Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej 🌸
Od wczoraj Was tylko podczytuję. Najzwyczajniej w świecie jakoś brakuje mi czasu, żeby tu się udzielać, ale podczytuję na biezaco. Ostatni czas w pracy mam mocno intensywny. Poza tym wracam na dobre tory i po przerwie w jakichkolwiek treningach w końcu byłam na bieganiu i rowerze. Dziś oczywiście zakwasy 🙈
Nie obrażajcie się, bo wrócę pewnie dopiero po weekendzie. Chcę wykorzystać wolne dni na maksa.
Oczywiście będę Was podczytywac. Niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie 🤞🍀🩷 Piękne macie już bobaski @Pati @Liyss 🥹😍 Pięknie się na to patrzy!
@KejtKa Bardzo mi przykro 🫂 Żadne słowa tu nie będą pocieszeniem. Ale wierzę mocno, że może jednak za tydzień już zobaczysz swojego Kropka 🍀 Ściskam! 🫂🩷
@Vienna Daj znać jak się dziś czujesz, bo chyba się nie odzywałaś? Chyba, że gdzieś pominęłam...🙁 Z Tobą też jestem myślami cały czas... 🫂
Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich, ale piszę to w pośpiechu, bo chciałam dać znak życia 😄
MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804, Liyss🧚🏻, Majuna lubią tę wiadomość
-
Ja akurat szpinak lubię więc i do obiadu wlatuje i do koktajli
Elektro super ze są drożne, teraz chwila odpoczynku i do działania! 😁🤞MagicznaNuta, Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:O Jarmuż jest feee
Ja też lubie szpinak, ale mój mężczyzna nie cierpi, więc pijemy te koktajle
ale zgubiłam gdzieś ten przepis
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Hej 🌸
Od wczoraj Was tylko podczytuję. Najzwyczajniej w świecie jakoś brakuje mi czasu, żeby tu się udzielać, ale podczytuję na biezaco. Ostatni czas w pracy mam mocno intensywny. Poza tym wracam na dobre tory i po przerwie w jakichkolwiek treningach w końcu byłam na bieganiu i rowerze. Dziś oczywiście zakwasy 🙈
Nie obrażajcie się, bo wrócę pewnie dopiero po weekendzie. Chcę wykorzystać wolne dni na maksa.
Oczywiście będę Was podczytywac. Niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie 🤞🍀🩷 Piękne macie już bobaski @Pati @Liyss 🥹😍 Pięknie się na to patrzy!
@KejtKa Bardzo mi przykro 🫂 Żadne słowa tu nie będą pocieszeniem. Ale wierzę mocno, że może jednak za tydzień już zobaczysz swojego Kropka 🍀 Ściskam! 🫂🩷
@Vienna Daj znać jak się dziś czujesz, bo chyba się nie odzywałaś? Chyba, że gdzieś pominęłam...🙁 Z Tobą też jestem myślami cały czas... 🫂
Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich, ale piszę to w pośpiechu, bo chciałam dać znak życia 😄CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:A szkoda nawet gadać. Najpierw zaczął, że ktoś po moje referencje dzwonił i że jak odejdę to bedzie musiał firmę zamknąć i to będzie moja wina, po czym chce żebym z nim jechała w delegacje na drugi koniec Polski. Dramat
-
elektro96 wrote:Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
elektro96 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:U mnie po poronieniu naprawdę nie było lekko , ale po pobycie w szpitalu zdałam sobie sprawę że mam super męża i to dla niego starałam się żyć normalnie i mi to osobiście pomogło.😘
mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy miały suwaczki pod postami dziewczyny 😘✊🍀🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
tak bardzo bym chciała żebyście w końcu dostały swoje prezenty 🤱👶za te ciężkie trudy które przechodzicie w swoim życiu, że aż mam łzy w oczach 🥺Kochana jestem pewna, że suwaczki będą pojawiać się po kolei u każdej z nas
tak, zeby były różne etapy na forum
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Dobrze, że się odezwałaś, bo już się martwiłam :* udanego weekendu, odpocznij ile się da i korzystajcie z mężem ze wspólnego czasu
Vienna się nie odzywała, ale jeśli dobrze kojarzę to miała dziś wychodzić do domu, więc pewnie potrzebują z mężem trochę czasu we dwoje i jak będzie gotowa to wierzę, że dam nam znać co u niejelektro96, Leśneintro, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Super ekstra! Dobrze, że już jesteś po :* Jak długo musisz tam jeszcze zostać? Mąż po Ciebie przyjedzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 11:34
Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ostatnio miałam taką rozkmine, że co ja zrobię jak Wy już wszystkie zajdziecie w ciążę, a ja nie… 🤭 No przecież ja sobie nie znajdę drugiego takiego miejsca jak to nie znajdę 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Ostatnio miałam taką rozkmine, że co ja zrobię jak Wy już wszystkie zajdziecie w ciążę, a ja nie… 🤭 No przecież ja sobie nie znajdę drugiego takiego miejsca jak to nie znajdę 🤪
Speranza :) lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Ostatnio miałam taką rozkmine, że co ja zrobię jak Wy już wszystkie zajdziecie w ciążę, a ja nie… 🤭 No przecież ja sobie nie znajdę drugiego takiego miejsca jak to nie znajdę 🤪
Ale miejsce masz rajcę - jest cudowne ❤️notsobadd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Niestety poważnie, bo doskonale wie, że jeśli jedna osoba od nas odejdzie to dział jest do zamknięcia, bo nie da się tego uciągnąć w mniejszym składzie, a że mój dział generuje 80% całego przychodu firmy to jest jak jest. Ma to na własne życzenie, bo pomimo wielu porad i analiz zainwestował w budowę czegoś co nie ma sensu i już po wszystkim się okazał, że utopił ogromną kasę, więc teraz nagle zapowiada cięcia, że ucina socjal, ucina premie itp. A moje wynagrodzenie to w 50% premia, którą jednak sobie wypracowuje i dzięki której on sam ma wynagrodzenie i dla pozostałej bandy darmozjadów, więc powiedziałam, że za wynagrodzenie zasadnicze to sam może sobie robić
wczoraj udało mi się znaleźć kilka ofert pracy, z którymi wiążę spore nadzieje i mam nadzieję, że się uda..
To rzeczywiście gość jest w czarnej d...ale tak jak napisałaś, jeśli to na jego własne życzenie to chyba nie jest mi go żal. Teraz jest ciężko o ludzi do pracy, wiec koleś sobie nagrzebał.
Trzymam kciuki za te oferty
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ja też o tym myślałam… boję się że zostanę jedyną bezdzietną lambadziarą 😁
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dziewczyny bo zaraz ja bacik wyciągnę.. 😜 przecież pluje na Was często, kiedyś musicie się zarazić 🙈🦠🦠🦠🦠🦠
a tak serio, mam nadzieję że każdej się to uda prędzej czy później, chociaż szwagierka która tak mi pomaga , nie może mieć dzieci i jej mąż też nie i adoptowali córeczkę i jest cudowna.. ❤ jestem jej chrzestną i czuje się zaszczycona bo to dla nich wspaniały dar i dla nas jako rodziny też dar i duma ogromna że dali dom i miłość dziewczynce która nie miała nic a teraz jest w kochającej rodzinie 😊 i są naprawdę szczęśliwi 🍀 i jestem dumna z tego że my też możemy dać jej swoją miłość i troskę, jako nowy dalsza rodzina , a widzimy się bardzo często i to jest piękne 😊Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Kochane bezdzietne lambadziary, zgłaszam się na naczelniczkę bezdzietnych lambadziar. Słuchajcie mieszkam w bloku i pod blokiem mam plac zabaw, kocham te krzywe spojrzenia madek polek jak ja lece z psem, a one z dzieciakami i się tak patrzą, dam sobie obciąć obie ręce że mnie obgadują, że nie mam dzieci. Szkoda, że nie wiedzą, że sie staram.
Speranza :) lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Jestem po. Okropne doświadczenie dla mnie, ale jak to powiedział lekarz - „są drożne, i to jak!”. Idę trochę odpocząć 😊
Dobrze, że masz to z głowy i że są drożne 🥹😘elektro96 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