Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Paima wrote:
Nadrobiłam Was...
Dropsik piękne zdjęcia wypoczęłaś maleństwo się kręci?
San współczuję sytuacji może trzeba trochę od duebue odpocząć i spojrzeć na wszystko na chłodno?
Prezesowa ooo będzie fajnie odpoczywaj...
Fenina trzymam kciuki bądź dobrej myśli...
Mummy Pati jak się czujesz?
Ja dzis mam wąchania nastrojów sama nie wiem co się że mna dzieje... balia wjechała 26 sluz rozowy potem się rozkręciła jeden dzień była dość mocna a później mało... dziś już myślałam że koniec a ona bielizne pobrudziła 1 podpaskę i jaja sobie ze mnie robi...🧐 zobaczyłam dziś przez płot córkę sąsiadki i łezki mi się pokulaly.. jakbym nie poroniłam to dziś dzieciątko bym tuliła o 3 miesiące młodsze od tej dziewczynki.. a tsha slodzitka... eh... koniec bo znów będę płakać...miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2024, 22:51
Fermina lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:00
Gregorka, Prezesoowa, Rachelka23, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼28
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻🌈
2024:
4x CB 💔💔💔💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Dzień dobry! Przepraszam, nie dam rady się odnieść do wszystkich 🙈
Wczorajszy dzień był miły, spacer w ramach treningu, lody oraz kino (Kaskader). Obejrzałam też animacje Pies i kot i się popłakałam 🙈
Dzisiaj 7dpo, a od wczoraj temperatura znowu rośnie 🙊Majlen, Pati2804, Prezesoowa, Zbuntowana, Majuna lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Prezesoowa wrote:
Prezesowa, nasza kochana… ♥️
Życzenie prowadzącej musi mieć jakąś turbo moc 😘
Dzień dobry, obudziła mnie dzisiaj 🐒 i jestem wyjątkowo happy z tego powodu. Nowa szansa 🥳
Co prawda nie wiem czy zdążę zatestować jeszcze w maju, zaczyna łapać mnie ból brzucha i do tego idę do pracy, ale i tak się cieszę że jest prawie w terminie 😂
Miłego dnia tym niepracującym i szybkiego dnia tym pracującym życzę 🤪Suzie, Fermina, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy, Zaczarowan, Zbuntowana, Majuna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Suzie wrote:Dzień dobry! Przepraszam, nie dam rady się odnieść do wszystkich 🙈
Wczorajszy dzień był miły, spacer w ramach treningu, lody oraz kino (Kaskader). Obejrzałam też animacje Pies i kot i się popłakałam 🙈
Dzisiaj 7dpo, a od wczoraj temperatura znowu rośnie 🙊
Robisz w tym cyklu badania 7 dpo czy odpuszczasz? 🤔👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry!
Zbieram się powoli do labu. Mam zamiar być tam jak najwcześniej bo chyba wtedy też wyniki są o przyzwoitszej porze. Nie mogłam spać (to się nie zdarza), zasnęłam po 1, obudziłam się po 5 i pójście do łazienki wymagało ode mnie ogromnej odwagi ale na papierze czysto, piżama czysta, poczułam ulgę. Tak bym chciała, żeby to plamienie się już nie powtórzyło! Trzymam kciuki dziś za siebie i za Was, niech to będzie piękny dzień!
Majlen, Rahia, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy, Vienna, Zaczarowan, Majuna, Speranza :), KejtKa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Dzień dobry!
Zbieram się powoli do labu. Mam zamiar być tam jak najwcześniej bo chyba wtedy też wyniki są o przyzwoitszej porze. Nie mogłam spać (to się nie zdarza), zasnęłam po 1, obudziłam się po 5 i pójście do łazienki wymagało ode mnie ogromnej odwagi ale na papierze czysto, piżama czysta, poczułam ulgę. Tak bym chciała, żeby to plamienie się już nie powtórzyło! Trzymam kciuki dziś za siebie i za Was, niech to będzie piękny dzień!
