Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majuna wrote:Dzięki Prezesoowej spojrzałam w kalendarz. 😊
Wszystkiego, co najlepsze dla Twojej połówki Zbuntowana! 🎂mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
CoffeeDream wrote:Ech, współczuję mocno tych mdłości... 🙁 Nawet nie wiem co doradzić 🙁 ale wymiotów nie ma?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Prezesoowa wrote:Mam nadzieję, że korzystacie z pogody
u nas jest rewelacja, chociaż zapowiadali taki sam wiatr jak przez cały tydzień. Wzięliśmy się do pracy od rana, bo jutro już wracamy do domu i taki gorąc, że zatęskniliśmy za wiaterkiem
U mnie już schiza, że owulacji nie będzie, bo nie mam żadnych objawówzobaczymy co będzie
mam tu taki relaks, że nie zwracam uwagi na objawy, więc nic dziwnego :p
Pozdrawiam Was ja i moja litrowa lemoniada 😂🤩
Mąż stwierdził, że po takiej majówce wszystkie z forum będą w ciąży, bo cała przyroda chce zapylać to i nam wszystkim się uda 🤞 😂mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
https://ibb.co/XST0f62 orzesylam Wam mojego pięknego czerwonego rododendronach... zaczyna kwitba. Miłego dnia dziewczyny...
Prezesoowa, MummyYummy, Majuna, Leśneintro, Suzie, Fermina, Gregorka lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
@Zbuntowana, najlepszego dla męża 🎉
@Sikoreczka, trzymam kciuki, żeby parametry męża się poprawiły 💪
@Prezesoowa, super, że wypoczynek udany, bo czuć dobrą energię ♥️
@Coffee, tulę 🫂
@elektro, @Mikea, wzywamy 🪄🧙♀️Zbuntowana, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Uważam podobnie jak Coffee, że chyba nie sugerowałabym się tempką, ale najlepiej powie Pati co i jak♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Prezesoowa wrote:A w porządku
alkoholu tam było niewiele, więc i głowa na drugi dzień nie bolała:) a Wy jak spędzacie męża święto?
Prezesoowa, Majuna, Fermina, Gregorka lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Prezesoowa wrote:@MummyYummy jak Ci minął dzień? Jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz 😘
My dziś spędziliśmy cały dzień nad jeziorkiem ♥️ Bardzo fajny reset.
Czuję się coraz lepiej, dużo też zależy od dnia, ale mdłości trochę odpuszczają. Psychicznie coś ostatnio słabiej. Chyba ta różyczka tak mnie wystraszyła, choć ginekolog potwierdził, że jest ok, jeśli IgM jest w normie. Teraz już mój Mąż mówi, że zabierze mi całą dokumentację i odda dopiero w środę na wizytę, bo już pierdymilionowy raz analizuję cukry, hemoglobinę i inne parametry 🤪
Poza tym bardzo mi służy majówka i chyba nie tylko mnie 🤭 Widać, że wiele z nas wykorzystuje ten czas na relaks i mocno wierzę, że ten reset przełoży się na styczniowe i lutowe bobasy ♥️🥰Prezesoowa, Speranza :), Zbuntowana, Fermina, CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, podczytuję Was z krzaków żeby być w miarę na bieżąco, ale nie jestem w zbyt dobrej formie… Życie w ostatnim czasie ostro kopie mnie po tyłku, nie wiem ile jeszcze jestem w stanie znieść.
Moja siostra niespodziewanie trafiła do szpitala… czekamy na wyniki, wszystko wyjaśni się w najbliższych dniach…
Nie ukrywam, że jesteśmy ze sobą bardzo związane… Nie poradzę sobie z tym, jeżeli coś jej się stanie.
Trzymajcie kciuki, dziewczyny. A jeżeli wierzycie, wspomnijcie o nas chociaż małe słówko w swoich modlitwach.
Dziękuję za troskę ♥️Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Hej dziewczyny 💗 nastąpił u mnie dzień, że przestałam zaglądać na forum i spędzać więcej czasu w realu. Bardzo, bardzo miło mi tu z Wami było i to był mój największy problem - nie potrafię być raz na jakiś czas - albo na 100% albo wcale. Ciągle myślami, co u jednej, co u drugiej, ciągłe zaglądanie. Miałam wrażenie, że ucieka mi życie i dzieciństwo mojego dziecka, kiedy probowałam godzić spędzanie czasu z nim, powrót do pracy, bycie na bieżąco na forum. Bardzo mi szkoda się z Wami żegnać, ale czuję, ze chcę być na 100% tu i teraz. Nie chciałam też znikać bez pożegnania. Bardzo Wam wszystkim kibicuję ❣️zajrzałam na kwietniowy, jak się ma sytuacja, Liyss, Fermina, Vienna, gratuluję! Trzymam kciuki 🩷 monii 🫂
Myślę o Was często i życzę Wan z całego serca wszystkiego, co najlepsze ❣️ mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś wątku ciążowym, który będę w stanie w miarę na bieżąco nadrabiać. Trzymajcie się kochane, dziękuję Wam za całe wsparcie i miło spędzony tutaj czas 💗Leśneintro, Majuna, Zaczarowan, MummyYummy, Prezesoowa, Suzie, san95, Dropsik, Zbuntowana, Fermina, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Gregorka, Pati2804, Vienna lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:02
Monk@, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼28
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻🌈
2024:
4x CB 💔💔💔💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
elektro96 wrote:Hej Kochane, podczytuję Was z krzaków żeby być w miarę na bieżąco, ale nie jestem w zbyt dobrej formie… Życie w ostatnim czasie ostro kopie mnie po tyłku, nie wiem ile jeszcze jestem w stanie znieść.
