Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Jak się dziś nic nie wykolei to się położę wcześniej, ale dziś też dodatkowo nerwowy czas, bo czekamy co postanowią z tatą. W niedzielę mu odłączyli lek, bo nie działał i stwierdzili, że po co go truć jak nie działa, więc zobaczymy co dziś mądre głowy wymyślą
A plusem całej sytuacji jest to, że ani razu nie przejadłam się w święta. Jakoś szpitalny klimat nie sprzyja apetytowi
A ogólnie jak się czujesz? Widać już u Ciebie brzuszek?
Ehhh.. czyli jest to bardziej skomplikowane. Wybacz, nie zawsze jestem ja bieżąco. Dużo siły dla was i dla taty!
Ogólnie bardzo dobrze, coś tam widać 😂 Dziękuje, że pytasz 🌷 powiem tak- nie mogę już dopiąć guzika w spodniach 😂🤷🏻♀️Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:16
Prezesoowa, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Zimozielona wrote:Hej dziewczyny, potrzebuję zrobić przed sono HSG wymaz z pochwy w kierunku bakterii i grzybów oraz wymaz z szyjki w kierunku chlamydi. Czy któraś sama pobierała takie próbki czy zawsze u ginekologa?
Na czystość musiałam się umówić do innej gin i na fundusz się udało.
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej -
Majlen wrote:Hej dziewczyny 🌸
Wczoraj się nie odzywałam, bo Byliśmy poza domem, m.in. na rowerach + do tego tak się źle czułam, głowa mnie bolała, było mi niedobrze, a dziś o 5 rano obudził mnie okropny ból jajników i całego podbrzusza, przyszła @
Książkowo tak jak mi aplikacja policzyła, w sumie to się cieszę, może mi się uregulują już cykle po AH .
Także od dziś zaczynam nowy cykl, nowe działania 😊
Co dziś robicie? W pracy już?
Ja od dziś mam nocną zmianę, więc dobrze, bo z tym bólem sobie poleżę
Oby 🐒 szybko sobie poszła to dała żyć leż , odpoczywaj ile wlezieMajlen lubi tę wiadomość
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej -
Cześć, dziewczyny. Nie było mnie tu przez święta. Ten miesiąc też będę miała bardzo intensywny w pracy. No ale będę do Was tu zaglądała. Napewno na bieżąco nie będę, więc wybaczcie mi, ale naprawdę każdej z Was życzę najlepiej i nawet jak nie śledzę to przesyłam pozytywne myśli.
Święta u mnie przyjemnie - super pogoda, byliśmy na zewnątrz cały czas.
Ja dochodzę do tego kulminacyjnego momentu cyklu kiedy się testuję. Termin miesiączki mam za 5 dni (w niedzielę). Dzisiaj 9dpo, jeszcze nie sikałam, jakoś mam stresa i to odciągam, kto wie może poczekam do weekendu, aby nie rozpraszać się w pracy tymi bielamiblob, Prezesoowa, Platynova55, MummyYummy, notsobadd, CoffeeDream, Lauraa, Majuna lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
nick nieaktualny
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Cześć, dziewczyny. Nie było mnie tu przez święta. Ten miesiąc też będę miała bardzo intensywny w pracy. No ale będę do Was tu zaglądała. Napewno na bieżąco nie będę, więc wybaczcie mi, ale naprawdę każdej z Was życzę najlepiej i nawet jak nie śledzę to przesyłam pozytywne myśli.
Święta u mnie przyjemnie - super pogoda, byliśmy na zewnątrz cały czas.
Ja dochodzę do tego kulminacyjnego momentu cyklu kiedy się testuję. Termin miesiączki mam za 5 dni (w niedzielę). Dzisiaj 9dpo, jeszcze nie sikałam, jakoś mam stresa i to odciągam, kto wie może poczekam do weekendu, aby nie rozpraszać się w pracy tymi bielami
Mam dokładnie to samo! Dziś 8 dpo i mega się boję testować jutro. Myślę o piątku ale nie wiem czy się odważę. Bardzo rozumiem! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 08:27
Majuna lubi tę wiadomość
-
Tak ,ja też nam życzę powodzenia na ten nowy miesiąc, oby posypały się ⏸️ 🫶🩷
Prezesoowa, grazka0022, Pati2804, NiedoszlaWielodzietna, MummyYummy, notsobadd, Vienna, martysiaczki, blob, CoffeeDream, Monk@, Platynova55, Majuna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:To bardzo się cieszę czekamy na foto brzuszka
Prezesoowa, Rachelka23, MummyYummy, Monk@, Majuna lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Aaa weź nic nie mów! 😂😂😂 zawsze byłam niecierpliwa, nie mówiąc już o robieniu testów w 8/10dpo i wielkich załamkach 🙈🙈 ale w końcu się doczekałam-13/14dpo 😂Prezesoowa, grazka0022, elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 23:19
Prezesoowa, Platynova55, Rachelka23, MummyYummy, notsobadd, Vienna, Majlen, blob, Malinowysorbet, elektro96, Monk@, Majuna, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja też jest szczupła i w pierwszej ciąży w 8 tygodniu nie było nic widać a teraz budzę się rano i widać wyraźnie 🙈 przecież rano nie mam raczej wzdęć, prawda ? Skoro budzę się głodna 🤣
Ajjjjj… ❤️❤️❤️ to na twoje zdjęcie też czekamy Pati 🙈🤷🏻♀️😂Prezesoowa, MummyYummy, blob, elektro96, Platynova55, Majuna, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Ojej, Pati, ale cudowny widok! 🥰
Jak miło pocieszyć oko 🤪😘Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy, elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Fermina ja też myślałam o piątku bo będę pracowała z domu, więc mogę jakoś przeżyć załamkę…
Pati2804, Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Prezesoowa wrote:a Ty jak się czujesz Kochana?
Jest okej. Wygląda na to, że naprawdę w 17 dc dostałam ponownie okres, to jest jakiś ewenement… no dziś 4 dzień i tak jakby się kończy, sama nie wiem już co o tym myśleć 🤔
Bardzo liczę, że się porządnie skończy a nie przekształci w jakieś kolejne dziadostwo 🙏🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:
❤️❤️ pięknie dzidziolek rośnie
Macie i moje! 😂 jak tak patrzę- to coś tam widać
https://ibb.co/p16rpb3
Vienna, MummyYummy, Pati2804, Majlen, Prezesoowa, pp2018, martysiaczki, Malinowysorbet, blob, elektro96, Monk@, Rachelka23, Platynova55, Majuna, Gregorka, Lauraa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość