Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysan95 wrote:Hej kochane, kciuki za wizyty 💕
Przytulam wszystkie z was, które tego potrzebują 🫂
Piękne zdjęcia dzidziutków 🥹❤️
U mnie 🐒 jeszcze nie ma 🤷🏻♀️ brzuch też przestał kompletnie boleć. Temp od 2 dni 36.55 wiem, że to na 1000% nie ciąża, ale mogłaby już po prostu przyjść i mnie dobić 🙈
Miłego dnia 🌺 -
Prezesoowa wrote:Byłabym hipokrytką, bo zamierzałam dziś ostro pracować, ale przyszedł szef ze swoimi wymysłami i znowu mnie wkurzył, więc kolejny dzień strajku włoskiego
A ja zamierzałam dziś ostro nie pracować, a zawalili mnie pod sufit i mam problem 🙈
Jeszcze tylko 3 godziny i 55 minut 💪🏻😅grazka0022, Zaczarowan, MagicznaNuta, Malinowysorbet, Prezesoowa, Gregorka, Pati2804, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Majuna, Chmurka21 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnysan95 wrote:Baaardzo od rana do wieczora siedzę jutro w pracy 🥲 ale może to pomoże mi po prostu nie myśleć
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Mój lekarz to spoko gościu 😁 cieszę się że trafiłam do niego z polecenia, nie ma jakiegoś super aparatu usg ani opcji 3d czy jak to się tam nazywa , ale czuję się bezpieczna i zaopiekowana no i mogę z nim o wszystkim pogadać, nigdy nie wyśmiewa no chyba że widzi że ja sobie żartuję też to on wtedy też coś śmiesznego powie , a tak to naprawdę mogę mu zadawać głupie pytania a on i tak na nie odpowiada 😅
Dzisiaj się mnie pyta , data ostatniej miesiączki a ja mu mówię ze 6 luty , że pamiętam to lepiej, niż to co jadłam wczoraj na śniadanie 🙈 a on zaczal się śmiać i do mnie mówi "Ty to jesteś agentka" 🤣
No i kazał mi jeść więcej rzeczy które mają w sobie żelazo bo delikatnie zaczyna mi spadać, szpinak bleee, mięso, jajka itd no i nie kazał szaleć z magnezem, mówił że tylko w razie potrzeby brać magnez , nie profilaktycznie, ale muszę to przemyśleć haha 🙈🤣 chyba i tak będę brała 2x1 ale przerzucę się na magne b6 forte, bo do tej pory brałam w postaci chelatu a na prenatalnych dostałam zalecenie zmiany na właśnie aspargin forte lub magne b6 forte 🤔 ktoś bierze z Was ?a szpinak może w koktajlach? z bananem, kiwi wychodzi pyszny
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:naprawdę fajny lekarz
a szpinak może w koktajlach? z bananem, kiwi wychodzi pyszny
Tak, tak, tak! Ja też przemycam tak szpinak i w ogole go nie czućZaczarowan, MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati ja zażywam Magne B6 Forte 2x2
W sumie zaczęłam go brać głównie z uwagi na silne bóle migrenowe, a teraz bardzo rzadko boli mnie głowa ^^ nooo i teraz też więcej pije. Może nie jakoś dużo więcej, ale te 2 litry dziennie są.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
Dropsik, MagicznaNuta, Zaczarowan, grazka0022, notsobadd, Malinowysorbet, Leśneintro, Prezesoowa, Gregorka, Vienna, Pati2804, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Chmurka21, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przytulam wszystkie z was, które tego potrzebują 🫂
Piękne zdjęcia dzidziutków 🥹❤️
U mnie 🐒 jeszcze nie ma 🤷🏻♀️ brzuch też przestał kompletnie boleć. Temp od 2 dni 36.55 wiem, że to na 1000% nie ciąża, ale mogłaby już po prostu przyjść i mnie dobić 🙈
Miłego dnia 🌺 -
grazka0022 wrote:Tak, tak, tak! Ja też przemycam tak szpinak i w ogole go nie czuć
Aż mi Grazka przypomniałaś o pewnym koktajlu.. kilka lat temu, kilka kg mniej… miałam etap zdrowego odżywiania.. jejku! Nigdy nie zapomnę, jak zrobiłam sobie koktajl z jarmużu.. OKROPNE! 😂 od razu taki paw poszedł.. nigdy w życiu.
Co do szpinaku to nie wiem, co wy macie do niego 😂 jest pyszny! ❤️MagicznaNuta, Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
mniej cudownie , że to takie okropne doświadczenie
oby szybko zaowocowało II
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 11:10
-
elektro96 wrote:Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Aż mi Grazka przypomniałaś o pewnym koktajlu.. kilka lat temu, kilka kg mniej… miałam etap zdrowego odżywiania.. jejku! Nigdy nie zapomnę, jak zrobiłam sobie koktajl z jarmużu.. OKROPNE! 😂 od razu taki paw poszedł.. nigdy w życiu.
Co do szpinaku to nie wiem, co wy macie do niego 😂 jest pyszny! ❤️dla tych co nie lubią w koktajlach jest mało wyczuwalny
Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
Cieszę się, że jesteś już poOdpoczywaj kochana, ile tylko zapragniesz 🥰 Niech badanie zaowocuje w przyszłych miesiącach… a może nawet w tym miesiącu 😘😘
MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Mój lekarz to spoko gościu 😁 cieszę się że trafiłam do niego z polecenia, nie ma jakiegoś super aparatu usg ani opcji 3d czy jak to się tam nazywa , ale czuję się bezpieczna i zaopiekowana no i mogę z nim o wszystkim pogadać, nigdy nie wyśmiewa no chyba że widzi że ja sobie żartuję też to on wtedy też coś śmiesznego powie , a tak to naprawdę mogę mu zadawać głupie pytania a on i tak na nie odpowiada 😅
Dzisiaj się mnie pyta , data ostatniej miesiączki a ja mu mówię ze 6 luty , że pamiętam to lepiej, niż to co jadłam wczoraj na śniadanie 🙈 a on zaczal się śmiać i do mnie mówi "Ty to jesteś agentka" 🤣
No i kazał mi jeść więcej rzeczy które mają w sobie żelazo bo delikatnie zaczyna mi spadać, szpinak bleee, mięso, jajka itd no i nie kazał szaleć z magnezem, mówił że tylko w razie potrzeby brać magnez , nie profilaktycznie, ale muszę to przemyśleć haha 🙈🤣 chyba i tak będę brała 2x1 ale przerzucę się na magne b6 forte, bo do tej pory brałam w postaci chelatu a na prenatalnych dostałam zalecenie zmiany na właśnie aspargin forte lub magne b6 forte 🤔 ktoś bierze z Was ? -
Bardzo się cieszę, że jesteś już po ♥️
I najważniejsze, że są drożne. Odpoczywaj i nabieraj sił 😊👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Zaczarowan wrote:Aż mi Grazka przypomniałaś o pewnym koktajlu.. kilka lat temu, kilka kg mniej… miałam etap zdrowego odżywiania.. jejku! Nigdy nie zapomnę, jak zrobiłam sobie koktajl z jarmużu.. OKROPNE! 😂 od razu taki paw poszedł.. nigdy w życiu.
Co do szpinaku to nie wiem, co wy macie do niego 😂 jest pyszny! ❤️
O Jarmuż jest feeeJa też lubie szpinak, ale mój mężczyzna nie cierpi, więc pijemy te koktajle
MagicznaNuta, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"