Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Dziękuję, że pytasz 🥰 tak jak mówiłam będę walczyć, żeby nie upaść. Dzisiaj już nie ma tej czarnej chmury nad głową i oby tak zostało. W przyszłym tygodniu mam też terapię więc wierzę w lepsze jutro :p
Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:To te same sałatki jak dobrze pamiętam ten sam producent chyba, tylko etykieta inna 😻 aż zatęskniłam za tymi sałatkami tylko w tym mięsku jest kurkuma. Nie bardzo chyba można ? Czy małe ilości są dozwolone, jak myślicie dziewczyny ? Taka sałatka w razie czego jest naprawdę super 😻
O! Nie wiedziałam tego, chętnie też się dowiemStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Zimozielona wrote:Electro96 trzymam kciuki za badanie!
Powiem Ci że warto bo ja dostałam nowej nadziei po tym badaniu. Tak jakbym zaczęła starania od nowa - pierwsze 3 cykle i ze wszystko się może potoczyć w porządku. Życzę Ci też takiego nastawienia!
Ja dziś już dobrze. Wczoraj źle się czułam co mnie zdziwiło bo po samym badaniu nie było źle. Chyba bardziej mi ovitrelle dowaliło z wysokiem estradiolem. Ogólnie chodzę jakbym miała ospę tak mnie wysypało😂😅35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
MummyYummy wrote:Jeśli chodzi o buty Lasockiego, to moja mama już się nauczyła - jak dobre, to kupuje wszystkie kolory albo od razu 3 pary 😅 Ona ma też bardzo duży problem ze znalezieniem wygodnego obuwia. Czasami też udaje mi się znaleźć jakieś niedobitki na eobuwie.pl, ale to trochę jak szukanie igły w stogu siana 🙃
elektro96, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Troche sie cykam, bo przede mną robią paniom zabiegi a ja ciągle czekam… 😁 wolałabym już być po
Jesteśmy z Tobą 🤞
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnonim1992 wrote:Hejka dawno mnie tu nie było ale przyszłam zameldować że u mnie koniec starań..... psychicznie nie podołałam, po ponad tygodniowym opóźnieniu, 3testach z widoczna linia testowa jestem psychicznym wrakiem głównie dlatego że chciałam w końcu coś zaplanować przyłożyłam się do wszystkiego badania były juz super do momentu stymulowalnych cykli teraz wszystko rozregulowane ja czuje się okropnie. Będę czasami wpadac do Was i podczytywać ale muszę się zregenerować. Życie po raz kolejny pokazało mi że jednak nie mogę nic planować,bo kończy się to tylko rozczarowaniem... jeszcze zmarła nam osoba w rodzinie i powiem szczerze że nic mnie nie podnosi tylko wszystko ściąga ku dołowi...
Przytulam wszystkie potrzebujące i trzymam 🤞🤞🤞 za wszystkie powodzeniapamiętaj, że zawsze tu jesteśmy i czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:takie w oleju?
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Ooo super! Też mam winko otwarte to może dziś dokończę... A jakie wino lubisz?
Prezesoowa lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Też swego czasu jadłam takie słodkie posiłki. Owsianka z owocami i serkiem wiejskim, ale mocno mi się to przejadloi teraz tylko na słono
-
elektro96 wrote:Troche sie cykam, bo przede mną robią paniom zabiegi a ja ciągle czekam… 😁 wolałabym już być po
Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa, MagicznaNuta, notsobadd, Pati2804, Leśneintro, Dropsik, MummyYummy, Majuna, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Electro96 trzymam kciuki za badanie!
Powiem Ci że warto bo ja dostałam nowej nadziei po tym badaniu. Tak jakbym zaczęła starania od nowa - pierwsze 3 cykle i ze wszystko się może potoczyć w porządku. Życzę Ci też takiego nastawienia!
Ja dziś już dobrze. Wczoraj źle się czułam co mnie zdziwiło bo po samym badaniu nie było źle. Chyba bardziej mi ovitrelle dowaliło z wysokiem estradiolem. Ogólnie chodzę jakbym miała ospę tak mnie wysypało😂😅 -
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Dzisiaj mamy się spotkać z kuzynka i jej mężem. Moze jakies winko wleci. A w weekend zobaczymy co się wymyśli:p
supera pozostałe Dziewczyny macie jakieś plany na weekend?
my prawdopodobnie pójdziemy na mecz piłki nożnej, a później grill u znajomych -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Domyślam się, że bez mdłości to jest życie. Ja tam wolę zwymiotować niżby miało mnie tak męczyć, ale pamiętam, że mówiłaś, ze Ty z kolei nienawidzisz wymiotować, więc współczuję podwójnie.. Mam nadzieję, że to się wkrótce uspokoi i będziesz mogła wrócić do normalnej aktywności
a jak u Ciebie z pracą? bo na razie chyba jesteś na urlopie?
Prezesowa Ty kochana jesteś, że tak wszystko pamiętasz 🥹😘 też mam taką nadzieję, dziękuję! Dostałam L4 od lekarki na razie, jak się lepiej poczuje to chcę wrócić a lekarka mi mówi, że ona to by mi już dała l4 do końca żebym nie wracała 😂Prezesoowa, Zaczarowan, Pati2804, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Elektro czekamy razem z Tobą 🥹
A ja powiem Wam, że śniadania na słodko i obiady mogłyby nie istnieć jakoś nie lubię tak. Dlatego u mnie nudne śniadania - kanapki 😅
Jakie macie plany na weekend? 😁elektro96 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Pati2804 wrote:Pytałam i lekarz mówi do mnie "moja droga, nie szukajmy problemów tam gdzie ich nie ma, wyniki są dobre "🙈😅
Pati, nie mogę normalnie uwierzyć, że Franek już 7,5 cmSzok.
Pamiętam jak wyszedł Ci pozytwny test, akurat tego dnia zalogowałam się na forum
A to już
A twój lekarz chyba ma dobre poczucie humoru
Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, damrade, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Elektro czekamy razem z Tobą 🥹
A ja powiem Wam, że śniadania na słodko i obiady mogłyby nie istnieć jakoś nie lubię tak. Dlatego u mnie nudne śniadania - kanapki 😅
Jakie macie plany na weekend? 😁chociaż takie naleśniki z serem owocami, sosem truskawkowych mniam
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość