Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicznaNuta wrote:To zdecydowanie głupie myśli:
bo na bank fajna Dziewczyna z Ciebie:)
ALE tłumaczę sobie to trochę tym, że jestem spuchnięta, zebrana woda w organizmie, wzdęcie..wiecie, te sprawy 😆 no na ten okres 😅MagicznaNuta lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Zaczerowxnz gratulacje cudny chłopak dobry wieczór...🥰
Majuna lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Dzień dobry! Odmeldowuję się do poniedziałku bo nie znajdę czasu na pewno na nadrabianie. Życzę Wam wspaniałego weekendu! :*
Paima, Prezesoowa, Majuna, Zaczarowan, MagicznaNuta, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dobry!
Wszystkim, które czują się niewyraźne, życzę dużo zdrówka 😘
@Fermina, udanego weekendu 🥰
@NiedoszlaWielodzietna, czekamy 💪
@Majlen, @Majuna, wielkie kciuki za wyniki ✊
@Pati, śniłaś mi się dzisiaj! Zmywałaś naczynia w takiej skansenowej chatce, ale miałaś na sobie taki wytworny kapelusz z wielkim rondem i okulary przeciwsłoneczne! Zapraszałaś nas (bo była w tym śnie jeszcze jedna dziewczyna, ale niestety nie wiem, kto to) do siebie do Bytomia (a przecież Ty nie jesteś z Bytomia 🤭) i miałyśmy lecieć do Ciebie samolotem z Bielska do Bytomia przez Białoruś 🤯 Jedyne, co w tym śnie mi się zgadzało, to to, że byłaś bardzo wesoła i pogodna 🥰Majlen, Prezesoowa, Majuna, Platynova55, MagicznaNuta, CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Weekendowe dzień dobry! 😃
Oficjalnie pobiłam jakiś rekord w spaniu. Wczoraj poszłam „na drzemkę” i spałam 3h, po czym się wykąpałam, zjadłam, popiłam Fertistimem i poszłam dalej spać o 22 😂 Chyba nie obejdzie się bez lekarza z moim uchem, bo wczoraj zrobiłam się lekko przygłucha i cały czas mi w nim szumi 🙄
@Majlen @Majuna @NiedoszlaWielodzietna, będę dziś odswiezac wątek dla waszych wiadomości 🤞🏻🤞🏻Prezesoowa, Majuna, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Majuna wrote:A ja uwielbiam ketchup madero z biedry z ziołami, a wczenśniej to tylko Włocławek ze słoja. 😀
Co do wody, serdecznie polecam się uzbroić w:
-dafi jeśli jesteś fanką niegazowanej;
-soda stream, jeśli gazowanej. 😊
Ja żyję na tych dwóch "sprzętach". 😀 I wody nie kupuję już wcale. Soda ma fajne butelki, które można targać ze sobą, wersja mniejsza i większa. 😊
Trzymam kciuki za proga, w razie czego nie ma się co martwić, Twój organizm po AH potrzebuje czasu, ale rozumiem Cię. Jako staraczka znam, co to "niecierpliwość". ❤
Ale kupuje butelki, mam dzbanek filtrujący, ale jakoś nie umiem się przełamać, aby pić odrazu taką wodę kranową, po przefiltrowaniu..wydaje mi się, że to nie do końca oczyszcza, hmm sama nie wiem 🤔
Natomiast wszystko robię na przefiltrowanej wodzie, gotuje zupę, makarony, ziemniaki, kawe, herbatę itp ☺️
No krew oddana, wynik ma być dziś, mimo że sobota. Myślałam, że w poniedziałek 😁Prezesoowa, Majuna, Gregorka, notsobadd, MummyYummy, MagicznaNuta, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
notsobadd wrote:Weekendowe dzień dobry! 😃
Oficjalnie pobiłam jakiś rekord w spaniu. Wczoraj poszłam „na drzemkę” i spałam 3h, po czym się wykąpałam, zjadłam, popiłam Fertistimem i poszłam dalej spać o 22 😂 Chyba nie obejdzie się bez lekarza z moim uchem, bo wczoraj zrobiłam się lekko przygłucha i cały czas mi w nim szumi 🙄
@Majlen @Majuna @NiedoszlaWielodzietna, będę dziś odswiezac wątek dla waszych wiadomości 🤞🏻🤞🏻notsobadd lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 10.09 - 31+4 1946g💪
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
NiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny, zrobiłam test i nic nie ma, więc chyba jednak nie ciąża. No, ale luz to był dopiero pierwszy cykl po biochemie
Przykro mi, ta kreska była naprawdę widoczna… jednak Facellaki faktycznie potrafią czasem oszukiwać 🥹🫂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Majlen wrote:Współczuję Ci 😘 choć nigdy nie doświadczyłam bólu ucha. Mogę sobie tylko wyobrazić, jakie to uciążliwe
No upierdliwe strasznie… a dodatkowo oczywiście znowu coś się dzieje przed samą owulką, od czasu starań non stop tak jest, w każdym miesiącu coś 😂
Robiłaś dzisiaj tylko proga czy dorzucałaś coś jeszcze?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:U mnie tez spanie
wczoraj zasnęłam w 3 sekundy, spałam jak zabita do 5, bo siku i dospałam do 7
Ucho skontroluj koniecznie, żeby się nie rozniosło :*
Ale to chyba dopiero w poniedziałek pójdę do swojej przychodni, bo mam alergię na te nocne i świąteczne przychodnie… będę siedzieć 5h na korytarzu 🫣👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Majuna wrote:Tak, jestem bardzo. Ten gaz, który trzeba do tego kupować jest bardzo wydajny, a i można sobie samemu dostosować "nagazowanie" za pomocą ilości kliknięć. Ja osobiście lubię mocniej. 😃 ostatnio, jak patrzyliśny to starczył nam na 3 miesiące, a też naładowanie go to nie jest jakiś majątek. 😊
Potwierdzam w 100%! Ja się nauczyłam tak pić wodę, bo w moim domu rodzinnym piło się tylko colę i soki 😳 Przefiltrowana woda + soda stream, dorzucam sobie cytrynę i jest naprawdę spoko, też polecam 😁Majuna, MagicznaNuta, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