Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IMG-20240509-152715.jpg

Bobo pozdrawia wszystkie ovuciocie ♥️

notsobadd, Fermina, Zaczarowan, elektro96, Majlen, Malinowysorbet, nick nieaktualny, Suzie, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Smerfetkaa, Dropsik, nick nieaktualny, CoffeeDream, nick nieaktualny, Speranza :), Majuna, Pati2804, Gregorka, Paima, Vienna lubią tę wiadomość

• MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    Dokładnie taki mam plan, żeby zająć głowę. Niedługo lecę na zakupy, a na wieczór tak jak mówisz - serial albo książka ♥️

A na co będziesz polować na zakupach? Pochwal się 😊

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    IMG-20240509-152715.jpg

Witaj Kruszynko! ♥️♥️♥️
    A ja znowu rozklejona… te zdjęcia z USG mnie tak rozczulają 🥹🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2024, 15:30

MummyYummy lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik gratulacje vardzo się cieszę dziewczynka marzenie super cieszę sie

Dropsik lubi tę wiadomość

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    IMG-20240509-152715.jpg

Wzruszyłam się. Co za maluszek! 🥺

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 - 👶🏼

1cs o 4 bobasa.
    09.04 ⏸️ beta: 11.28
    11.04 beta: 39.47 prog: 23.9
    15.04 beta: 418,41 prog: 27,5 😍
    05.05 - wizyta.

preg.png
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    IMG-20240509-152715.jpg

Ooo super buzxiaczko od oviciotki... trzymaj się maleństwo i oszczędzaj mamusie 🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤎🤎🤎🤎🤎🤎💜💜💜💜💜💜💜

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    IMG-20240509-152715.jpg

Piękności małe! ❤️❤️

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Ja też po wizycie, Gratulacje Lyiss ❤️❤️

Zapomniałam z wrażenia (dużo się dzieje i to był bardzo emocjalny dzień dla mnie) ile ma bobo 😆 ale wszystko ma na miejscu. Pięknie bije serduszko -144 czegoś tam i dziewczynka 😁 Pan doktor bez wstydu pokazał łechtaczkę i wargi sromowe. Mówi, że dziewczynka jak nic. Muszę dzisiaj lub jutro zadzwonić i umówić się na połówkowe.
    Teraz mam za tydzień endokrynologa, ale już po wynikach TSH formalność. W drugiej połowie immunolog i zobaczymy czy dawka 0.6 heparyny zostaje czy zmieniamy.

Zjem konia z kopytami 🤭 Mam taki apetyt, że szok. Będę się w tej ciąży toczyć, bo taka ilość żarcia nie może mi ujść płazem 😆

Oooo.. czyli jednak! 🥰 Niech rośnie Malutka 🫂 Myślałaś już nad imieniem dla córeczki?

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    A na co będziesz polować na zakupach? Pochwal się 😊
    Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁

Zaczarowan, nick nieaktualny, Majuna, nick nieaktualny, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość

Starania od 8.2022
    💁🏽‍♀️
    ❌ kir AA
    ❌ lamblia
    ❌ MTHFR A1298 homo
    ❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
    ✅ USG endometriozy - prawidłowe

💁🏽
    ❌ hla-c C2
    ❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
    ❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 9 maja 2024, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁

Taaak, ja widziałam te komplety w necie, daj znać jak jakość! 😃

Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️

Walczymy 💪🏻
  • MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Witaj Kruszynko! ♥️♥️♥️
    A ja znowu rozklejona… te zdjęcia z USG mnie tak rozczulają 🥹🥹

@notdobadd, wiem, że masz teraz gorszy czas, ale jestem pewna, że już niedługo będziemy podziwiać Twojego bobasa 🥺♥️

notsobadd, elektro96, nick nieaktualny, Majuna, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość

• MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:

Mam to samo - jak kończą mi się kosmetyki, to hurtowo 🤭 I nieważne, że odżywka jest dwa razy większa od szamponu 😅 A jak jeszcze trafię na promocję... Mąż się za głowie łapie już nawet nie na kwotę na rachunku, co na brak miejsca na półkach 😂

elektro96 lubi tę wiadomość

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    @notdobadd, wiem, że masz teraz gorszy czas, ale jestem pewna, że już niedługo będziemy podziwiać Twojego bobasa 🥺♥️

Dziękuję Ci kochana ♥️ ja dzisiaj w to nie wierzę, ale wiem, że za kilka dni znowu obudzę się pełna wiary i będę walczyć nadal. To krótki bunt 🤪:*
    Jeśli kiedys nam się uda to zdjęciami USG wykleję chyba wszystkie ściany, uwielbiam na nie patrzeć 😅 Na razie cieszę oczy Waszymi 🫶🏻

MummyYummy, nick nieaktualny, Majuna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    Mam to samo - jak kończą mi się kosmetyki, to hurtowo 🤭 I nieważne, że odżywka jest dwa razy większa od szamponu 😅 A jak jeszcze trafię na promocję... Mąż się za głowie łapie już nawet nie na kwotę na rachunku, co na brak miejsca na półkach 😂

Boziu, mój też marudzi! W ogóle mam jakiegoś pierdolca na punkcie robienia zapasów żeli pod prysznic - gdzie nie wejdę tam cyk, żel do koszyka bo ✨chyba się kończy✨
    W efekcie mam w domu takie zapasy, że mogłybyście się wszystkie u mnie kąpać przez tydzień 😂

MummyYummy, elektro96, Zaczarowan, nick nieaktualny, Majuna, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Dziękuję Ci kochana ♥️ ja dzisiaj w to nie wierzę, ale wiem, że za kilka dni znowu obudzę się pełna wiary i będę walczyć nadal. To krótki bunt 🤪:*
    Jeśli kiedys nam się uda to zdjęciami USG wykleję chyba wszystkie ściany, uwielbiam na nie patrzeć 😅 Na razie cieszę oczy Waszymi 🫶🏻

Zawsze można zrobić tapetę ze zdjęć 🤭 To byłoby coś ♥️

notsobadd lubi tę wiadomość

• MummyYummy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Boziu, mój też marudzi! W ogóle mam jakiegoś pierdolca na punkcie robienia zapasów żeli pod prysznic - gdzie nie wejdę tam cyk, żel do koszyka bo ✨chyba się kończy✨
    W efekcie mam w domu takie zapasy, że mogłybyście się wszystkie u mnie kąpać przez tydzień 😂

Jadę! Ja bardzo lubię eksperymentować z zapachami wszystkich tych płynów 🥰

notsobadd lubi tę wiadomość

• elektro96 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2024, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    My wierzymy za Ciebie 😘

notsobadd, MummyYummy, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość

Starania od 8.2022
    💁🏽‍♀️
    ❌ kir AA
    ❌ lamblia
    ❌ MTHFR A1298 homo
    ❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
    ✅ USG endometriozy - prawidłowe

💁🏽
    ❌ hla-c C2
    ❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
    ❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 9 maja 2024, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    My wierzymy za Ciebie 😘

♥️♥️♥️

MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

Walczymy 💪🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2024, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    Bobo ma 0,58 cm, bije serduszko i tak jak przypuszczałam ciąża jest starsza o 3 dni. Termin na 30.12 😁 zamknę ten rok z przytupem!

Na USG byłam z mężem, jak pokazała nam maluszka i bijące serce to po prostu tak się ucieszyłam. Potem jak już wyszliśmy z tej kliniki to płakaliśmy z mężem. Takie piękne chwile, wzruszenie i szczęście. Mąż mówił, że już płakał w poczekalni jak czekał na mnie. Dziękuję dziewczyny za kciuki i wsparcie. To małe bobo to nasz cud kochany, lekarka powiedziała, że mam anioła nad sobą 🥹

A teraz lecę Was nadrabiać, bo człowieka nie ma chwilę a już tyle stron 😂

Jak cudownie 🥹 bardzo, bardzo się cieszę ♥️

Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2024, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Ja też po wizycie, Gratulacje Lyiss ❤️❤️

Zapomniałam z wrażenia (dużo się dzieje i to był bardzo emocjalny dzień dla mnie) ile ma bobo 😆 ale wszystko ma na miejscu. Pięknie bije serduszko -144 czegoś tam i dziewczynka 😁 Pan doktor bez wstydu pokazał łechtaczkę i wargi sromowe. Mówi, że dziewczynka jak nic. Muszę dzisiaj lub jutro zadzwonić i umówić się na połówkowe.
    Teraz mam za tydzień endokrynologa, ale już po wynikach TSH formalność. W drugiej połowie immunolog i zobaczymy czy dawka 0.6 heparyny zostaje czy zmieniamy.

Zjem konia z kopytami 🤭 Mam taki apetyt, że szok. Będę się w tej ciąży toczyć, bo taka ilość żarcia nie może mi ujść płazem 😆

♥️♥️♥️
    Co do jedzenia to witam w klubie 🤣

‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