Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiłego sadzenianotsobadd wrote:Standardowo podlewam hurtem wszystkie pelargonie i supertunie codziennie. Wiadomo, że czasem mi się nie uda to chociaż co drugi dzień. I wtedy mniejsze ilości wody, żeby nie pływały 😁 Z mszycami nie mam w ogóle problemu, u mnie siedzą tylko na róży, a pelargonie są bezpośrednio obok i nic… Choć nie zapeszam, bo w tym roku dopiero dzisiaj będę sadzić więc zobaczymy jak będzie 🫣
mialam w planach też dziś coś zrobić, ale jest tak zimno, ze nie dam rady.
-
notsobadd wrote:Ja byłam przekonana, że w ciąży to twarz jest czyściutka a już któryś raz czytam, że dziewczyny piszą że właśnie we wczesnej ciąży je wysypuje 😳🙈
Ja mam w ciążach piękną cerę. Jak mam anemię to nawet porcelanową. 🤣
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny, okropny jest ten oddział
wpuszczają tylko po jednej osobie i to tylko na chwilkę. Pozostali są nieprzytomni, pod respiratorami.. nie wiem czy miałyście kiedykolwiek tę wątpliwą przyjemność słuchać jak on działa, ale to najbardziej przerażający dźwięk, jaki słyszałam w szpitalu
tata jest załamany i wcale mu sie nie dziwię..
Bardzo mi przykro!
Jak długo będą go tam trzymać?
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że poprawia stan tatyni nie spędzi tam zbyt długo czasu. Kibicuje temu bardzoPrezesoowa wrote:Dziewczyny, okropny jest ten oddział
wpuszczają tylko po jednej osobie i to tylko na chwilkę. Pozostali są nieprzytomni, pod respiratorami.. nie wiem czy miałyście kiedykolwiek tę wątpliwą przyjemność słuchać jak on działa, ale to najbardziej przerażający dźwięk, jaki słyszałam w szpitalu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Kochana, to są trudne przeżycia... Mam nadzieję, że tacie szybko pomoże, choć nie dziwię się, że w takim miejscu kondycja psychiczna się pogarsza. Wysyłam Wam dużo siły i ciepłe myśli ♥️ -
@grazka, u mnie z kolei starsze pokolenie z tych komentujących - zawsze znajdą coś, dlaczego można się przyczepić i rozdmuchać to do rangi towarzyskiej tragedii 🤪
@MagicznaNuta, ale historia z tą trumną, też bym się czuła nieswojo 🙈 Niby człowiek wie, że żart, ale... 🤭 My mamy na pokładzie dziewięciolatkę i pięciolatkę 😉 15 lat to brzmi poważnie, jak jest z tym okresem dojrzewania? Trochę mnie to przeraża 😅
@Gregorka, ja też czekam na Twojego patyka ✊💪
@Fermina, o ja! Ale sprytnie to wymyśliłaś, ja bym ją to nie wpadła 🤪
@KejtKa, to na pewno hormony, ale rozumiem, jakie to może być trudne - sama mam problematyczną cerę i jakiś czas temu miałam dwuletni nawrót trądziku 🙄 Teraz na pewno trochę pomoże porządne nawilżenie.
@elektro, super, że cytologia jest ok 💪
nick nieaktualny, Gregorka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Fakt, odwiedzałam dziadka na takim oddziale. Choć odwiedzinami bym tego nie nazwała, mogłam go 5 minut zobaczyć. Straszne 🥹
Mam nadzieję, że Twój tata spędzi tam niewiele czasu..👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Moja mlodsza sis po wypadku leżała w takim miejscu, na sama myśl mam łzy w oczach. Smutne miejsce. Mocno Wam współczuję oby szybko ten czas upłynął 🫂❤️🤞Prezesoowa wrote:Dziewczyny, okropny jest ten oddział
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesowa dużo siły dla Was 🫂
-
MagicznaNuta wrote:Co kupiłaś?

Podpaski (lepsze niż najzwyklejsze, z polecenia z insta) i dwie pomadki
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Melduję, że cytologia prawidłowa ♥️
Super ❤️
elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam miętowe tiki taki! I mam ulgę w mdłościach na chwilę 🤩 więc ja już czekam na wizytę Majuny!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Majuna, Gregorka lubią tę wiadomość
-
O kurcze a ja poza domem... ale idę do paczkomatu po suple, liczą się jako przekąska? 🤣Prezesoowa wrote:My tu gadu gadu, a pociąg do Majuny czeka... Zapraszam do wsiadania i bileciki do kontroli

Na marginesie wspomnę, że konduktor jest przekupny na wszelkie przekąski..
nick nieaktualny, Majuna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Pueria i testy ciążowe 🤣Prezesoowa wrote:Jak masz coś dobrego to ujdzie

Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Majuna, notsobadd, Gregorka, Pati2804, elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
Ja zjadłam marletto słony karmel z popcornem 🙈 ale w zamrażarce jeszcze jest marletto mango z kokosem w białej czekoladzie. Odstąpię, bo nie przepadam za kokosem (tylko w Rafaello lubię) i białą czekoladą 😬 Chętna?Prezesoowa wrote:Jak masz coś dobrego to ujdzie

nick nieaktualny, Gregorka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość