Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochana
czyli farbować się mogę, byle jak najmniej wdychać oparów. Z tą kawa to trochę mnie przestraszyłas.
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speranza :) wrote:Babyboomer uwielbiam
. Ostatnio próbowałam się gdzieś zapisać na mani i pedicure i się nie udało, terminy są takie, że zrezygnowałam...
Moich wyników jeszcze nie ma.
Z poważnych rozkmin - czy ja mogę się zafarbować??? Dzisiaj mam wizytę u fryzjera. On używa produktów marki Kemon, która podobno jest łagodna i ok, ale oczywiście lekka schiza mi weszła
Kochana.. to wrażliwy temat, bo jesteś w ciąży i decyzje podejmiesz tylko Ty, aaaaleeee.. teraz są takie farby, że nie czułabym niepokoju na Twoim miejscu. Dla własnego spokoju, mogłabyś poprosić fryzjerkę o użycie jak najmniej intensywnego produktu, byś nie musiała wąchać tych oparów. No najlepiej to pogadaj z fryzjerką, co ona myśli. Ona tez powinna być na bieżąco z wiedzą
Sama pofarbowałam włosy na brązowo, tydzień przed pojawieniem się dwóch kresekto było nieświadome na tamten czas, ale uznałam, że tak być musiało 😘
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ale ciemny fiolet? 🤔
JasnyCoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Speranza jeśli farba bez amoniaku to na luzie. Nie czuć jej ogóle.
Dziękuję za inspirację paznokciowe. Mam mętlik w głowie 😄 A najlepsze, że idę do tego gabinetu pierwszy raz i zorientowałam się , że chyba nie ma tam opcji przedłużania 🙁 albo nie jest to ujęte.. a ja mam króciutkie paznokcie aktualnie. A chciałam ciut przedłużyć 🙈Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Babyboomer uwielbiam
. Ostatnio próbowałam się gdzieś zapisać na mani i pedicure i się nie udało, terminy są takie, że zrezygnowałam...
Moich wyników jeszcze nie ma.
Z poważnych rozkmin - czy ja mogę się zafarbować??? Dzisiaj mam wizytę u fryzjera. On używa produktów marki Kemon, która podobno jest łagodna i ok, ale oczywiście lekka schiza mi weszła
Gdybyś pracowała jako fryzjerka to bym miała jakieś obawy, ale idziesz raz na miesiąc czy rzadziej na 2-3h. Nie wiem czy w pomieszczeniu będzie otwarte okno lub drzwi, ale nie jest to ilość toksyczna. Mam znajomą fryzjerkę z trójką zdrowych dzieci, która pracowała od rana do nocy w każdej ciąży do końca praktycznie. Nie ma co świrować
Czekam na Twoje wyniki 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 10:29
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Nie, żeby coś, ale my też tu mówiłyśmy, że będzie dobrze...
)))
Prezesoowa, Zaczarowan, notsobadd, MagicznaNuta, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻, Pati2804, Gregorka, Speranza :), Vienna, ultramaryna_, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, Gregorka, Dropsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Chłodny odcień jest trudniej utrzymać niż blond niestety. Mój ulubiony to chłodny odcień jasnego brązu, zazwyczaj miałam taki balejaż ze swoim naturalnym kolorem, ale no ciężko taki odcień utrzymać. Kupowałam wtedy toner i robiłam minimum raz w tygodniu.
Teraz te różowo-fioletowe tez będzie mi ciężko utrzymać, ale tonery do mnie idą, a zrobiła mi też dużo naturalniej i łagodniej niż zwykle to jakoś wytrzymamZaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Chłodny odcień jest trudniej utrzymać niż blond niestety. Mój ulubiony to chłodny odcień jasnego brązu, zazwyczaj miałam taki balejaż ze swoim naturalnym kolorem, ale no ciężko taki odcień utrzymać. Kupowałam wtedy toner i robiłam minimum raz w tygodniu.
Teraz te różowo-fioletowe tez będzie mi ciężko utrzymać, ale tonery do mnie idą, a zrobiła mi też dużo naturalniej i łagodniej niż zwykle to jakoś wytrzymam
o też bym chciała taki kolor chłodny odcień jasnego brązu
a jakie masz swoje naturalne? ja dość ciemne- za ciemne i pewnego razu zaczęłam rozjaśniać i tak doszłam do blondu, ale nie jest to taki blond ładny chłodny, dlatego myślę o powrocie do brązu -
elektro96 wrote:Czy Ty zechcesz nam pokazać swój szalony odnowiony kolor? 🤪
ja też wnioskuję!! 😅MagicznaNuta, elektro96, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Poniżej 50mg kofeiny to nie wiem w sumie jaka to kawa
teraz jest sporo kaw bezkofeinowych bardzo dobrych, sama je zawsze przeklinałam, ale dla smaku kawy czego się nie robi.
Nie chciałam Was absolutnie straszyć
znajoma z pracy ostatni miesiąc ciąży leżała właśnie w szpitalu, bo mały nie rósł jak powinien, a ona całą ciąże piła po dwie kawy dziennie, bo inaczej to ją dopadały migreny. Na końcówce już podrósł ładnie, więc może nie to było przyczyną, ciężko coś takiego stwierdzić
Ja sobie dzisiaj w lidlu jak będę to kupuję bezkofeinową i do domu i do pracy. Ale to nie ze względu na to co wysyłałaś tylko tak się czaję na tą kawę już długo tylko zawsze zapomnę kupićMagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Chłodny odcień jest trudniej utrzymać niż blond niestety. Mój ulubiony to chłodny odcień jasnego brązu, zazwyczaj miałam taki balejaż ze swoim naturalnym kolorem, ale no ciężko taki odcień utrzymać. Kupowałam wtedy toner i robiłam minimum raz w tygodniu.
Teraz te różowo-fioletowe tez będzie mi ciężko utrzymać, ale tonery do mnie idą, a zrobiła mi też dużo naturalniej i łagodniej niż zwykle to jakoś wytrzymam -
MagicznaNuta wrote:piję z Tobą
choc ja nie w ciąży
❤️
Aaaajjj.. wcześniej gadałam z ginekologiem, powiedział że jedną filiżankę kawy mogę wypić 🫡🫣😂
MagicznaNuta lubi tę wiadomość