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na pewno wynik Cię uspokoi, więc tuptamy razem z Tobą do labu ♥️Fermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zbieram się powoli do labu. Mam zamiar być tam jak najwcześniej bo chyba wtedy też wyniki są o przyzwoitszej porze. Nie mogłam spać (to się nie zdarza), zasnęłam po 1, obudziłam się po 5 i pójście do łazienki wymagało ode mnie ogromnej odwagi ale na papierze czysto, piżama czysta, poczułam ulgę. Tak bym chciała, żeby to plamienie się już nie powtórzyło! Trzymam kciuki dziś za siebie i za Was, niech to będzie piękny dzień!Fermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Majlen wrote:Powodzenia kochana, napewno wszystko będzie dobrze 😘 czekamy
A u Ciebie jak sytuacja, rozkręca się coś? 🤔👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry wszystkim 🌸
Ja dziś wstałam o 6, bo musiałam iść z pieskiem na siku. Ale chyba to ja bardziej chciałam iść, niż Ona, jak się okazało, bo musiałam ją brać na siłę 😄 co za psiur uparty, wieczorem też nie chciała wyjść, bo spała ze zmęczenia, to wstałam dziś specjalnie tak wczas, a ona zapiera się łapami i nie pójdzie 😄 No, ale w końcu zebrała się, zrobiła siku na najbliższej trawie i wróciła pod klatkę, takiego mam ostatnio psa 🤭😜
Co do 🐒, to wczoraj mieliśmy przytulanki 2 razy, żeby wywołać, ale nic to nie dało. Jedynie ból brzucha wieczorem, taki miesiączkowy, ale czysto. Dziś tak samo, a i temperatura mocno wzrosła. Nie wiem co ze mną..sama biję się z myślami, testu wczoraj nie kupiłam, dziś pojadę do rosska
Miłego dnia wszystkim🍀 trzymam kciuki jeżeli ktoś dziś tego potrzebuje 🤞Fermina, Suzie, Prezesoowa, Zaczarowan, Majuna lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
• październik 2024
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:A u Ciebie jak sytuacja, rozkręca się coś? 🤔
Wczoraj ból brzucha miesiączkowy, w krzyżu mnie łupie, no ale czysto i temperatura mocno wzrosła♀️28 ♂️33
⬇️
- badanie nasienia ✅️
• październik 2024
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Suzie wrote:Dzień dobry! Przepraszam, nie dam rady się odnieść do wszystkich 🙈
Dzisiaj 7dpo, a od wczoraj temperatura znowu rośnie 🙊Suzie, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️28 ♂️33
⬇️
- badanie nasienia ✅️
• październik 2024
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:Robisz w tym cyklu badania 7 dpo czy odpuszczasz? 🤔
W tym odpuszczam, zrobię w przyszłym razem z hormonami z 3dc aby mieć jak najbardziej rzetelny podgląd, aby potem pokazać do lekarzowi 😁notsobadd, Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Czekamy ❤️Fermina lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
I już zła od rana, nie spieszyłam się na autobus, bo stwierdziłam, że kolejnym pojadę. A kolejnego nie ma, bo jest majówka i chłop mnie wiezie do pracy. A nie mogłam jechać jeszcze późniejszym, bo mam po pracy paznokcie 😒
Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Majlen wrote:Dzień dobry wszystkim 🌸
Ja dziś wstałam o 6, bo musiałam iść z pieskiem na siku. Ale chyba to ja bardziej chciałam iść, niż Ona, jak się okazało, bo musiałam ją brać na siłę 😄 co za psiur uparty, wieczorem też nie chciała wyjść, bo spała ze zmęczenia, to wstałam dziś specjalnie tak wczas, a ona zapiera się łapami i nie pójdzie 😄 No, ale w końcu zebrała się, zrobiła siku na najbliższej trawie i wróciła pod klatkę, takiego mam ostatnio psa 🤭😜
Co do 🐒, to wczoraj mieliśmy przytulanki 2 razy, żeby wywołać, ale nic to nie dało. Jedynie ból brzucha wieczorem, taki miesiączkowy, ale czysto. Dziś tak samo, a i temperatura mocno wzrosła. Nie wiem co ze mną..sama biję się z myślami, testu wczoraj nie kupiłam, dziś pojadę do rosska
Miłego dnia wszystkim🍀 trzymam kciuki jeżeli ktoś dziś tego potrzebuje 🤞
Czekam na ten test! Bo objawy masz bardzo zastanawiające. 🙊Majlen, Prezesoowa, Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
@Majlen, a może jednak coś tam się zadziało? 🤞🏻
Nie no, dzisiaj naprawdę jakiś sądny dzień… Chciałam już wyjeżdżać do pracy, ale coś mi się nie zgadza, piesek mnie nie żegna przy samochodzie… Zawołałam ją, a ona leży na słoneczku i nie reaguje… Biedna ledwo wstała, podeszła na wszystkich 4 łapach trzęsących sięNie wiem co się dzieje, 10h temu jeszcze biegała i wszystko było okej, a nagle nie może chodzić
Mąż będzie szukał czynnego weta, bo u naszego urlop 🙄👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:@Majlen, a może jednak coś tam się zadziało? 🤞🏻
Nie no, dzisiaj naprawdę jakiś sądny dzień… Chciałam już wyjeżdżać do pracy, ale coś mi się nie zgadza, piesek mnie nie żegna przy samochodzie… Zawołałam ją, a ona leży na słoneczku i nie reaguje… Biedna ledwo wstała, podeszła na wszystkich 4 łapach trzęsących sięNie wiem co się dzieje, 10h temu jeszcze biegała i wszystko było okej, a nagle nie może chodzić
Mąż będzie szukał czynnego weta, bo u naszego urlop 🙄
Jejku, biedula! Trzymam kciuki za psinkę!notsobadd lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny,
@ Majlen rób test!
@notsobadd ojej oby z pieskiem było wszystko okej, może zwykłe zmięczenie, trzymam kciuki żeby było okej
@prezesowa piękne gwiazdy i piekne życzenie ❤
@ Fermina ja tez już siedzę w labu, jestem już w drugim bo w 1 wyniki dopiero w sobote by były. Teraz siedzę w innym , jeszcze zamknięte a i tak nie wiem jak z wynikami. I tak zrobię i tak zrobię
Wszystkim życzę udanego dnia i żadnych bieli. Niech czas w pracy szybko mija i wooolne 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2024, 07:25
Fermina, MummyYummy lubią tę wiadomość
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej