Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Lasocki lubi wypuścić takiego hita i nie puszczać go w kolejnym sezonie, ja mam takie sandałki, nie dość, że są śliczne i pasują do wszystkiego to jeszcze bardzo wygodne. Kupiłabym ze 3 pary na zapas, bo już mi się rozwalają
Mam to samo z sandałkami z Lasockiego! Chodziłam w nich 3 lata i pękł pasek i nie mogę ich nigdzie dorwaća też kupiłabym zapas najchętniej 😂
elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Anonim1992 wrote:Hejka dawno mnie tu nie było ale przyszłam zameldować że u mnie koniec starań..... psychicznie nie podołałam, po ponad tygodniowym opóźnieniu, 3testach z widoczna linia testowa jestem psychicznym wrakiem głównie dlatego że chciałam w końcu coś zaplanować przyłożyłam się do wszystkiego badania były juz super do momentu stymulowalnych cykli teraz wszystko rozregulowane ja czuje się okropnie. Będę czasami wpadac do Was i podczytywać ale muszę się zregenerować. Życie po raz kolejny pokazało mi że jednak nie mogę nic planować,bo kończy się to tylko rozczarowaniem... jeszcze zmarła nam osoba w rodzinie i powiem szczerze że nic mnie nie podnosi tylko wszystko ściąga ku dołowi...
Przytulam wszystkie potrzebujące i trzymam 🤞🤞🤞 za wszystkie powodzenia
Kochana, bardzo mi przykro, że masz trudny czas 🫂 Tydzień opóźnienia naprawdę potrafi bardzo zmęczyć psychicznie. Na pewno swoje też dołożyła utrata bliskiej osoby... Wysyłam Ci bardzo dużo siły, trzymaj się! I nie uciekaj od nas ♥️
Myślisz, że to definitywny koniec starań czy na razie zrobicie sobie przerwę? -
Smerfetkaa wrote:O jaki wspaniały Mąż 🙂 wiesz co ja czasami z Lidla brałam taką sałatkę do pracy: kurczak, makaron, sałata, pomidory koktajlowe i zawsze jakiś sos. Mega mi smakowała jak na gotowca to naprawdę super 🤩
Też ją lubię, dzisiaj zgrzeszyłam i wjechalo ciasto francuskie z jabłkiem na śniadanie 🤪 Ale na potem już grzecznie, będą kanapki z rzodkiewką i kiełkami 🤭MagicznaNuta lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:O jaki wspaniały Mąż 🙂 wiesz co ja czasami z Lidla brałam taką sałatkę do pracy: kurczak, makaron, sałata, pomidory koktajlowe i zawsze jakiś sos. Mega mi smakowała jak na gotowca to naprawdę super 🤩
No ja właśnie takie jem tylko z biedrony, mega fajneW sumie są za 7 zł to nawet źle nie wychodzi w skali miesiąca na śniadania do pracy, no zawsze coś tam dokupię typu pomidorki, ser np apetina i się spokojnie najem
MagicznaNuta, damrade lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Lasocki lubi wypuścić takiego hita i nie puszczać go w kolejnym sezonie, ja mam takie sandałki, nie dość, że są śliczne i pasują do wszystkiego to jeszcze bardzo wygodne. Kupiłabym ze 3 pary na zapas, bo już mi się rozwalają
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:
Wszystko dobrze, Franek ma 7,25 cm 😍 był bardzo grzeczny , ruszał tylko delikatnie nóżkami, chyba spał, dało się go zmierzyć 😀 lekarz mówi że wszystko dobrze, pikawa pika ładnie jak to powiedział, nawet mi włączył żebym posłuchała, wyniki badań prenatalnych są dobre, szyjka wysoko więc też nie mam się co martwić no i odstawiam duphaston 🙂 pytałam się czy potwierdzi płeć ale mówił że on na tym etapie tego nie robi bo za dużo pomyłek jest później 🙈 no i sam mi mówił że odnośnie l4 i wyjazdów mam być ostrożna i nie wstawiać żadnych zdjęć jak gdzieś pojadę bo ZUS nie śpi 🤣🙈 a nawet się go o to nie pytałam więc spoko że pomyślał o tym 🙂
Teraz kciuki za pozostałe dziewczyny 😘✊🍀same dobre wiadomości
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o buty Lasockiego, to moja mama już się nauczyła - jak dobre, to kupuje wszystkie kolory albo od razu 3 pary 😅 Ona ma też bardzo duży problem ze znalezieniem wygodnego obuwia. Czasami też udaje mi się znaleźć jakieś niedobitki na eobuwie.pl, ale to trochę jak szukanie igły w stogu siana 🙃
elektro96, Prezesoowa, Dropsik, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Wszystko dobrze, Franek ma 7,25 cm 😍 był bardzo grzeczny , ruszał tylko delikatnie nóżkami, chyba spał, dało się go zmierzyć 😀 lekarz mówi że wszystko dobrze, pikawa pika ładnie jak to powiedział, nawet mi włączył żebym posłuchała, wyniki badań prenatalnych są dobre, szyjka wysoko więc też nie mam się co martwić no i odstawiam duphaston 🙂 pytałam się czy potwierdzi płeć ale mówił że on na tym etapie tego nie robi bo za dużo pomyłek jest później 🙈 no i sam mi mówił że odnośnie l4 i wyjazdów mam być ostrożna i nie wstawiać żadnych zdjęć jak gdzieś pojadę bo ZUS nie śpi 🤣🙈 a nawet się go o to nie pytałam więc spoko że pomyślał o tym 🙂
Teraz kciuki za pozostałe dziewczyny 😘✊🍀Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Majlen ciekawe, pierwszy raz go widzę, spróbuję go znaleźć 😁
Elektro dziękuję! Spróbuję poszukać jakiś podobnych bo na lato myślę będzie super 🥹
Grazka jak mamy dzień matki boskiej pieniężnej to właśnie te idziemy gdzieś zjeść na miasto 😁
Prezesowa dziękuję, że pytasz. Dziś nie wzięłam tabletek na mdłości i spróbuję to wyleżeć w łóżku po prostu.. bo się zastanawiam czy brać cały czas czy nie, bo się łudzę, że mi zaraz przejdzie 😅 ale powiem Wam, że wczoraj mimo tego, że czułam się słabo to bez mdłości to jest inna jakość życia… naprawdę 🙈Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
grazka0022 wrote:No ja właśnie takie jem tylko z biedrony, mega fajne
W sumie są za 7 zł to nawet źle nie wychodzi w skali miesiąca na śniadania do pracy, no zawsze coś tam dokupię typu pomidorki, ser np apetina i się spokojnie najem
To te same sałatki jak dobrze pamiętam ten sam producent chyba, tylko etykieta inna 😻 aż zatęskniłam za tymi sałatkami tylko w tym mięsku jest kurkuma. Nie bardzo chyba można ? Czy małe ilości są dozwolone, jak myślicie dziewczyny ? Taka sałatka w razie czego jest naprawdę super 😻 -
Anonim1992 wrote:Hejka dawno mnie tu nie było ale przyszłam zameldować że u mnie koniec starań..... psychicznie nie podołałam, po ponad tygodniowym opóźnieniu, 3testach z widoczna linia testowa jestem psychicznym wrakiem głównie dlatego że chciałam w końcu coś zaplanować przyłożyłam się do wszystkiego badania były juz super do momentu stymulowalnych cykli teraz wszystko rozregulowane ja czuje się okropnie. Będę czasami wpadac do Was i podczytywać ale muszę się zregenerować. Życie po raz kolejny pokazało mi że jednak nie mogę nic planować,bo kończy się to tylko rozczarowaniem... jeszcze zmarła nam osoba w rodzinie i powiem szczerze że nic mnie nie podnosi tylko wszystko ściąga ku dołowi...
Przytulam wszystkie potrzebujące i trzymam 🤞🤞🤞 za wszystkie powodzeniaWróć do nas, bo wierzę, że robisz przerwę a nie porzucasz starań. Czekamy aż będziesz gotowa.
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:u mnie często wlatuje owsianka nocna, albo jakieś koktajle ale to zdecydowanie za mało do pracy, później dojadam na noc i efekty są w postaci dodatkowych kg
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Dzień dobry🤗
Niestety biel na tesciwie😬🤍
Prezesowa kciuki za tatę 🤞❤️
Kejtka my cały czas wierzymy w Twojego kropeczka🥺🤞❤️💖
Pati przepiękny synek i jaki grzeczny przy badanku🤗😊
Elektra nie puszczam kciuków🤞❤️ oby poszla szybko, sprawnie i przyjemnie badanko🤞❤️
Dziś od rana pracowicie, ale będę starała się jak najczęściej podglądać
Miłego dnia💚❤️💛 -
Electro96 trzymam kciuki za badanie!
Powiem Ci że warto bo ja dostałam nowej nadziei po tym badaniu. Tak jakbym zaczęła starania od nowa - pierwsze 3 cykle i ze wszystko się może potoczyć w porządku. Życzę Ci też takiego nastawienia!
Ja dziś już dobrze. Wczoraj źle się czułam co mnie zdziwiło bo po samym badaniu nie było źle. Chyba bardziej mi ovitrelle dowaliło z wysokiem estradiolem. Ogólnie chodzę jakbym miała ospę tak mnie wysypało😂😅elektro96, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:I medal należy Ci się za to podejście
a jakie masz plany na weekend?
Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