Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane. U mnie dzisiaj pogoda mocno w kratkę 🙈 zero chęci i motywacji do pracy 🙄
Tulę za wszystkie biele i mam nadziej, że to po prostu za wcześnie 🤞🏼😘
@Prezesoowa wszystkiego najlepszego dla taty 💕
Kurczę dziewczyny dziwny ten mój cykl..
pierwszy, w którym jedynym objawem po owulacji jest ból miesiączkowy i ból krzyża 🤦🏻♀️ trochę szybko, bo 🐒 ma przyjść dopiero 9/10.04. Oprócz tego zero bólu piersi, zero bólu sutków, które ostatnio tak mi doskwierały. Ciekawa jestem jak to się skończy.
Może te braki objawów to zasługa fertistimu 🤷🏻♀️
Życzę wam miłego dnia 💕 -
Vienna wrote:A była ta druga kreska tak samo mocna? Może jeszcze nie było owulacji? Wiesz, najważniejsze że było podziałane ❤️ i pamiętajcie żeby jeszcze poprawić kilka razy tak dla pewności 🤣 Ja to ten cykl biorę na leniucha 🤣 nie mierze tempki, nie sprawdzam testami kiedy owu, nawet śluzu jakoś bardzo nie obserwuję. Będziemy po prostu z mężem ❤️ co mniej więcej drugi dzień i zobaczymy. Apka niby mi pokazuje owu na sobotę, ale nie mam pewność czy coś się nie poprzesuwa, bo te cykle u mnie to każdy inny 😅
Właśnie możliwe, że nie było jeszcze, będę robić codzinnie test do weekendu i
tak też co drugi dzien i zobaczymy co to z tego będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2024, 09:14
Vienna lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Monk@ wrote:Wykorzystaj go dobrze i wypocznij ❤️
Niestety znowu nie będzie roweru i spaceru, więc moje treningi i kroki poszły w pal licho. Beznadziejny ten tydzień jeśli chodzi o mój ruch...
-
Amira wrote:Wiesz, wydaje mi się, że lepiej mierzyć tempke dopochwowo, wtedy masz bardziej miarodajny wynik. No i oczywiście termometrem owulacyjnym do tego przeznaczonym najlepiej. Owulacyjny różni się od standardowego przedziałem temperatury, który zwykle wynosi od 35,5 do 38,5 stopni Celsjusza. A jakim mierzysz ?
Tak, w następnym cyklu przerzucę się na mierzenie w pochwie chyba.. dojrzałam po takim czasie.
Chociaż te 35 cykli wyglądało dobrze (jeśli chodzi o temperaturę). Oczywiście termometr owulacyjny, microlife.Starania na luzie od 01.2022r.
Starania mega na poważnie od 01.2024r.
🙋🏻♀️ 27 lat
PCOS, IO 😬
Stymulacja w różnych kombinacjach Lametta, Aromek, Clostilbegyt, Ovitrelle ❌
TSH: 4,57 ulU/ml 😬 06.2025
TSH: 2 ulU/ml ✅ 09.2025
Jajowody drożne ✅
Metformax 3000 🙃
10.2025r. Włączony euthyrox 25
Brak naturalnych owulacji ❌
🙋🏼 30 lat
Budowa, ilość, ruchliwość ✅
Morfologia: 6% 💪🏻✅ -
Cześć dziewczęta. Dobrego dnia życzę, nawet pomimo tej brzydkiej pogody ♥️
Tulę za wszystkie biele i trzymam kciuki za kolejne testy ⏸️.
Ja jeszcze urlopuję. I czekam - byle do majówki. Na majówkę wypada mi 🙈. Oby jej nie było 👿Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2024, 09:23
nick nieaktualny, grazka0022, Lauraa, Fermina, Pati2804, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Dzień dobry 🙈 ale dzisiaj pospałam! A Wy widzę, że już od 6 na nogach 🥹
Mam nadzieję, że dzień będzie dla Was przyjemny, mimo pogody za oknem 🙏
@Prezesowa sto lat dla taty, dużo zdrówka!
