Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna wrote:Dziewczyny, zrobiłam test i nic nie ma, więc chyba jednak nie ciąża. No, ale luz to był dopiero pierwszy cykl po biochemie
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:Długo byłam fanką gazowanej. Później zmieniłam na lekko gazowaną, bo zwykła była za mocna, no i ostatecznie piję tylko niegaz 😄
Ale kupuje butelki, mam dzbanek filtrujący, ale jakoś nie umiem się przełamać, aby pić odrazu taką wodę kranową, po przefiltrowaniu..wydaje mi się, że to nie do końca oczyszcza, hmm sama nie wiem 🤔
Natomiast wszystko robię na przefiltrowanej wodzie, gotuje zupę, makarony, ziemniaki, kawe, herbatę itp ☺️
No krew oddana, wynik ma być dziś, mimo że sobota. Myślałam, że w poniedziałek 😁Majlen lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny 😘😘 Miłego dnia!
Dzisiaj planuję pojechać do kilku sklepów, muszę sobie kupić legginsy. Macie może coś do polecenia?😊
Prezesowa super, że pospałaś sobie trochę dłużej. Spędź miło czas z mamą! 😘 Smacznej kawusi!
Notsobadd powiem tyko jedno- współczuję. Miałam raz zapalenie ucha, nigdy w zyciu.. Idź koniecznie do lekarza w tygodniu, bo z przewiania można łatwo wejść na kolejny etap 😬😬
NiedoszlaWielodzietna kurczę, przykro mi. Kreska była obiecująca.. Przytulam 🫂
Majuna my również korzystamy z tego sprzętu, jesteśmy zadowoleni
Speranza podziwiam za zajęcia fitness z samego rana 🥰 Baw się dobrze!
Trzymam kciuki za Wasze badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2024, 09:04
MagicznaNuta, notsobadd, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Spałabym dalej, ale stary musi do pracy dzisiaj jechać, więc mnie podrzuci do mamy na działkę to coś jej pomogę przy plewieniu, a i pierwszy raz od dłuuuugiego czasu będziemy miały okazję wypić razem kawkę
będziemy też czekać na telefon, bo jest spora szansa, że będą przenosić tatę, więc pojedziemy zabrać wszystkie jego sprzęty
mam nadzieję, że dla każdej z nas to będzie dobry dzień 🍀
miłej kawki i czasu spędzonego z mama i kciuki za tatę
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Hejka 🤗
Moja sobota szykuje się bardzo przyjemnie-sprzątanie, szybko po prezent i na 16 na kręgle urodzinowe do brata 😁🎳 Powiem Wam, że moja metoda gry jest dosyć kontrowersyjna, ale skuteczna 😂-rzucam z pół metra wysokości(huk jak nie wiem)🙈😅
@Prezesowa przyjemny dzień Ci się szykuje z mamą ❤️🤗 a pielenie mnie zawsze mocno relaksuje-mocno oczyszcza głowę 🤗
Pięknego dnia ❤️❤️❤️❤️Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Ja długi czas piłam wodę przefiltrowaną - jeśli ta woda z kranu jest dobrej jakości w Twoim regionie, to nie ma się czym martwić 🙂
Teraz totalnie mnie odrzuciło, zresztą nawet widzę, że aktualnie woda filtrowana mnie tak dobrze nie nawadnia - nawet jak pije jej dużo, to na drugi dzień i tak jestem jakaś taka opuchnięta. Dlatego piję mineralną i też mam wyrzuty sumienia z powodu plastiku 🥴 Prezesoowa podsunęła fajny patent, żeby kupować w szklanych butelkach 😉MummyYummy, Leśneintro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Dobrego dnia kochane! Ja właśnie dotarłam na fitness, lubię te poranne zajęcia w sobotę. Mam po nich powera na cały dzień
w nocy miałam idiotyczne sny, szkoda nawet pisać
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlatynova55 wrote:@NiedoszlaWielodzietna tule 🫂 ale może jeszcze ten cykl nie jest stracony
Ja dziś zaczne dzień od nieplanowanej wizyty u optyka, bo moje okulary wczoraj postanowiły się rozwalić 🙄 soczewki też akurat mi się skończyły, więc generalnie jestem ślepa jak kret dzisiaj 😆 ostatnio mam wrażenie że w moim życiu wszystko idzie nie tak albo się psuje, aż się boje kolejnych dni bo to jakiś obłęd 😐 -
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny 😘😘 Miłego dnia!
Dzisiaj planuję pojechać do kilku sklepów, muszę sobie kupić legginsy. Macie może coś do polecenia?😊
Prezesowa super, że pospałaś sobie trochę dłużej. Spędź miło czas z mamą! 😘 Smacznej kawusi!
