Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Paima, Fermina czekamy na foteczki i na dobre wieści
Jestem już ❤️
Ryzyka wyszły bardzo niskie, z USG dzieciątko zdrowe.
Baaardzo nie współpracowało na początku - gdy tylko lekarz próbował zbadać serce, ono się odwracało 🙈
Ale na sam koniec się udało.
Nie potwierdził mi jeszcze płci 😃
Zdjęcie wrzucę w środę po wizycie u lekarza prowadzącego bo dziś mam duuuużo ale wszystkie wydrukowane i niewyraźne 🙈🥰
Majuna, Speranza :), Pati2804, Chmurka21, Dropsik, Liyss🧚🏻, notsobadd, Prezesoowa, Rahia, Fermina, elektro96, MummyYummy, CoffeeDream, Gregorka, Zaczarowan, MagicznaNuta, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wywaliło mi dzisiaj całe spojrzenie na naszą znajomość o 180 stopni, na tą chwilę nie wiem co zrobić z tym faktem. Ale chyba stet-niestety masz rację 🫣
Możliwe, że miała jakiś ukryty żal do Ciebie, ale no to mocno niedojrzałe zachowanie. Ty się na jej ciążę nie obraziłaś, nie odwróciłaś od niej a na pewno nie było to łatwe gdy samemu się nie udaje. Trzymaj się i daj znać jak się sytuacja będzie rozwijać.notsobadd, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Ja pójdę umyć gary, bo wkurzył mnie stary i zamknął się w drugim pokoju
rozważam nawet spanie na kanapie
Mam nadzieję, że u was następnego dnia też będzie już po kłótni 🤞Speranza :), Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
I bardzo dziękuję za kciuki i dobre myśli.❤️❤️❤️
Przede mną była w gabinecie para, bardzo się przedłużyło, a wyszli oboje zapłakani i rozmawiali z panią w rejestracji, że zadzwonią jutro bo muszą podjąć decyzję co dalej i mówili coś o aminopunkcji 😭
Nie mogę przestać o nich myśleć. 🙈Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
@Majuna bardzo się cieszę z poprawy wyników, super! 🤩
@Prezesowa a czym szanowny małżonek się naraził? Jak się naraził to niech on idzie na kanapę 🤪
@Fermina ja naprawdę nie rozumiem tych komentarzy w Twoim kierunku… w dzisiejszych czasach gdzie kobiety rodzą w coraz późniejszym wieku… przykro mi, że tego słuchasz. Czekamy na kolejną wizytę 🤞🏻
@grazka gratulacje 🥳 ciemnia to gówno, mam nadzieję że to wycofają, bo strasznie klaustrofobiczne uczucieMajuna, Speranza :), Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:Jestem już ❤️
Ryzyka wyszły bardzo niskie, z USG dzieciątko zdrowe.
Baaardzo nie współpracowało na początku - gdy tylko lekarz próbował zbadać serce, ono się odwracało 🙈
Ale na sam koniec się udało.
Nie potwierdził mi jeszcze płci 😃
Zdjęcie wrzucę w środę po wizycie u lekarza prowadzącego bo dziś mam duuuużo ale wszystkie wydrukowane i niewyraźne 🙈🥰
Takie wieści to my lubimy!! ♥️Paima lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Paima wrote:I bardzo dziękuję za kciuki i dobre myśli.❤️❤️❤️
Przede mną była w gabinecie para, bardzo się przedłużyło, a wyszli oboje zapłakani i rozmawiali z panią w rejestracji, że zadzwonią jutro bo muszą podjąć decyzję co dalej i mówili coś o aminopunkcji 😭
Nie mogę przestać o nich myśleć. 🙈
A co do tej pary to wiesz... Amniopunkcja czasem potwierdza, że dzieciątko jest zdrowe. To wcale nie są rzadkie przypadki. Trzeba wierzyć, że tak będzie u nich. Każda z nas na pewno dzisiaj o nich ciepło pomyśli, mi też się zaszkliły oczy jak to przeczytałam, i miejmy nadzieję, że od tej pory będą dostawać tylko dobre wyniki 🤞🤞Paima, Pati2804, notsobadd, Speranza :), elektro96, Gregorka, Leśneintro, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Bardzo się cieszę, że u was wszystko super 🥰🥰
A co do tej pary to wiesz... Amniopunkcja czasem potwierdza, że dzieciątko jest zdrowe. To wcale nie są rzadkie przypadki. Trzeba wierzyć, że tak będzie u nich. Każda z nas na pewno dzisiaj o nich ciepło pomyśli, mi też się zaszkliły oczy jak to przeczytałam, i miejmy nadzieję, że od tej pory będą dostawać tylko dobre wyniki 🤞🤞
Tak, wiem, że Pappa to ogólnie jedna ogromna statystyka ale dużo emocji kosztowało mnie patrzenie na ich smutek. Dzięki za to, co napisałaś ☺️ -
notsobadd wrote:@Majuna bardzo się cieszę z poprawy wyników, super! 🤩
@Prezesowa a czym szanowny małżonek się naraził? Jak się naraził to niech on idzie na kanapę 🤪
@Fermina ja naprawdę nie rozumiem tych komentarzy w Twoim kierunku… w dzisiejszych czasach gdzie kobiety rodzą w coraz późniejszym wieku… przykro mi, że tego słuchasz. Czekamy na kolejną wizytę 🤞🏻
@grazka gratulacje 🥳 ciemnia to gówno, mam nadzieję że to wycofają, bo strasznie klaustrofobiczne uczucie
No okropne.. mnie zamknęła w tej szafce i kazała siedzieć 3 minuty w ciemności a potem miało mnie oślepić, no zawał prawie 😳 W ogóle jakaś ta pani psycholog była średnio empatyczna, tak trochę się podśmiewała i nie tylko ja mam takie odczucia bo kolega był po mnie i później dzwonił i mówił że jakaś taka dziwnaStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Muszę Wam jeszcze pomarudzić apropo mojej rozmowy z „przyjaciółką”. Zastanawiam się czy to nie jest wpływ jej faceta. Generalnie mam z typem tzw. kosę bo jest typem okropnego przemocowca, wielokrotnie ratowałam jej dupe po kłótni z nim jak wybiegała z płaczem tylko z kluczykami od samochodu w ręku po awanturze czy szarpaninie. Niestety, nie dała się przekonać że nie buduje się życia z taką osobą, więc po którymś razie odpuściłam i przestałam tłumaczyć, jej życie. Po prostu nie chcę go widzieć. Podobno się ogarnął i teraz chłop idealny. I zastanawiam się czy idiota nie połączył kropek, że teraz jest zdana w dużej mierze na niego i nie sączy jej po cichu jadu do ucha i nie nastawia przeciwko mnie… bo generalnie ostatnio faktycznie kontakt nam trochę osłabł, ale taki ton jaki dzisiaj zastałam mnie po prostu zmiótł z planszy…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
grazka0022 wrote:No okropne.. mnie zamknęła w tej szafce i kazała siedzieć 3 minuty w ciemności a potem miało mnie oślepić, no zawał prawie 😳 W ogóle jakaś ta pani psycholog była średnio empatyczna, tak trochę się podśmiewała i nie tylko ja mam takie odczucia bo kolega był po mnie i później dzwonił i mówił że jakaś taka dziwna
3 minuty? Mi kazała 10 😂 ale dobra pani była, podpowiadała mi z której strony trójkącik się pokazuje 😂
Najważniejsze, że masz to za sobą, może do następnych badań wycofają się z tego dziadostwa👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Majunka, piękna poprawa wyników ♥️ a jak otworzysz paczuszki, poprosimy o przegląd 🤪
Fermina - nie rozumiem tych komentarzy na temat wieku 🙄 co za średniowiecze…
Fermina, Paima cieszę się bardzo z pozytywnych wieści z wizyt ♥️Paima, Prezesoowa, Fermina, Majuna, Speranza :), Gregorka, Pati2804 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa, Fermina, Majuna, Speranza :), Chmurka21, Liyss🧚🏻, Dropsik, CoffeeDream, Gregorka, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
a mówił chociaż jaką płeć podejrzewa? Masz jakieś przeczucia co do tego? Czekamy w takim razie na środę na zdjęcia
Przez to, że maluch nie współpracował, nie skupiał się na płci, a ja nie dopytywałam o to , tylko obracałam się z boku na bok jak mi kazał 😂
Po badaniach zapytałam, to mówił, że prawdopodobnie dziewczyna aaaaaale w ogóle nie ma pewności.
Chcę mu wierzyć ale wolę zaczekać z nastawieniem się 😃Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
@Notsobad, też mam przyjaciółkę z mężem przemocowcem. Niecierpię człowieka organicznie i z wzajemnością. Teraz są (całe szczęście) w trakcie rozwodu ale też ją nastawial przeciw mnie i np namówił, żeby nie przyjechała na panieński. Różnica jest taka, że ona nigdy nie była dla mnie niemiła i mimo wszystko ten patafian nie stanął między nami. Także mąż Twojej "przyjaciółki" może i jej sączy jad do ucha ale ona jest dorosła i ma wolną wolę, nie musi być od razu s****ką.
notsobadd, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość