Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny bo zaraz ja bacik wyciągnę.. 😜 przecież pluje na Was często, kiedyś musicie się zarazić 🙈🦠🦠🦠🦠🦠
a tak serio, mam nadzieję że każdej się to uda prędzej czy później, chociaż szwagierka która tak mi pomaga , nie może mieć dzieci i jej mąż też nie i adoptowali córeczkę i jest cudowna.. ❤ jestem jej chrzestną i czuje się zaszczycona bo to dla nich wspaniały dar i dla nas jako rodziny też dar i duma ogromna że dali dom i miłość dziewczynce która nie miała nic a teraz jest w kochającej rodzinie 😊 i są naprawdę szczęśliwi 🍀 i jestem dumna z tego że my też możemy dać jej swoją miłość i troskę, jako nowy dalsza rodzina , a widzimy się bardzo często i to jest piękne 😊
Ale pięknie napisane, muszą być cudownymi ludźmi ♥️Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Kurcze jak dobrze Was poczytać, ostatnio tez o tym myslalam, że co jeśli wszystkie się doczekają kreseczek a ja zostanę sama 🤣
Grazka, pierś do góry i mogą Cie smoknac. Nie wiedzą jakie fajne mamy forumPati2804, MagicznaNuta, elektro96, Prezesoowa, CoffeeDream, Majuna lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
Leśneintro wrote:Widzę, że nie jestem jedyną która ma obawy, że zostanie tu sama a reszta zajdzie w ciąże
Grupowe obawy 😃 marzy mi się, że zostaniemy w takim składzie już z maluszkami u boku ♥️Pati2804, Leśneintro, MagicznaNuta, Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa, Majlen, Speranza :), Majuna, Chmurka21 lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Też mam podobne myśli, ostatnio takiego mema dostałam 😂😅 oby się spełniło I żebyśmy ulewaly tym szczęściem 🤰❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 12:16
notsobadd, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Pati2804, elektro96, Leśneintro, Prezesoowa, Dropsik, CoffeeDream, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesoowa wrote:Może Ci zazdroszczą
pieron wie, co komu w głowie siedzi
U mnie też ciągle sąsiedzi się gapią na brzuch zastanawiając czy spożywcza czy gratulować
Też tak kiedyś pomyślałamAle mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi, bardziej śmieszy
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Może Ci zazdroszczą
pieron wie, co komu w głowie siedzi
U mnie też ciągle sąsiedzi się gapią na brzuch zastanawiając czy spożywcza czy gratulować
Te spojrzenia na brzuch… 🤡 A ubierz tylko luźniejsza koszulę czy sukienkę to już w ogóle👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Coffee odpoczywaj i korzystaj z urlopu 🥹
Prezesowa co za typ z tego szefa 🙈 jakie teksty w ogóle. Trzymam kciuki, żebyś znalazła sobie pracę, której chcesz. A jak szef mówi, że bez Ciebie upadnie to niech doceni Cię finansowo a nie ucina kasę..
Ja uwielbiam szpinak! Np naleśniki ze szpinakiem, fetą i kurczakiem 🤤
Elektro a obiad Ci dadzą chociaż? Czy wypuszczą na głodnego? 🙈
Ja wierzę, że każdej uda się spełnić te marzenie 🥹 i nawet jeśli czasami człowiek już traci nadzieję i jest ciężko i ma w głowie, że nigdy się nie uda to wierzę w to, że prędzej czy później uda się. I mówię to ja, która myślała, że nigdy nie zobaczy dwóch kresek bo zawsze tylko biel na testach.Malinowysorbet, elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Grupowe obawy 😃 marzy mi się, że zostaniemy w takim składzie już z maluszkami u boku ♥️
Cieszę się, że mogę Was poznawaćPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:jestem tu parę dni i tak teraz myślę, że może trochę się wprosiłam i za dużo się " wymądrzam", proszę o stopowanie, gdyby coś
Cieszę się, że mogę Was poznawać
No weź sobie nie żartuj, super że jesteś z nami i że się udzielasz 🤪 czym chata bogata 😝♥️MagicznaNuta, elektro96, Prezesoowa, Gregorka, Zaczarowan, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Chyba mam dzisiaj jakąś głupawkę. Wyobraziłam sobie jak już wszystkie macie dzieci, a ja się dalej staram i staram… i na pierwszej stronie w kalendarzu tylko jeden dzień testowania notsobadd 🤣 xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 12:29
elektro96, MagicznaNuta, Prezesoowa, Dropsik, Zaczarowan, Speranza :), Majuna, Chmurka21 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:A szkoda nawet gadać. Najpierw zaczął, że ktoś po moje referencje dzwonił i że jak odejdę to bedzie musiał firmę zamknąć i to będzie moja wina, po czym chce żebym z nim jechała w delegacje na drugi koniec Polski. Dramat
-
Liyss🧚🏻 wrote:Coffee odpoczywaj i korzystaj z urlopu 🥹
Prezesowa co za typ z tego szefa 🙈 jakie teksty w ogóle. Trzymam kciuki, żebyś znalazła sobie pracę, której chcesz. A jak szef mówi, że bez Ciebie upadnie to niech doceni Cię finansowo a nie ucina kasę..
Ja uwielbiam szpinak! Np naleśniki ze szpinakiem, fetą i kurczakiem 🤤
Elektro a obiad Ci dadzą chociaż? Czy wypuszczą na głodnego? 🙈
Ja wierzę, że każdej uda się spełnić te marzenie 🥹 i nawet jeśli czasami człowiek już traci nadzieję i jest ciężko i ma w głowie, że nigdy się nie uda to wierzę w to, że prędzej czy później uda się. I mówię to ja, która myślała, że nigdy nie zobaczy dwóch kresek bo zawsze tylko biel na testach.Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Dropsik, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