Moja siostra niespodziewanie trafiła do szpitala… czekamy na wyniki, wszystko wyjaśni się w najbliższych dniach…
Nie ukrywam, że jesteśmy ze sobą bardzo związane… Nie poradzę sobie z tym, jeżeli coś jej się stanie.
Trzymajcie kciuki, dziewczyny. A jeżeli wierzycie, wspomnijcie o nas chociaż małe słówko w swoich modlitwach.
Dziękuję za troskę ♥️
Pomodlę się za Was przy wieczornej modlitwie.. dużo siły i zdrowia dla siostry 🫂 -
Monk@ wrote:Hej dziewczyny 💗 nastąpił u mnie dzień, że przestałam zaglądać na forum i spędzać więcej czasu w realu. Bardzo, bardzo miło mi tu z Wami było i to był mój największy problem - nie potrafię być raz na jakiś czas - albo na 100% albo wcale. Ciągle myślami, co u jednej, co u drugiej, ciągłe zaglądanie. Miałam wrażenie, że ucieka mi życie i dzieciństwo mojego dziecka, kiedy probowałam godzić spędzanie czasu z nim, powrót do pracy, bycie na bieżąco na forum. Bardzo mi szkoda się z Wami żegnać, ale czuję, ze chcę być na 100% tu i teraz. Nie chciałam też znikać bez pożegnania. Bardzo Wam wszystkim kibicuję ❣️zajrzałam na kwietniowy, jak się ma sytuacja, Liyss, Fermina, Vienna, gratuluję! Trzymam kciuki 🩷 monii 🫂
Myślę o Was często i życzę Wan z całego serca wszystkiego, co najlepsze ❣️ mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś wątku ciążowym, który będę w stanie w miarę na bieżąco nadrabiać. Trzymajcie się kochane, dziękuję Wam za całe wsparcie i miło spędzony tutaj czas 💗
W pełni rozumiem.. rób jak serce ci podpowiada! Najważniejsza jest rodzina! 🥰 Nieraz mam uczucie, że mimo że uwielbiam Was dziewczyny, to niekiedy trzeba sobie dawkować forum i ogólnie social media 🫂 trzymaj się!Prezesoowa, Monk@, Leśneintro lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Hej Kochane, podczytuję Was z krzaków żeby być w miarę na bieżąco, ale nie jestem w zbyt dobrej formie… Życie w ostatnim czasie ostro kopie mnie po tyłku, nie wiem ile jeszcze jestem w stanie znieść.
Dziękuję za troskę ♥️
Mocno przytulam, pomodlę się za Was, a teraz wysyłam dużo siły ♥️♥️♥️ Trzymajcie się! -
Monk@ wrote:Hej dziewczyny 💗 nastąpił u mnie dzień, że przestałam zaglądać na forum i spędzać więcej czasu w realu. Bardzo, bardzo miło mi tu z Wami było i to był mój największy problem - nie potrafię być raz na jakiś czas - albo na 100% albo wcale. Ciągle myślami, co u jednej, co u drugiej, ciągłe zaglądanie. Miałam wrażenie, że ucieka mi życie i dzieciństwo mojego dziecka, kiedy probowałam godzić spędzanie czasu z nim, powrót do pracy, bycie na bieżąco na forum. Bardzo mi szkoda się z Wami żegnać, ale czuję, ze chcę być na 100% tu i teraz. Nie chciałam też znikać bez pożegnania. Bardzo Wam wszystkim kibicuję ❣️zajrzałam na kwietniowy, jak się ma sytuacja, Liyss, Fermina, Vienna, gratuluję! Trzymam kciuki 🩷 monii 🫂
Myślę o Was często i życzę Wan z całego serca wszystkiego, co najlepsze ❣️ mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś wątku ciążowym, który będę w stanie w miarę na bieżąco nadrabiać. Trzymajcie się kochane, dziękuję Wam za całe wsparcie i miło spędzony tutaj czas 💗
Rozumiem 😘 Trzymaj się ciepło, życzę Ci, żebyś już niedługo dołączyła do wątku ciążowego ♥️Monk@ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za troskę ♥️
Pomodlę się, musi być dobrze, wierzę w to 🤞👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
📆 Kalendarz wizyt
03/03 - prenatalne
06/03 - badania krwi
10/03 - ginekolog
12/03 - USG tarczycy
-
Prezesoowa wrote:Mąż ma rację! Oddaj mu wszystkie dokumenty, wizyta już w środę. Będziemy tam z Tobą i wszystko będzie dobrze 🤞 cieszę się bardzo, że majówka Ci służy i oby to był dobry początek wspaniałego miesiąca:*
Tak swoją drogą - kiedy minęło te 9.5 tygodnia jak dopiero sikałaś na test? 😮
Ja to zdecydowanie jestem stworzona do życia na wolnym 😎
Dzięki, Kochana 😘
Nie mam pojęcia, jak to się dzieje, że czas tak szybko leci ... Też jestem trochę w szoku 🤭
Ja już mówiłam do Męża, że powinniśmy pomyśleć o dochodzie pasywnym 😅
Prezesoowa lubi tę wiadomość