@Monk@ mam nadzieje, że wszystko sobie wyjaśnicie z mężem i będziesz mogła być spokojna. Domyślam się, że to trudna sytuacja, zwłaszcza jak sobie już sobie wszystko pod to poukładałaś. Może to chwilowy strach z jego strony ☀️
@lesneintro też uważam, że pink mógł tu namieszać 🤪
@Suzie korzystaj z dnia wolności, szkoda tylko pogoda dzisiaj nie dopisuje 🤨
nick nieaktualny, Monk@ lubią tę wiadomość
-
Przyszły mi wyniki bety. W poniedziałek było 51,6 dzisiaj 94,7. Wiem że to w normie, ale chyba trochę mało. Już sama nie wiem co myśleć
elektro96, Monk@, Vienna, notsobadd, Gregorka, Dropsik, Amira, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Cześć dziewczyny; jedna z koleżanek z forum załatwiła nam kod rabatowy wklejam szczegóły

https://zapodaj.net/plik-yTDufApqx7
nick nieaktualny, Speranza :), Majuna, Lauraa, notsobadd, Dropsik lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Platynova55 wrote:Przyszły mi wyniki bety. W poniedziałek było 51,6 dzisiaj 94,7. Wiem że to w normie, ale chyba trochę mało. Już sama nie wiem co myśleć
A progesteronu nie badasz?
Pati2804 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Uffff, nadrobić Was to trzeba mieć czas! Dobrze że jestem na L4😁
Co do niespodzianek: w pierwszej wzięłam test do sypialni bo nie chciało mi się czekać 5 minut w łazience więc nie było niespodzianki. Myślałam że przy drugim się uda😁 nie udało się, byłam zbyt przejęta żeby zachować taką wiadomość dla siebie😁 od razu zadzwoniłam do niego do pracy.
Odnośnie wieku: jestem pewna że jako trzydziestoparolatka jestem lepsza matka niż gdybym dzieci urodziła 10 lat wcześniej. Wtedy się do tego kompletnie nie nadawalam.
Życzę Wam udanego dnia!
nick nieaktualny, Rachelka23, Malinowysorbet, Monk@, Lauraa, Pati2804, Amira, Majuna lubią tę wiadomość
MTHFR homo PAI-1 homo
ANA + (ZS)
Starania o 3 maluszka
Heparyna od owulacji -
Cześć dziewczyny 😊
Podczytywałam was wczoraj ale dałam sobie chwile oddechu i dzisiaj jest lepiej.
@Prezesoowa dużo zdrowia dla taty 😊
@Lesneintro trzymam kciuki za kolejne testy
Widziałam, ze pisałyście wczoraj o reakcji na ⏸️. Ja jak zobaczyłam 2 kreski to zrobiło mi się strasznie smutno, że nie będę mogła już spać na brzuchu 😆 całkiem zabawne myśli przychodzą wtedy do glowy😁
nick nieaktualny, Vienna, Lauraa, notsobadd, Pati2804, Gregorka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
No z jednej strony chciałabym powtórzyć, ale z drugiej to sama nie wiem czy od razu w piątek czy poczekać do przyszłego tygodniaPrezesoowa wrote:Ważne, że jest w normie 🤞 będziesz powtarzać jeszcze?starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Platynova55 wrote:Badałam ale jeszcze nie ma wyniku
Narazie nie ma co się martwić; przyrost jest w normie;) Powtórz w piątek w tym samym laboratorium
Platynova55, Pati2804, Lauraa lubią tę wiadomość
Jest bardzo dobrze ❤️Platynova55 wrote:Przyszły mi wyniki bety. W poniedziałek było 51,6 dzisiaj 94,7. Wiem że to w normie, ale chyba trochę mało. Już sama nie wiem co myśleć
Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość