Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Notsobad kochany mąż 🥹 ja mówię zawsze do mojego, że jak zasnę to ma mnie obudzić bo nie chce spać z nieumytymi zębami 🤣
Majlen ale fajny pomysł na śniadanie, zrobiłam screen ale ciekawi mnie co to za sos Roleski 😁
Kejtka, odpocznij sobie, czekamy tutaj na Ciebie i będziemy wspierać 🥹
Prezesowa Twój tata i wasza rodzina jest bardzo silna 🥹 Bardzo ciepło o Was myślę. Kilka lat temu moja mama była w szpitalu i bardzo trudny czas dla naszej rodziny. Wszystko dobrze się skończyło ale wiem, jaki to ból i jak trzeba być silnym i wspierającym. Do tej pory mam ciary jak o tym myślę mimo upływu czasu. Dlatego wiem, jak bardzo jesteś dzielna 🥹😘
Pati, elektro , Zaczarowan kciuki ✊🏻
Elektro miałaś wczoraj na zdjęciu fajne klapki, jak będziesz mieć chwilę podzielisz się skąd takie fajne?😁
Grazka ja powiem Ci, że u mnie nawet nie mam gdzie kupić jakiś fajnych, gotowych posiłków 🙈
Pati jakie bobo już duże! Jaką chillerkę ma w Twoim brzuchu 😁
Miłego dnia ☀️
elektro96, notsobadd, Prezesoowa, MagicznaNuta, Pati2804, Zaczarowan, KejtKa, Majuna lubią tę wiadomość
-
O taki ten sos 😁Liyss🧚🏻 wrote:Notsobad kochany mąż 🥹 ja mówię zawsze do mojego, że jak zasnę to ma mnie obudzić bo nie chce spać z nieumytymi zębami 🤣
Majlen ale fajny pomysł na śniadanie, zrobiłam screen ale ciekawi mnie co to za sos Roleski 😁
Kejtka, odpocznij sobie, czekamy tutaj na Ciebie i będziemy wspierać 🥹
Prezesowa Twój tata i wasza rodzina jest bardzo silna 🥹 Bardzo ciepło o Was myślę. Kilka lat temu moja mama była w szpitalu i bardzo trudny czas dla naszej rodziny. Wszystko dobrze się skończyło ale wiem, jaki to ból i jak trzeba być silnym i wspierającym. Do tej pory mam ciary jak o tym myślę mimo upływu czasu. Dlatego wiem, jak bardzo jesteś dzielna 🥹😘
Pati, elektro , Zaczarowan kciuki ✊🏻
Elektro miałaś wczoraj na zdjęciu fajne klapki, jak będziesz mieć chwilę podzielisz się skąd takie fajne?😁
Grazka ja powiem Ci, że u mnie nawet nie mam gdzie kupić jakiś fajnych, gotowych posiłków 🙈
Pati jakie bobo już duże! Jaką chillerkę ma w Twoim brzuchu 😁
Miłego dnia ☀️
grazka0022, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Liyss, to są te klapeczki ale niestety kupowałam je dwa lata temu i nie są dostępne. Śmigam w nich przez całe lato i są przecudowne i wygodne. Chciałam sobie kupić kolejną parę, ale niestety nawet na Vinted nie mogę ich znaleźć 😔
https://ccc.eu/pl/damskie/buty/klapki/klapki-lasocki-rst-2228-01-camel
Liyss🧚🏻, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
grazka0022, Dropsik, Prezesoowa, elektro96, Malinowysorbet, MummyYummy, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Pati2804, Zaczarowan, Majuna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, uświadomiłam sobie, że dzisiaj podwójne świeto! Dzień wypłaty i piąteczek

Co robicie z tej okazji? Ja zaprosiłam mojego na randkę
MagicznaNuta, Pati2804, Zaczarowan, Majuna lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Tam jeszcze w tych wrapach, jest ważny składnik- suszone pomidory
Bo nie wiem czy to dopisałam 😄
grazka0022, Majuna lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dzień dobry🤗
Niestety biel na tesciwie😬🤍
Prezesowa kciuki za tatę 🤞❤️
Kejtka my cały czas wierzymy w Twojego kropeczka🥺🤞❤️💖
Pati przepiękny synek i jaki grzeczny przy badanku🤗😊
Elektra nie puszczam kciuków🤞❤️ oby poszla szybko, sprawnie i przyjemnie badanko🤞❤️
Dziś od rana pracowicie, ale będę starała się jak najczęściej podglądać
Miłego dnia💚❤️💛
elektro96, Pati2804, KejtKa lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dziękuję, że pytasz 🥰 tak jak mówiłam będę walczyć, żeby nie upaść. Dzisiaj już nie ma tej czarnej chmury nad głową i oby tak zostało. W przyszłym tygodniu mam też terapię więc wierzę w lepsze jutro :pPrezesoowa wrote:Jak się dzisiaj czujesz Kochana?
Prezesoowa, elektro96, MagicznaNuta, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Majlen wrote:Tam jeszcze w tych wrapach, jest ważny składnik- suszone pomidory
Bo nie wiem czy to dopisałam 😄
Mnie zaciekawił ten sos z Roleski, musze go spróbować
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Prezesoowa wrote:U mnie wypłata na koniec miesiąca, więc jeszcze 2 tygodnie poczekam

Oj tam, ale piąteczek to też święto
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
notsobadd wrote:Zasnęłam wczoraj w tzw. opakowaniu 😂 mąż zmywał mi makijaż przez sen i przestawiał budzik, żebym rano zdążyła wziąć prysznic 😂 odcięło mnie kompletnie…
Także lecę do pracy i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy muszę zahaczyć o Lidla, bo żadnych pudełek do jedzenia nie przygotowałam 🫣
O jaki wspaniały Mąż 🙂 wiesz co ja czasami z Lidla brałam taką sałatkę do pracy: kurczak, makaron, sałata, pomidory koktajlowe i zawsze jakiś sos. Mega mi smakowała jak na gotowca to naprawdę super 🤩
grazka0022, notsobadd, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hejka dawno mnie tu nie było ale przyszłam zameldować że u mnie koniec starań..... psychicznie nie podołałam, po ponad tygodniowym opóźnieniu, 3testach z widoczna linia testowa jestem psychicznym wrakiem głównie dlatego że chciałam w końcu coś zaplanować przyłożyłam się do wszystkiego badania były juz super do momentu stymulowalnych cykli teraz wszystko rozregulowane ja czuje się okropnie. Będę czasami wpadac do Was i podczytywać ale muszę się zregenerować. Życie po raz kolejny pokazało mi że jednak nie mogę nic planować,bo kończy się to tylko rozczarowaniem... jeszcze zmarła nam osoba w rodzinie i powiem szczerze że nic mnie nie podnosi tylko wszystko ściąga ku dołowi...
Przytulam wszystkie potrzebujące i trzymam 🤞🤞🤞 za wszystkie powodzeniaHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
@KejtKa, mocno, mocno Cię przytulam i niezmiennie trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie ✊🫂
@Prezesoowa, dziwnie, że na takim oddziale robią przeciągi 🙄 najważniejsze, że teta dzielnie się trzyma, z tego, co piszesz, miał chwilę zwątpienia, ale to znaczy, że naprawdę ma w sobie siłę do walki i nie jest obojętny 💪 Trzymam kciuki, żeby w weekend wrócił na "swój" oddział, a najlepiej jak najszybciej do domu ✊♥️
@damrade, fajnie, że wpadłaś ♥️ Świetnie, że wszystkie wyniki w porządku! No i chłopiec 🥰💪
@notsobadd, ale jaki kochany, że nawet o zmyciu makijażu pomyślał 😍
@Pati, aaaaaa, jaki słodki Franio ♥️♥️♥️ Cieszę się, że wszystko w porządku 💪🥰
@Majlen, mój Mąż ostatnio zakochał się w tym sosie 🤭 Podobno petarda, ja aktualnie nie mogę patrzeć na tak tłuste rzeczy 😅 Córka za to rozmiłowała się w sosie tysiąca wysp, jestem w szoku, bo raczej ciężko jej kulinarnie dogodzić 😁
@Smerfetka, smacznego 😋 Co ja śniadanie?
@elektro, jesteśmy z Tobą 💪💪💪
@Malinowysorbet, cieszę się, że dziś lepiej się czujesz ♥️
U nas mój Mąż świętuje dziś, jak to mówi, Matki Boskiej Pieniężnej 🙃 Dlatego z tej okazji liczę na jakieś dobre jedzonko wieczorem 😂
Umówiłam się na badania prenatalne 💪 Na jedne byłam już umówiona, ale raz, że było za wcześnie, a dwa, że teraz wybrałam lekarza, który ma więcej certyfikatów. 28 maja to będzie emocjonujący dzień!
Smerfetkaa, notsobadd, elektro96, Prezesoowa, Dropsik, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Pati2804, Rahia, Zaczarowan, KejtKa, Majuna lubią tę wiadomość
-
Majlen ciekawe, pierwszy raz go widzę, spróbuję go znaleźć 😁
Elektro dziękuję! Spróbuję poszukać jakiś podobnych bo na lato myślę będzie super 🥹
Grazka jak mamy dzień matki boskiej pieniężnej to właśnie te idziemy gdzieś zjeść na miasto 😁
Prezesowa dziękuję, że pytasz. Dziś nie wzięłam tabletek na mdłości i spróbuję to wyleżeć w łóżku po prostu.. bo się zastanawiam czy brać cały czas czy nie, bo się łudzę, że mi zaraz przejdzie 😅 ale powiem Wam, że wczoraj mimo tego, że czułam się słabo to bez mdłości to jest inna jakość życia… naprawdę 🙈
elektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie często wlatuje owsianka nocna, albo jakieś koktajle ale to zdecydowanie za mało do pracy, później dojadam na noc i efekty są w postaci dodatkowych kgMajlen wrote:Noo parmezan pyszotka jest 😍
A ja to tak co tydzień sobie zmieniam rodzaj jedzenia do pracy. Teraz te wrapy, później sałatki z warzywami i makaronem tortellini wlatują, a nieraz jakaś buła też z warzywami i smakowy skyr :p