Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd, Fermina, Zaczarowan, elektro96, Majlen, Malinowysorbet, KejtKa, Suzie, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Smerfetkaa, Dropsik, MagicznaNuta, CoffeeDream, Prezesoowa, Speranza :), Majuna, Pati2804, Gregorka, Paima, Vienna lubią tę wiadomość
-
Witaj Kruszynko! ♥️♥️♥️
A ja znowu rozklejona… te zdjęcia z USG mnie tak rozczulają 🥹🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2024, 15:30
MummyYummy lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik gratulacje vardzo się cieszę dziewczynka marzenie super cieszę sie
Dropsik lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Ooo super buzxiaczko od oviciotki... trzymaj się maleństwo i oszczędzaj mamusie 🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤎🤎🤎🤎🤎🤎💜💜💜💜💜💜💜
MummyYummy lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dropsik wrote:Ja też po wizycie, Gratulacje Lyiss ❤️❤️
Zapomniałam z wrażenia (dużo się dzieje i to był bardzo emocjalny dzień dla mnie) ile ma bobo 😆 ale wszystko ma na miejscu. Pięknie bije serduszko -144 czegoś tam i dziewczynka 😁 Pan doktor bez wstydu pokazał łechtaczkę i wargi sromowe. Mówi, że dziewczynka jak nic. Muszę dzisiaj lub jutro zadzwonić i umówić się na połówkowe.
Teraz mam za tydzień endokrynologa, ale już po wynikach TSH formalność. W drugiej połowie immunolog i zobaczymy czy dawka 0.6 heparyny zostaje czy zmieniamy.
Zjem konia z kopytami 🤭 Mam taki apetyt, że szok. Będę się w tej ciąży toczyć, bo taka ilość żarcia nie może mi ujść płazem 😆
Oooo.. czyli jednak! 🥰 Niech rośnie Malutka 🫂 Myślałaś już nad imieniem dla córeczki? -
MummyYummy wrote:A na co będziesz polować na zakupach? Pochwal się 😊
Zaczarowan, MagicznaNuta, Majuna, Prezesoowa, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
31 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96 wrote:Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁
Taaak, ja widziałam te komplety w necie, daj znać jak jakość! 😃Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Witaj Kruszynko! ♥️♥️♥️
A ja znowu rozklejona… te zdjęcia z USG mnie tak rozczulają 🥹🥹
@notdobadd, wiem, że masz teraz gorszy czas, ale jestem pewna, że już niedługo będziemy podziwiać Twojego bobasa 🥺♥️notsobadd, elektro96, MagicznaNuta, Majuna, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Jadę z siostrą wybrać nowe okulary do optyka, a oprócz tego mam w planach Pepco. 🤪 nie wiem czy widziałyście takie muslinowe komplety - koszula i krótkie spodenki? Chciałabym to upolować 🤪 no i jeszcze Rossmann, bo oczywiście skończyły mi się na raz wszystkie szampony i odżywki 😁
Mam to samo - jak kończą mi się kosmetyki, to hurtowo 🤭 I nieważne, że odżywka jest dwa razy większa od szamponu 😅 A jak jeszcze trafię na promocję... Mąż się za głowie łapie już nawet nie na kwotę na rachunku, co na brak miejsca na półkach 😂elektro96 lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@notdobadd, wiem, że masz teraz gorszy czas, ale jestem pewna, że już niedługo będziemy podziwiać Twojego bobasa 🥺♥️
Dziękuję Ci kochana ♥️ ja dzisiaj w to nie wierzę, ale wiem, że za kilka dni znowu obudzę się pełna wiary i będę walczyć nadal. To krótki bunt 🤪:*
