Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ajlen bardzo mocno tulę 🫂 Też się martwię o prezesową 😪
Zimozielona 🫂 ale jeszcze jest wcześnie
Smerfetka a jak wczoraj na zakupach? 🥹
Platynova 🫂 Mężczyźni czasami odbierają nas kobiety z takimi komunikatami, że się czepiamy, że mówimy co mamy robić itp. Może na spokojnie porozmawiać jak on to widzi, jak on się z tym czuje itp ✊🏻
Ale bym zjadła gołąbki 🤤
Miłego dnia ☀️☀️
MagicznaNuta, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2024, 10:58
MagicznaNuta, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Paima, elektro96, Dropsik, Platynova55, Suzie, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majlen pokaż później efekt końcowy 🥹
A mi się wyświetlają tik toki takie zimowe, grudniowe i świąteczne i ja normalnie płaczę 😭😭 bo to już będą wtedy na święta ostatnie dni gdzie czekam na dzidzię. Te hormony sprawiają, że jestem 100x bardziej wrażliwa. I serio się tak wzruszam, że nie mogę 🥹😭
elektro96, notsobadd, Dropsik, Platynova55, CoffeeDream, Suzie, Zaczarowan, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja spędzam niedzielę w szpitalu z mamą. Od wczoraj zaczęły się zawroty głowy, dzisiaj już nawet nie była w stanie wstać, problemy z równowagą, masakra jakaś.
Także poproszę o pół kciuka dla nas, żeby chociaż ja w miarę szybko przyjęli i nigdzie nie odsyłali. Podróż do szpitala była straszna, co km przystanek bo jej się w głowie kręci 🥹
Dropsik, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Trzymam kciuki za zdrówko mamy 🤞🏼🤞🏼🤞🏼notsobadd wrote:A ja spędzam niedzielę w szpitalu z mamą. Od wczoraj zaczęły się zawroty głowy, dzisiaj już nawet nie była w stanie wstać, problemy z równowagą, masakra jakaś.
Także poproszę o pół kciuka dla nas, żeby chociaż ja w miarę szybko przyjęli i nigdzie nie odsyłali. Podróż do szpitala była straszna, co km przystanek bo jej się w głowie kręci 🥹Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Także poproszę o pół kciuka dla nas, żeby chociaż ja w miarę szybko przyjęli i nigdzie nie odsyłali. Podróż do szpitala była straszna, co km przystanek bo jej się w głowie kręci 🥹
Kciuki dla mamy ✊🏻 -
notsobadd wrote:A ja spędzam niedzielę w szpitalu z mamą. Od wczoraj zaczęły się zawroty głowy, dzisiaj już nawet nie była w stanie wstać, problemy z równowagą, masakra jakaś.
Mocne kciuki ✊✊✊ Mama choruje?

a robisz z ryżem czy kaszą, czy mieszane ?

dzieci jeszcze śpią, normalnie luz na całego:)