Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja myślę że będzie ciemniejszy ale możesz męża dzisiaj złapać 😁✊🍀😘 zrób test wieczorem i rano 🙂
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
O jacie haha 🙈 typowy szef 🤪
Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Malinowysorbet myślę, że pik jest blisko. Ja sprawdzałam pik w aplikacji PREMOM i tam dodaje się fotki 😊
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Prezesoowa wrote:Mąż niech Cię zabierze na coś dobrego, zasłużyłaś
)
Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Odgapiłaś ode mnie
Pisałaś coś takiego? Przeoczyłam 🫣
Edit. Znalazłam. Ty się tu pomału za testowanie zabieraj, bo szybciej sobie kreseczki wpiszesz niż Ci się wydaje 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 12:50
Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 13:36
Malinowysorbet, Prezesoowa, grazka0022, Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta, Gregorka, notsobadd, Leśneintro, Zaczarowan, Pati2804, CoffeeDream, Speranza :), elektro96, Majuna, MummyYummy, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Te testowe zawsze Ci się tak słabo wybarwiają?
Ja bym siknęła jeszcze wieczorem, żeby nie przegapicPrezesoowa lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Prezesoowa wrote:"Nie mam pieniędzy"
I równocześnie daje dodatek funkcyjny w wysokości 2,5 tysiąca lasce, która wygryzła ze swojego działu inną, bo "nie dało się z nią pracować", a teraz "jestem taka biedna, mam tyle pracy, dej mie piniondze"Prezesoowa, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Hej 🌼 właśnie dotarłam do domu ❤️
Hej kochanaVienna lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:Chyba zawsze mi się tak wybarwiały, albo to może wina zdjęcia bo na żywo są troche bardziej ciemne 🤔 a męża i tak dzisiaj dorwe, trzeba ćwiczyć 😁
No na zdjęciu inaczej wygląda niż w rzeczywistości . Bo jak ja tu kiedyś wstawiłam mój test to większość pisała, że jeszcze nie pik a ja czułam, że to to i faktycznie aplikacja mi potwierdziła. I wtedy zaszłam w ciążę 😅Prezesoowa, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Dropsik, notsobadd, Pati2804, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:No na zdjęciu inaczej wygląda niż w rzeczywistości . Bo jak ja tu kiedyś wstawiłam mój test to większość pisała, że jeszcze nie pik a ja czułam, że to to i faktycznie aplikacja mi potwierdziła. I wtedy zaszłam w ciążę 😅
Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:A to ten też ma swoje jazdy. Ogólnie nie można było na niego narzekać, ale teraz czuć, że pali mu się grunt pod nogami, ale niestety, ja jego bohaterem nie zostanę. Bardzo lubię swoją pracę, lubię swoje obowiązki i swoje biuro, ale nie będę dla tych kilku rzeczy poświęcać swojego komfortu, bo w życiu prywatnym nie ma lekko, a co dopiero żebym jeszcze musiała w pracy obrywać.
-
nick nieaktualny
-
Ja przed pierwszą ciążą byłam na grupie staraczek, z którymi mam wciąż kontakt na grupie na FB ❤️ Dla pocieszenia dodam, że każda miała różną historię i czas starań, były straty, były inseminacje, in vitra, były badania i zabiegi...ale na 17 dziewczyn to 16 doczekało sie maleństwa lub nawet maleństw, bądź tak jak ja są w kolejnej ciąży. Ta jedna dziewczyna miała mega trudną historię, wiele przeszkód zdrowotnych, trzy procedury in vitro nieudane. Dzisiaj jest po rozwodzie z mężem i w związku z nowym partnerem i deklaruje, że ona jednak nie chce mieć dziecka 😮 Totalna zmiana u niej zaszła. Nie drążyłyśmy, ale wydaje się być szczęśliwa tam gdzie jest. Obserwowałam ją na IG i pochłonęła ją totalnie nowa pasja.
Więc konkluzja jest taka, że to całkiem spoko wynik i prawdopodobnie gdyby ta jedna dziewczyna podchodziła dalej do prób to w końcu by się udało. Pamiętam, że miała do kolejnej procedury podchodzić za granicą,ale wyszło inaczej.
Prędzej czy później zobaczymy dwie kreski u każdej z was 💕 oby prędzej niż później, bo niecierpliwe z nas staraczki 😆grazka0022, MagicznaNuta, Gregorka, Malinowysorbet, notsobadd, Prezesoowa, Pati2804, Leśneintro, CoffeeDream, elektro96, Chmurka21, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość