Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Majlen no właśnie, ja nie wiem co w tych głowach siedzi 🙈 bo ja też o nim nie myślę 😂
Prezesowa no ale powiedz jak te hormony mają na nas wpływ.. nawet na sny! Ja teraz jeszcze biorę proga i serio takie głupoty mi się śnią -
Ale powiem Wam, że faceci też mają fajnie 😅
Bo nieraz jak mi mój opowiada, co mu się śniło, to niestworzone historie 😅 no sceny niczym z filmu akcji lub science-fictionWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2024, 09:06
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dzień dobry 🌸
Ja dziś zaspałam na pociąg, ale już witam się śniadaniem. Wczoraj naoglądałam się diet płodnościowych i wyszło takie coś ☺️
Kciuki za wizyty ✊🍀
san95, elektro96, Prezesoowa, Malinowysorbet, Zaczarowan, Suzie, notsobadd, Liyss🧚🏻, Leśneintro, MagicznaNuta, Pati2804, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:
Dzień dobry 🌺
Wygląda meeeeega smakowicie 🤤
Smacznego! 🫶🏼
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:Ale powiem Wam, że faceci też mają fajnie 😅
Bo nieraz jak mi mój opowiada, co mu się śniło, to niestworzone historie 😅 no sceny niczym z filmu akcji lub science-fiction
Mojemu się ciągle śni, że go zabijam xD
Prezesoowa, Malinowysorbet, Zaczarowan, notsobadd, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Pati2804, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
-
😅😅😅Suzie wrote:Mojemu się ciągle śni, że go zabijam xD
A mojemu, śni się często, że go zdradzam w jego śnie i obraża się 😄 na szczęście trwa to chwilę♀️29
PCOS
Ale pyszka 😋
CoffeeDream lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
Mój to chyba nawet nie wie kiedy śni a kiedy to jest na serio bo zdarza mi sie lunatykować i kiedyś go nawet ugryzłam przez sen bo snilo mi sie ze mnie strasznie wkurzyl 🤣🤣 obudził się z krzykiem i ja się wtedy przebudziłam. Myślałam że się posikam ze śmiechu 🤣🤣Majlen wrote:Ale powiem Wam, że faceci też mają fajnie 😅
Bo nieraz jak mi mój opowiada, co mu się śniło, to niestworzone historie 😅 no sceny niczym z filmu akcji lub science-fiction
san95, Prezesoowa, MagicznaNuta, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Liyss🧚🏻 wrote:Ja dziś miałam koszmar, obudziłam się z taką palpitacją serca. Co jakiś czas powtarza mi się ten sen.
Śni mi się mój ex i w tym śnie z nim jestem… no a w tym śnie nie chce z nim być i jestem nieszczęśliwa i wręcz załamana, że z nim jestem 😂 ten sen jest okropny naprawdę jak się budzę to się cieszę, że to był tylko sen.
Boże, też mi się kiedyś związek z ex śnił, wiem jak to potrafi przerazić 😁
Obudziłam się przerażona i przykleiłam się do męża pod kołdrą 😂😂
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Majuna lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dzień dobry dziewczyny! Miłego dnia dla każdej z Was, słoneczko pięknie otula przyrodę 😎🌞
MummyYummy trzymam kciuki za wizytę, chętnie dowiemy się co tam u Kropeczka 🥰
Vienna strasznie mi przykro… Jak dobrze, że jesteś zaopiekowana przez lekarzy. Trzymaj się słońce.. 🫂
Zimozielona kciuki za badanie!
CoffeDream aż ślinka cieknie… 😋
Dzisiaj mam wizytę na 14:35, wiecie taka kontrolna, co z Bobasem i muszę poprosić o skierowanka na badanko 😂
MummyYummy, Prezesoowa, CoffeeDream, MagicznaNuta, Pati2804, Dropsik, Gregorka, Majuna lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu... Pojechałam na sor bo ból wrócił i już nie przechodził po nospie. Podejrzenie ciąży pozamacicznej. Zostaję póki coś się nie wyklaruje. Teraz już jestem spokojna, że przynajmniej jestem pod okiem lekarza ❤️
Kochana, dużo, dużo siły ✊✊✊ -
Prezesoowa wrote:O mamo, to mi się wkręciło, że Twoja wizyta o 8:30

No to mamy postój
Prezesoowa, elektro96, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziewczyny zaraz mam laparoskopię. Trzymajcie proszę kciuki
🤞
Vienna lubi tę wiadomość
-
Trzymam!Vienna wrote:Dziewczyny zaraz mam laparoskopię. Trzymajcie proszę kciuki
Vienna lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"