Jeśli kiedys nam się uda to zdjęciami USG wykleję chyba wszystkie ściany, uwielbiam na nie patrzeć 😅 Na razie cieszę oczy Waszymi 🫶🏻MummyYummy, MagicznaNuta, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:Mam to samo - jak kończą mi się kosmetyki, to hurtowo 🤭 I nieważne, że odżywka jest dwa razy większa od szamponu 😅 A jak jeszcze trafię na promocję... Mąż się za głowie łapie już nawet nie na kwotę na rachunku, co na brak miejsca na półkach 😂
Boziu, mój też marudzi! W ogóle mam jakiegoś pierdolca na punkcie robienia zapasów żeli pod prysznic - gdzie nie wejdę tam cyk, żel do koszyka bo ✨chyba się kończy✨
W efekcie mam w domu takie zapasy, że mogłybyście się wszystkie u mnie kąpać przez tydzień 😂MummyYummy, elektro96, Zaczarowan, MagicznaNuta, Majuna, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Dziękuję Ci kochana ♥️ ja dzisiaj w to nie wierzę, ale wiem, że za kilka dni znowu obudzę się pełna wiary i będę walczyć nadal. To krótki bunt 🤪:*
Jeśli kiedys nam się uda to zdjęciami USG wykleję chyba wszystkie ściany, uwielbiam na nie patrzeć 😅 Na razie cieszę oczy Waszymi 🫶🏻
Zawsze można zrobić tapetę ze zdjęć 🤭 To byłoby coś ♥️notsobadd lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Boziu, mój też marudzi! W ogóle mam jakiegoś pierdolca na punkcie robienia zapasów żeli pod prysznic - gdzie nie wejdę tam cyk, żel do koszyka bo ✨chyba się kończy✨
W efekcie mam w domu takie zapasy, że mogłybyście się wszystkie u mnie kąpać przez tydzień 😂
Jadę! Ja bardzo lubię eksperymentować z zapachami wszystkich tych płynów 🥰notsobadd lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Dziękuję Ci kochana ♥️ ja dzisiaj w to nie wierzę, ale wiem, że za kilka dni znowu obudzę się pełna wiary i będę walczyć nadal. To krótki bunt 🤪:*
Jeśli kiedys nam się uda to zdjęciami USG wykleję chyba wszystkie ściany, uwielbiam na nie patrzeć 😅 Na razie cieszę oczy Waszymi 🫶🏻notsobadd, MummyYummy, MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
31 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
♥️♥️♥️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Bobo ma 0,58 cm, bije serduszko i tak jak przypuszczałam ciąża jest starsza o 3 dni. Termin na 30.12 😁 zamknę ten rok z przytupem!
Na USG byłam z mężem, jak pokazała nam maluszka i bijące serce to po prostu tak się ucieszyłam. Potem jak już wyszliśmy z tej kliniki to płakaliśmy z mężem. Takie piękne chwile, wzruszenie i szczęście. Mąż mówił, że już płakał w poczekalni jak czekał na mnie. Dziękuję dziewczyny za kciuki i wsparcie. To małe bobo to nasz cud kochany, lekarka powiedziała, że mam anioła nad sobą 🥹
A teraz lecę Was nadrabiać, bo człowieka nie ma chwilę a już tyle stron 😂
Jak cudownie 🥹 bardzo, bardzo się cieszę ♥️
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Ja też po wizycie, Gratulacje Lyiss ❤️❤️
Zapomniałam z wrażenia (dużo się dzieje i to był bardzo emocjalny dzień dla mnie) ile ma bobo 😆 ale wszystko ma na miejscu. Pięknie bije serduszko -144 czegoś tam i dziewczynka 😁 Pan doktor bez wstydu pokazał łechtaczkę i wargi sromowe. Mówi, że dziewczynka jak nic. Muszę dzisiaj lub jutro zadzwonić i umówić się na połówkowe.
Teraz mam za tydzień endokrynologa, ale już po wynikach TSH formalność. W drugiej połowie immunolog i zobaczymy czy dawka 0.6 heparyny zostaje czy zmieniamy.
Zjem konia z kopytami 🤭 Mam taki apetyt, że szok. Będę się w tej ciąży toczyć, bo taka ilość żarcia nie może mi ujść płazem 😆
♥️♥️♥️
Co do jedzenia to witam w klubie 🤣