Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:❤️❤️ pięknie dzidziolek rośnie
Macie i moje! 😂 jak tak patrzę- to coś tam widać
https://ibb.co/p16rpb3
Pięknie się zaokrągla! 😍Zaczarowan, Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Jest okej. Wygląda na to, że naprawdę w 17 dc dostałam ponownie okres, to jest jakiś ewenement… no dziś 4 dzień i tak jakby się kończy, sama nie wiem już co o tym myśleć 🤔
Bardzo liczę, że się porządnie skończy a nie przekształci w jakieś kolejne dziadostwo 🙏🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 11:11
Starania o pierwszego maluszka od marca 2024 🩷
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Cykle z owulacją od 09.2024.
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
➡️14.01.2025 - Drożność sono-hsg
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Dziewczynki nadrobie was wieczorem. Testu nie powtarzam czekam na okres. Ale wiecie co jest bardzo ciekawe? Mam 32 dc. I 3 raz w tym cyklu śluz białka jajka. 3 owulacja? Zwariuje. W kazdym razie nie wyglada jakby mial byc z tego okres a owulacja. Dostane na łeb 🤣🤣🤣🤣
Doczytałam na szybko prezesoowa przykro mi... ale dobrze ze mama cała mimo ran...Prezesoowa lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
@Pati2804 @Zaczarowan
Piękne brzuszki ❤️ słodziakowe 🥰
Dajcie nam wiruski 🦠😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 11:14
Zaczarowan, pp2018, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
- po odstawieniu AH (8lat) brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna
Od 10.2014 przebyte 3 stymulowane cykle Lamettą, w każdym cyklu po 2 pęcherzyki, ale niestety nie udane.
✨️2025 jest nasz!✨️ -
PaulaG wrote:Dziewczynki nadrobie was wieczorem. Testu nie powtarzam czekam na okres. Ale wiecie co jest bardzo ciekawe? Mam 32 dc. I 3 raz w tym cyklu śluz białka jajka. 3 owulacja? Zwariuje. W kazdym razie nie wyglada jakby mial byc z tego okres a owulacja. Dostane na łeb 🤣🤣🤣🤣
Doczytałam na szybko prezesoowa przykro mi... ale dobrze ze mama cała mimo ran...
32 dzień cyklu i kolejna owulacja? Wow… 🌞 jeżeli rzeczywiście tak jest, to bawcie się dobrze 😈🔥 zapowiada się owocnieMummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:Też tak miałam w poprzednim miesiącu. Po odstawieniu AH najpierw okres po 30 dniach. A później kolejny już w 17dc . Teraz się reguluje
Najgorsze jest to, że ja AH nie brałam od 6 lat 🙈 i to wtedy tylko 3 msc. Więc u mnie się coś po prostu ostro rozjechało. Ale mam nadzieję, że wróci na dobre tory 🤞🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Najgorsze jest to, że ja AH nie brałam od 6 lat 🙈 i to wtedy tylko 3 msc. Więc u mnie się coś po prostu ostro rozjechało. Ale mam nadzieję, że wróci na dobre tory 🤞🏻
notsobadd lubi tę wiadomość
♀️28 ♂️33
✨️2025 jest nasz!✨️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 08:27
blob, Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, Malinowysorbet, elektro96, Rahia, Rachelka23, Vienna, Dropsik, Majlen, Majuna, Gregorka, Lauraa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale piękne brzusie! :*
@Prezesowa a ja sobie myślę, że po tylu nieszczęściach to jedyne co może przyjść to jest wielka radość. :*
@notsobad przypomniałam sobie kiedyś, że miałam tak na studiach. 3 cykle po kilkanaście dni i jeszcze plamienia do tego. Dostałam wtedy na to niepokalanek, Castagnus (?) i pomogło. Więcej się nie powtórzyło, myślę że to musiał być stres wtedy.
Edit. PaulaG, nie chcę Cię nakręcać ale ciekawe co by owulak pokazał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 11:33
Prezesoowa, Pati2804, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Dziękuję, ale już pogodzona jestem z bielą od piątku 😅 Teraz tylko czekam na @, bo ten ból jajnika nie daje mi spokoju 😕
gdzieś mi migło, że miałaś plamienie - nie ma szans, że to implantacja? -
Piękne cudowne brzuszki ♥️♥️♥️♥️
Pati2804 lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Moja małpa nadal się nie rozkręciła 🤣 Ale dzisiaj duży spadek tempki w porównaniu do pozostałych dni gdzie mierzyłam, także cały czas spodziewam się jej w ciągu dnia. Do tego wczoraj bolała mnie głowa, a to kolejny znak potwierdzający. 🙄
Mogłaby już po prostu przyjść…CoffeeDream, Rachelka23, Prezesoowa lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Super, że masz takie podejście. To jest połowa sukcesu 🥰 No i najważniejsze że jeśli praca jest spoko to jest też chęć do powrotu. Kompletnie się nie dziwię, że miałaś potrzebę już wrócić do takiej normy. A powiedz jak u Ciebie ze żłobkiem? Nie było problemu żeby dostać miejsce? Moja bratowa chciała wrócić po macierzyńskim do pracy ale był problem żeby dostać się do żłobka/przedszkola i jak już się udało to ma tylko na 6h... Więc normalnie na etat do pracy nie ma jak wrócić. Rodzice jedni i drudzy są daleko, więc nawet nie ma im kto pomóc 😓
Mam nadzieję że szybko się pogodzicie 😊 -
CoffeeDream wrote:Mam nadzieję. Po prostu pierwszy raz mam tak długi ból, u mnie to naprawdę bóle miesiączkowe są łagodne. 😔 Jedna nospa max nie pomogła, zaraz chyba wezmę drugą. Teraz zastanawiam się czy to w ogóle jajnik. Rozciąga mnie właśnie z lewej strony na jego wysokości.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Szczerze, to rzadko biorę nospe. I raczej jak brałam to i tak ten skurcz był dużo mniejszy niż teraz. Ale już googluje co to za lek i może zakupię.
Kurka wodna... No nie wiem o co chodzi. Niech ta małpa przychodzi... Zastanawiam się czy to w ogóle jajnik.
Może idź faktycznie dla swojego spokoju do lekarza?
Nie czytaj za dużo w internecie, bo sama dobrze wiem jak to potrafi nakręcić niepotrzebnie 🙄Monk@, CoffeeDream, Prezesoowa, Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Witajcie po świetach.
@Prezesoowa mam dreszcze jak czytam twoje wpisy. Oby było już tylko lepiej 🤞
Dziewczyny, piękne macie brzuszki. Rośnijcie zdrowo ❤️
Ja mam już dosyć..wszystkiego. Jestem wrakiem, dawno nie czułam się tak źle psychicznie 🥺 mam tylko nadzieje, ze to przez hormony, które wkrótce się ustabilizuja. Mam dzisiaj masę pracy i muszę się skupić co robię a ja od rana siedzę i ryczę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2024, 11:48
Pati2804 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Malinowysorbet wrote:Witajcie po świetach.
@Prezesoowa mam dreszcze jak czytam twoje wpisy. Oby było już tylko lepiej 🤞
Dziewczyny, piękne macie brzuszki. Rośnijcie zdrowo ❤️
Ja mam już dosyć..wszystkiego. Jestem wrakiem, dawno nie czułam się tak źle psychicznie 🥺 mam tylko nadzieje, ze to przez hormony, które wkrótce się ustabilizuja. Mam dzisiaj masę pracy i muszę się skupić co robię a ja od rana siedzę i ryczę...
Ściskam Cię… mam nadzieję, że Ty też poczujesz ulgę jak najszybciej…Malinowysorbet lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia