Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Grazka powodzenia 🥹✊🏻
Dziękuję bardzo 🩷❤️
Liyss🧚🏻, Speranza :) lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Mnie teksty ze zwolnij to doprowadzają do szalu. Zwolnij przed ciążą, zwolnij w ciąży, zwolnij po ciąży. Ja nie potrafię. Pamiętam że jak urodziłam syna to ryczałam cały czas. Jaki był powód oprócz hormonów? To że dzień w dzień ścieliłam łóżko i ryczałam jak układałam poduszki ze dzień w dzień to samo. Więc ja nie zwolnię przed ciążą, w ciąży jak mi karzą a po ciąży nie zwolnię jak nie będzie ku temu powodów. Ten typ tak ma. Głowa do góry!Lavenda wrote:Hej dziewczyny!
Czytam na bieżąco wątek majowy i wspólny.
Mało się udzielam,bo ciężko jest mi wejść w temat. Tak już mam.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że każdej z Was kibicuje lub wewnętrznie dzielę smutek.
Mam jednak poczucie, że to nie fair tak czytać i wyskakiwać z partyzanta, więc postaram się być bardziej aktywna.
Dziś 7dc, moje samopoczucie czołga się po podłodze.
Mam ciężki czas w pracy. Jestem managerem hotelu i zwaliło nam się na głowę kilka grubych spraw związanych ze starym budownictwem. Dodatkowo, od kiedy objęłam tę funkcję (ponad 2 lata) mam poczucie, że trochę wypadłam z kręgu biurowym psiapsi. Wiecie, ja się zamartwiam kontrolami, papierami itd, mniej lekko podchodzę to różnych rzeczy. Mimo to zawsze ludzie są moim priorytetem, no ale to nie wystarcza. Nie da się zamknąć drzwi i iść do domu. Nawet specyfika branży na to nie pozwala, bo jesteśmy otwarci 24h/7.
Lekarz krzyczy, że mój poziom stresu jest za wysoki i mam zwolnić, a ja jestem pracoholikiem. Nie ma nade mną nikogo poza właścicielem, który nie przebywa w kraju, więc każdy problem konczy sie w moim biurze..
To tak w temacie pracy..
Lecę Was nadrobić.
Lavenda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 🧡
No Wczorajszy wybryk jest już sprawdzony i niestety nieaktualny, na facelle jak i na tych co wczoraj, już dziś biało. Ale nadal nie mogę w to uwierzyć, że tak mogły mnie 2 testy oszukać.. No cóż, dobrze, że zrobiłam wczoraj tą betę, bo cały wczorajszy dzień żyłabym w złudnym szczęściu.
Co nie zmienia faktu, że @ nie przyszła.
Co to niedzieli, to planów jako takich, to nie ma. Niedługo jadę odwieść mamę do pracy, bo jest kelnerką, a że jest maj, to komunia za komunią,
a później prosto na siłkę 🏋♀️
Życzę Wam Miłego Dnia 🌷
P.S Ciekwe co z tą @Prezesoowa 🤔
Podejrzana na wiadomość, wyczuwałam czytając, że coś się za tym kryje. Oby tylko się wyjaśniło i wróciła do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2024, 07:34
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Dzień dobry 🧡
No Wczorajszy wybryk jest już sprawdzony i niestety nieaktualny, na facelle jak i na tych co wczoraj, już dziś biało. Ale nadal nie mogę w to uwierzyć, że tak mogły mnie 2 testy oszukać.. No cóż, dobrze, że zrobiłam wczoraj tą betę, bo cały wczorajszy dzień żyłabym w złudnym szczęściu.
Co to niedzieli, to planów jako takich, to nie ma. Niedługo jadę odwieść mamę do pracy, bo jest kelnerką, a że jest maj, to komunia za komunią,
Życzę Wam Miłego Dnia 🌷
Podejrzana na wiadomość, wyczuwałam czytając, że coś się za tym kryje. Oby tylko się wyjaśniło i wróciła do nas
Przykro mi, że testy tak Cię oszukały 🙄
Co do Prezesoowej , mam podobne przeczucie 😔
Czekamy...
Miłego dnia dziewczęta 🌻🌻🌻
Majlen lubi tę wiadomość
-
Majlen mnie testy oszukały tyle razy że hoho. Każdy. I facelle i pinki i te tańsze i droższe. Czasem niestety coś tam nie pyknie w testach.Majlen wrote:Dzień dobry 🧡
Życzę Wam Miłego Dnia 🌷
Podejrzana na wiadomość, wyczuwałam czytając, że coś się za tym kryje. Oby tylko się wyjaśniło i wróciła do nas
Majlen lubi tę wiadomość
-
Miałam wczoraj myśl, że jakby sam czas starania nie był paskudny to jeszcze takie perfidne oszukańce 😢Majlen wrote:Dzień dobry 🧡
Życzę Wam Miłego Dnia 🌷
Prezesowa, dała znać, że jej nie będzie i dajmy jej trochę przestrzeni 🌷 Na pewno jak będzie gotowa i miała ochotę to się odezwie.
notsobadd, Majlen lubią tę wiadomość
-
@Majlen przykro mi, okropna sprawa z tymi testami. Mi się nigdy nie zdarzyło żeby jakiś test tak oszukał, a widzę że to wcale nie jest taki rzadki przypadek.
@Zimozielona może to jeszcze za wcześnie?
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Dzień dobry dziewczyny

@Majlen no to jest naprawdę niepojęte, okropna sytuacja i bardzo Ci współczuję
a bóle okresowe masz nadal?
@Zimozielona tulę za biel, choć szansa jeszcze nadal jest 🫂🤞🏻
@Speranza, czy Ty dzisiaj testujesz? 😊 jeśli tak to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 i czekamy na dobre wieści 😊
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Po takiej akcji, to ja już chyba raczej nie uwierzę w dwie kreski, jak mi się pojawią. Jak mówisz, że ciebie też oszukały, to co tylko pokazuje, że nie ma co wierzyć 😃Zimozielona wrote:Majlen mnie testy oszukały tyle razy że hoho. Każdy. I facelle i pinki i te tańsze i droższe. Czasem niestety coś tam nie pyknie w testach.
Jutro będę się umawiać do mojego lekarza na czwartek, ciekawe co tam odkryje♀️29
PCOS
Mam bóle, wczoraj cały dzień mnie bolało podbrzusze i miałam takie napuchnięte, zasypiałam z bólem. Dziś narazie nie bolinotsobadd wrote:Dzień dobry dziewczyny

@Majlen no to jest naprawdę niepojęte, okropna sytuacja i bardzo Ci współczuję
a bóle okresowe masz nadal?
@Zimozielona tulę za biel, choć szansa jeszcze nadal jest 🫂🤞🏻
@Speranza, czy Ty dzisiaj testujesz? 😊 jeśli tak to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 i czekamy na dobre wieści 😊♀️29
PCOS
Przykro mi 🫂😟 może faktycznie to jeszcze wcześnie 😘Zimozielona wrote:Ja straciłam dziewczyny nadzieję już na ten cykl. Testy białe. 11dni po ovi. 10 dpo♀️29
PCOS
Majlen wrote:Mam bóle, wczoraj cały dzień mnie bolało podbrzusze i miałam takie napuchnięte, zasypiałam z bólem. Dziś narazie nie boli
Dobrze, że umówiłaś się do lekarza. Może małpiszon przyjdzie do tego czasu i nie będzie potrzeby iść, ale zawsze lepiej sprawdzić czy wszystko okej..
Majlen lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Hej dziewczyny 😘 Dobrego dnia dla was! 🌞 Wczoraj późno położyliśmy się spać, bo jakoś o 24.. szok! Zazwyczaj o tej godzinie to już chrapie 😂😂🫣
Majlen wciąż mi przykro, że stałaś się ofiarą tych testów.. Mam nadzieje, że miło spędzisz czas 🫂🫂
Majlen lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ,
Śniła mi się dzisiaj nasza Prezesowa 🤭 Kochana my tu cierpliwie będziemy czekać na Ciebie, odpocznij zrelaksuj się i wróć do Nas kiedy będziesz chciała 😘
Miłego dnia dziewczyny 🌷
Ja lecę na obiad do rodziców, tak więc cały dzień poza domem
a u Was jakie plany ?
CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Hej! Duphaston chyba działa, bo mam wyższą temperaturę 😱
Zaczarowan, Speranza :), Majlen, Liyss🧚🏻, Gregorka lubią tę wiadomość