona słodkich snow
Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024