Notsobadd powiem tyko jedno- współczuję. Miałam raz zapalenie ucha, nigdy w zyciu.. Idź koniecznie do lekarza w tygodniu, bo z przewiania można łatwo wejść na kolejny etap 😬😬
NiedoszlaWielodzietna kurczę, przykro mi. Kreska była obiecująca.. Przytulam 🫂
Majuna my również korzystamy z tego sprzętu, jesteśmy zadowoleni
Speranza podziwiam za zajęcia fitness z samego rana 🥰 Baw się dobrze!
Trzymam kciuki za Wasze badania -
nick nieaktualnyNadrobilam przy kawce to mogę powiedzieć oficjalnie dzień dobry Dziewczyny 🌷🌸 niech to będzie piękna sobota.
U nas póki co deszczowo. Nie wiem czy mecz i grill wypali.
Muszę się trochę za sprzątanie zabrać, a strasznie mi się nie chce.
Dziś więcej zabiegania, więc pewnie więcej będę podczytywac i lajkowac niż pisać.MummyYummy, notsobadd, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się z Wami. Dopiero wstaje z łóżka…
Przespałam wczoraj cały dzień, bo dopadła mnie taka okropna migrena… ostatni raz miałam taki atak chyba z 5 lat temu 😁
Dzisiaj czuję się lepiej, ale do normalności jeszcze daleko. Nie sądziłam, że to znieczulenie mnie tak przeczołga.Majuna, Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przespałam wczoraj cały dzień, bo dopadła mnie taka okropna migrena… ostatni raz miałam taki atak chyba z 5 lat temu 😁
Dzisiaj czuję się lepiej, ale do normalności jeszcze daleko. Nie sądziłam, że to znieczulenie mnie tak przeczołga.
Vienna, Kejtka jestem z Wami myślami.Vienna lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Hej, witam się z Wami. Dopiero wstaje z łóżka…
Dzisiaj czuję się lepiej, ale do normalności jeszcze daleko. Nie sądziłam, że to znieczulenie mnie tak przeczołga.
Jeju, Kochana, przytulam mocno 🫂 Migreny to paskudna sprawa... Masz chociaż jakiś środek, który Ci pomaga? -
MummyYummy wrote:Jeju, Kochana, przytulam mocno 🫂 Migreny to paskudna sprawa... Masz chociaż jakiś środek, który Ci pomaga?
Majuna, MummyYummy, MagicznaNuta, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nadrabiam wczorajszy dzień, bo mdłości dały mi się we znaki, dzisiaj już chyba lepiej 🤞🏻więc czas upolować komplety z Pepko. Odnośnie soda stream- mam i również polecam, tu można dokupić syropy np, mirinda - i smakuje tak jak ze sklepu 😻
MagicznaNuta, elektro96, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Miłego dnia kobietki 🌸
Nadrabiam wczorajszy dzień, bo mdłości dały mi się we znaki, dzisiaj już chyba lepiej 🤞🏻więc czas upolować komplety z Pepko. Odnośnie soda stream- mam i również polecam, tu można dokupić syropy np, mirinda - i smakuje tak jak ze sklepu 😻
-
Majlen wydaje mi się kochana, że każda z nas ma czasami takie myśli. Ale pamiętaj o tym, że my sami oceniamy siebie bardziej surowo niż jest w rzeczywistości 🫂😘
Majuna zdrówka 😘
Notsobad no z uchem nie ma żartów, może lepiej wziąć jakiś antybiotyk 😪 współczuje, dużo zdrówka
Niedoszlawielodzietna 🫂🫂
Co do wody to też chciałam kupić dzbanek ale mam jakieś opory czy mogę pić taką kranówę, zwłaszcza teraz w ciąży a wiem, że ten plastik też nie jest dobry i sama nie wiem.. Wolałabym dzbanek bo bardziej eko.
Elektro obyś szybko doszła do siebie 😘
Ja też myślałam o tym komplecie z pepco ale tak myślę, że nie wiem kiedy go ubiorę 😂 mąż już mi jechał ale mówię po domu będę w tym chodzić 😂
Kciuki za badania ✊🏻
Miłego dnia 😘Majlen, NiedoszlaWielodzietna lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Witam w ten chłodny poranek 🥶
@elektro mam nadzieję, że dziś już się lepiej będziesz czuła
@niedoszlawielodzietna 🫂🫂
Co do wody, to również mam sodastream, ale mimo to pijemy też czasem wodę mineralną ze względu na składniki mineralne.
Powiem Wam, że trochę zastanawiam się gdzie nasza Suzie, bo codziennie tu sporo pisała. Mam nadzieję, że tylko postanowiła odpocząć sobie od forumZaczarowan, Majuna, MummyYummy, MagicznaNuta, Platynova55, NiedoszlaWielodzietna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Też myślę o Suzie bo była z nami codziennie. Kochana daj znać co u Ciebie 🥹
Zaczarowan, Majuna, elektro96, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta, Platynova55, Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️