Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie póki co kawa dopita do połowy;)Prezesoowa wrote:No to zapraszam 🚂 proszę zabierać śniadanka, kawki lub inne napoje wyskokowe
Pierwszy przystanek - @MummyYummy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 08:29
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:A coś tam widziałam, że chyba @Miś miała dać znać wczoraj o wynikach bety po bieli ? 🤔🤔 Czy coś mi umknęło i się odezwała?
Ja właśnie nie widziałam, żeby się odezwała albo przeoczyłam -
nick nieaktualnyGoła dupa? O matko, świat już zszedł na psyLiyss🧚🏻 wrote:Dzień dobry! Kciuki za wizytujące i badające ✊🏻
Vienna , dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy 🫂 myślę Ciepło o Tobie
Suzie, nie lubię ludzi o takim podejściu do zycia, widzą tylko czubek własnego nosa. Chyba mocno nieszczęśliwa. Ja odcinam się od takich osób.
A co do Eurowizji to trochę szkoda, że Polska nie przeszła dalej.. Ale goła dupa Finlandii już tak 😂
Miłego dnia!
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dzień dobry! Kciuki za wizytujące i badające ✊🏻
Vienna , dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy 🫂 myślę Ciepło o Tobie
Suzie, nie lubię ludzi o takim podejściu do zycia, widzą tylko czubek własnego nosa. Chyba mocno nieszczęśliwa. Ja odcinam się od takich osób.
A co do Eurowizji to trochę szkoda, że Polska nie przeszła dalej.. Ale goła dupa Finlandii już tak 😂
Miłego dnia!
Znaczy "koleżanka", widzę ją 2-3 razy w roku jak akurat nasz wspólny znajomy nas zaprasza. Taka znajomość to jest, bardzo daleka. Te parę godzin w roku da się wytrzymać.
E tam, mnie Finlandia bawi, ale ja lubię takie popieprzone występy 🤣 -
san95 wrote:A mi się wydaje, że na wątku majowym pisała 🤔
Tak, pisała na majowym. -
Prezesoowa wrote:Może to dobry znak, że nie ma objawów?

Nie wiem, trudno mi stwierdzić. Jutro powtórka sikania i koniec.
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Ja dziś miałam koszmar, obudziłam się z taką palpitacją serca. Co jakiś czas powtarza mi się ten sen.
Śni mi się mój ex i w tym śnie z nim jestem… no a w tym śnie nie chce z nim być i jestem nieszczęśliwa i wręcz załamana, że z nim jestem 😂 ten sen jest okropny naprawdę jak się budzę to się cieszę, że to był tylko sen. -
Liyss🧚🏻 wrote:Ja dziś miałam koszmar, obudziłam się z taką palpitacją serca. Co jakiś czas powtarza mi się ten sen.
Śni mi się mój ex i w tym śnie z nim jestem… no a w tym śnie nie chce z nim być i jestem nieszczęśliwa i wręcz załamana, że z nim jestem 😂 ten sen jest okropny naprawdę jak się budzę to się cieszę, że to był tylko sen.
Znam ten sen. 😅 Jedyne co mnie zawsze pociesza to, że się budzę i mój mąż sobie spokojnie leży obok.😁
Liyss🧚🏻, Prezesoowa, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:I jakie wieści?
Ja to nie wchodzę na inne wątki
Beta nie wskazuje na ciążę, niestety. -
Fermina wrote:@San gdzie Twój test?!
Idę wyrabiać kroki póki mam energię.Mam nadzieję na same dobre wiadomości, jak wrócę
Nie ma 🙈 nie robię dzisiaj, bo doszłam do wniosku, że nie ma szans, żeby coś wyszło. Wczoraj to na 100% była fabryczna, a nie miałam jak kupić innego testu niż pink. Dzisiaj 11dpo za 2 dni mam termin 🐒 i pewnie przyjdzie o czasie jak zawsze. -
Ja też jestem zawsze mocno wstrząśnięta, gdy mi się ex śni 😅 czemu takie bzdury są w snach, ja np o nim w ogóle nie myślęLiyss🧚🏻 wrote:Ja dziś miałam koszmar, obudziłam się z taką palpitacją serca. Co jakiś czas powtarza mi się ten sen.
Śni mi się mój ex i w tym śnie z nim jestem… no a w tym śnie nie chce z nim być i jestem nieszczęśliwa i wręcz załamana, że z nim jestem 😂 ten sen jest okropny naprawdę jak się budzę to się cieszę, że to był tylko sen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 08:49
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P