Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dropsik cudownie, że wszystko ok 🥹
Mummy jakie duże już bobo 😍
Elektro co Ty mówisz, że w pepco sa muslinowe komplety?!?! 🤣 szkoda, że mi się nie chce iść haha
Teraz czekamy na Kejtkę 🥹
Ja dziś poszłam do cukierni i tyle rzeczy kupiłam bo nie wiedziałam co chcę a mąż do mnie, że żona mu wróciła do żywych 🤣MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
elektro96 wrote:Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁
Widziałam te piękne komplety!! Tylko czytałam na necie opinie, że spodenki bardzo cieniutkie, prześwitują? Jak przymierzysz daj znać jak jest faktycznie :* bo chętnie też kupię taki zestaw 🥰elektro96 lubi tę wiadomość
-
Właśnie siedzę pod gabinetem Kejtki, dojechałam na własną rękę, bo pociąg się spóźnił 😂😂
Dużo wzruszeń podczas wizyty! Czekamy na info! ❤️Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Właśnie siedzę pod gabinetem Kejtki, dojechałam na własną rękę, bo pociąg się spóźnił 😂😂
Dużo wzruszeń podczas wizyty! Czekamy na info! ❤️
I ja, i ja! Tym razem tramwajem 😂😝Liyss🧚🏻, Zaczarowan, MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Zaczarowan ja biegłam za pociągiem 😂 ale jestem z przekąskami! Mam ciasteczka muszelki 😂
Zaczarowan, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
MummyYummy wrote:Ojeju, dziewczynka 🥰 Ale super! Jak się z tym czujesz?
Już połówkowe 🤯Mój lekarz był pewny tego co mówił, gdyby nie był to by mi powiedział na pewno, ale jakoś to mnie nie dociera jeszcze 🤭
No szybko leci, cudze ciążę najszybciej mijają 😉MummyYummy, Speranza :), Prezesoowa, damrade lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Bobo ma 0,58 cm, bije serduszko i tak jak przypuszczałam ciąża jest starsza o 3 dni. Termin na 30.12 😁 zamknę ten rok z przytupem!
Na USG byłam z mężem, jak pokazała nam maluszka i bijące serce to po prostu tak się ucieszyłam. Potem jak już wyszliśmy z tej kliniki to płakaliśmy z mężem. Takie piękne chwile, wzruszenie i szczęście. Mąż mówił, że już płakał w poczekalni jak czekał na mnie. Dziękuję dziewczyny za kciuki i wsparcie. To małe bobo to nasz cud kochany, lekarka powiedziała, że mam anioła nad sobą 🥹
A teraz lecę Was nadrabiać, bo człowieka nie ma chwilę a już tyle stron 😂Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Dropsik i @Lyiss super ze dobre wiadomości po wizytach 🥰
@Mummy ciocie tez pozdrawiają 😜Liyss🧚🏻, Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Oooo, też mam taki typ osoby w rodzinie, ciężko jest, na szczęście nie widujemy się zbyt często. Najbardziej to mnie bawi, jak ten człowiek wymaga, żeby.go chwalić, a jak tego nie robisz, to zapyta Cię wprost, czy dobre. No czasami kusi powiedzieć, że nie, mimo jest całkiem niezłe, żeby zobaczyć reakcję 😅
wydaje mi sie, ze te osoby są bardzo nieszczęśliwe, szukają potwierdzenia wartości w innych, ciągle potrzebują być w centrum uwagi
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Ja też po wizycie, Gratulacje Lyiss ❤️❤️
Zapomniałam z wrażenia (dużo się dzieje i to był bardzo emocjalny dzień dla mnie) ile ma bobo 😆 ale wszystko ma na miejscu. Pięknie bije serduszko -144 czegoś tam i dziewczynka 😁 Pan doktor bez wstydu pokazał łechtaczkę i wargi sromowe. Mówi, że dziewczynka jak nic. Muszę dzisiaj lub jutro zadzwonić i umówić się na połówkowe.
Teraz mam za tydzień endokrynologa, ale już po wynikach TSH formalność. W drugiej połowie immunolog i zobaczymy czy dawka 0.6 heparyny zostaje czy zmieniamy.
Zjem konia z kopytami 🤭 Mam taki apetyt, że szok. Będę się w tej ciąży toczyć, bo taka ilość żarcia nie może mi ujść płazem 😆Dropsik lubi tę wiadomość
-
Mummy kremówki nie mam ale mam szarlotkę 😁
Pati, po owu brałam acard a heparynę od pozytywnego testu. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na te badania na trombo 🥹
Dziś druga część Eurowizji 😁MagicznaNuta, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
11cs 🍀
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Dropsik cudownie, że wszystko ok 🥹
Mummy jakie duże już bobo 😍
Elektro co Ty mówisz, że w pepco sa muslinowe komplety?!?! 🤣 szkoda, że mi się nie chce iść haha
Teraz czekamy na Kejtkę 🥹
Ja dziś poszłam do cukierni i tyle rzeczy kupiłam bo nie wiedziałam co chcę a mąż do mnie, że żona mu wróciła do żywych 🤣Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Mummy kremówki nie mam ale mam szarlotkę 😁
Pati, po owu brałam acard a heparynę od pozytywnego testu. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na te badania na trombo 🥹
Dziś druga część Eurowizji 😁Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość